reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Witajcie,

Dziekuje wszystkim za wsparcie, kciuki i gratulacje. My od wczoraj po poludniu jestesmy w domu i sie organizujemy. Ja musze dojsc do siebie po cc. Opis porodu postanowilam zrobic jak wszystkie sierpniowki sie rozpakuja zebyb zadnej nie przerazic.
Musze zmykac na razie bo czeka mnie oraca z laktatorem co by to Olenka miala mleczko do jedzenia :tak:

reklama
weroneczka, no wlasnie to raczej nie mocz. Ja z utrzymaniem jego nie mam problemu. Z reszta jakbym miala to juz mialabym zapalenie pecherza, takze to nie to. Wizyta za dwa dni (o ile sie nie rozpakuje), wiec sie dowiem. Ew. pojde do apteki po test na wody plodowe, o ile dostane.

SARKA, to masz szczescie. Zebym wiedziala, ze takie problemy beda to bym nie zamawiala u niego...

Lilijanna teraz przemywam jej tylko spirytusem, ale spróbuje Twoim sposobem także:)

Leżaczek mam taki, dokładnie niebieski.

Baby Boo leżaczek z wibracjami i zabawkamiZIELONY (787345870) - Publiczne Archiwum Allegro

Możesz spokojnie sadowić w taki leżaczek Nikolę, może tylko tych wibracji nie używaj za często. Ja póki co wkładam Adę do leżaczka na 15-20 minut.

Ciamajdko trzymam kciuki. :tak:

Na porodówce jest też She - tylko, że Ona czeka na decyzję czy wywołują już czy za chwilę. Myślę, że kciuki też się Jej przydadzą :tak:

I tak jak myślałam Bonusowa się rozpakowała, gratulacje !!!

tym samym wskoczyłam na 1 miejsce w przeterminowaniu :-(

Jak tu ruszyć te żelazną macicę, bo rozwarcie już mam na 4cm i wszystko mięciutkie do porodu a skurczy zero:wściekła/y:

jejciu trzymam ciuki za Ciamajdkę, oby się nie wymęczyła za bardzo!
Bombusiu jak tylko cos będziesz wiedziała to daj znać!

U nas dosyć ładna pogoda, jesli chodzi o temperature to mnie az tak nie cieszy ale za to moge pranie robić i wszystko szybciutko schnie, i posciel się wietrzy także jest OK!

heh, ja mam termin niby na czwartek, ale z owu powinnam rodzic w piatek/sobote, wiec zobaczymy jak to u mnie bedzie. Na razie cisza jak makiem zasial.

reklama
Do góry