pati1982 trzymamy kciuki !
niuunia no my chyba czekamy właśnie na Ciebie, ale mówię Ci ile rodzących-samych cesarek było 7 !!! ja szczerze tez liczyłam, że już malutką dzisiaj lub jutro ujrzę ;(
marulka taką mam nadzieję i staram się nie wkręcać ! dzięki również za pomoc przy skurczach - zanotowałam w główce wszystkie wskazówki , bo po tylu latach to jestem jak pierworódka
krzynko również dzięki za podpowiedzi "skurczowe", widzisz z tym krwawieniem to różnie bywa ???
Misslena przykro mi ale nie znam się na wynikach, więc nie pomogę ;(
Malagonia witamy już w domku
taa z tymi miejscami -racja u nas też !
Bombusia to super takiego zdrowiutkiego szkraba mieć
a z ciekawości ile płacisz za te kropelki SAB SIMPLEX - bo widziałam za 50,00 zł ?
monika373 myśl tylko pozytywnie i nie przejmuj się takimi tekstami - każdy lekarz chce zabłysnąć ! - i każdy daje nam .... ? dni do porodu -heh
dolorezzz zapewne to nie jest pocieszenie - ale każda z nas to przeżywa ! pierwszą córcię przenosiłam 2 tygodnie i wszystko było ok
mallaika ja również zaliczam toaletę tak często ale w dzień
no właśnie mi nigdy w szpitalu przy ktg nie robili sprawdzenia wód i łożyska ?-hmm
Anecia1111 gratuluję 90 % udanej wizyty
a z tymi wagami maluszków wg. usg to trochę trzeba zdystansować jak dla mnie !
SARKA no gratuluję wysprzątania mieszkanka - zapewne błysk jak się patrzy
kasia2506 super tak patrzeć na dwie śpiące królewny
ja juz dzisiaj myślałam, że to tak blisko a tu nici ;(
duralex fajnie masz kobietko
- ja lubiłam chodzić z moją malutką po lekarzach, oczywiście jak wszystko ok było-tylko na rutynowe badania
urszulka202 myślę, że każda z nas w tym m-cu czuje już swoją kruszynkę jak "giganta" skaczącego po wszystkich wnętrznościach ! nie przejmuj się tym - każda kiedyś staje się matka po raz pierwszy! - jednak rady dawane na tym forum są na prawdę na "
wagę złota" -więc notuj kochana notuj !!!-a zobaczysz mniej błędów popełnisz -a błędy to popełnię nawet ja - niby drugi raz mama!
MariannaK ja też tak chce jak było kiedyś - jechać jak skurcze albo wody odejdą i urodzić ! ale co jak coś niepokoi - to siadasz do auta i zmykasz na IP
Bogusia86 super że z WAS takie "psiapsiółki" już na tym etapie
weroneczko jak tam się udały cukinie nadziewane ?
Milusia gratuluje powrotu do formy i tak dobrze zaopatrzonego "bufetu"
bonusowa jak tam po spotkaniu z położną ? dostałaś tel. na priv. jak nie to daj znać
Luizka4don również życzę duuużo zdrówka dla Was
no i .........
ehtele czym że ona zawiniła i jej tak wyczekiwany syneczek Olek ???
no mam nadzieję, że to chwilowy kryzys i już wszystko ku dobremu się ma
jagodka tak to jest zapewne czop
ale się napisałam...........
życzę rozpakowywania terminowym i chcącym oraz zdrówka mamusiom z dzidziami
no i oczekującym swojego terminu
spokojnej nocy