reklama
marii79
Aktywna w BB
hej dziewczyny
wlasnie wrocilam egzamin na prawko zdany)))),ale odebralam dzis wyniki i mam fibrynogen 640.481mg/dl i pisze do konsultacji z lekarzem;/;/ martwi mnie to strasznie;/dziewczyny czy ktoras z WAs wie cos co mogloby mnie uspokoic??JUtro mam wizyte ale sie juz niepokoje((
Ide Was poczytac
wlasnie wrocilam egzamin na prawko zdany)))),ale odebralam dzis wyniki i mam fibrynogen 640.481mg/dl i pisze do konsultacji z lekarzem;/;/ martwi mnie to strasznie;/dziewczyny czy ktoras z WAs wie cos co mogloby mnie uspokoic??JUtro mam wizyte ale sie juz niepokoje((
Ide Was poczytac
Maad
Zaciekawiona BB
marii nie znam się więc nie pomogę
R
RiSiA
Gość
witam sie po lekarzu
a wiec pani doktor powiedziała, ze na szczescie tylko gardło zawalone uffff reszta czysto powinno przejsc za dwa dni jak nie minie to dała antybiotyk, ale w sprayu.
zĄBEK NAPRAWIONY
ja rozmawiałam z lekarką własnie nie mozna w czasie ciaży bo ma zbyt bliski kontakt z dzieckiem jeżeli smarujesz duże powierzchnie i szczególnie brzuch a nie wiem jak z karmieniem bo nie pytałam. Na razie mam ten kremik konsystencja fajna
kciuki zaciśnięte
podobno ten Ceban to jest odpowienik tego drugiego leku to samo działanie , ten sam skład, ale cena równa.
Niuunia ja sie szykuje na jutro herbatka z lisci malin zrobiona mąż mowi dzisiaj sie bzykniemy
o mały włos nie spadłam z krzesła
No weszłam se na targ zakupiłam wow dwie pary majtów rozmiar hmmm bez komentarza
a wiec pani doktor powiedziała, ze na szczescie tylko gardło zawalone uffff reszta czysto powinno przejsc za dwa dni jak nie minie to dała antybiotyk, ale w sprayu.
zĄBEK NAPRAWIONY
pajka ceban.. polecała mi go ta turecka flądra w DOZ, mówiła że wali cebulą ale ponoć na blizny najlepszy - nic nie wspomniała że w ciąży nie mogę czy podczas karmienia... jak będę na wizycie to może mojego doktorka zapytam pośmieję się z nim
urszulka lepsza taka obojętność- jeśli jest ok - niż lekarz, który nakręca na poród i mówi ooo widzę że pani już dzisiaj urodzi i czekasz czekasz a tu d... mój też taki obojętny jest i jak zaczynam pytać go o poród to on od razu wymijająco odpowiada - mówi że wszystko jest ok, termin ustalony nie ma o czym dyskutować. termin minie będziemy się martwić.
ja rozmawiałam z lekarką własnie nie mozna w czasie ciaży bo ma zbyt bliski kontakt z dzieckiem jeżeli smarujesz duże powierzchnie i szczególnie brzuch a nie wiem jak z karmieniem bo nie pytałam. Na razie mam ten kremik konsystencja fajna
kciuki zaciśnięte
podobno ten Ceban to jest odpowienik tego drugiego leku to samo działanie , ten sam skład, ale cena równa.
Niuunia ja sie szykuje na jutro herbatka z lisci malin zrobiona mąż mowi dzisiaj sie bzykniemy
No weszłam se na targ zakupiłam wow dwie pary majtów rozmiar hmmm bez komentarza
Z
zanetka905
Gość
Witam
mały spi wiec mam chwilke zeby poczytac co tam u Was ;-)
Ciamajdko- mam nadzieje ze dzis juz utulisz swoja kruszynke
Pajeczko-dobrze ze z gardlem nie jest az tak zle, ja sama w 8 miesiau miałam angine, i wiem jak potrafi to meczyc ;-)
Niunia- ja w ostatnim miesiacu tez mialam leczonego zeba, ale dentystka trzymała mnie prawie 2h na fotleu
andzia- po 24h wysliscie do domu , czy poprostu zle cos zrozumiałam ? slicznego masz Synka
fiufiu- spokojnie i na Ciebie przyjdzie kolej
a co tam u Shyli ? dawno chyba sie nie odzywała....
mały spi wiec mam chwilke zeby poczytac co tam u Was ;-)
Ciamajdko- mam nadzieje ze dzis juz utulisz swoja kruszynke
Pajeczko-dobrze ze z gardlem nie jest az tak zle, ja sama w 8 miesiau miałam angine, i wiem jak potrafi to meczyc ;-)
Niunia- ja w ostatnim miesiacu tez mialam leczonego zeba, ale dentystka trzymała mnie prawie 2h na fotleu
andzia- po 24h wysliscie do domu , czy poprostu zle cos zrozumiałam ? slicznego masz Synka
fiufiu- spokojnie i na Ciebie przyjdzie kolej
a co tam u Shyli ? dawno chyba sie nie odzywała....
Ciamajdka
Edusia'2010
wchodzę zakomunikować, że boli i.... nic więcej...
zwariuję.. jutro jadę do szpitala o ile w nocy mnie nie zbierze...
cały dzień z momentami jakiejś regularności, ale ogólnie to o pupsko rozbić takie coś...
choć nie powiem, nadal mam nadzieję, że cos z "tego" będzie najpóźniej jutro..
jak nie to stracę wiarę w swój organizm...
zwariuję.. jutro jadę do szpitala o ile w nocy mnie nie zbierze...
cały dzień z momentami jakiejś regularności, ale ogólnie to o pupsko rozbić takie coś...
choć nie powiem, nadal mam nadzieję, że cos z "tego" będzie najpóźniej jutro..
jak nie to stracę wiarę w swój organizm...
reklama
Pajkaa Twój mąż sam zaproponował? wow chyba też już chce tulić maleństwo. O rozmiarach majtek nic nie mów - to nie majtki to spadochrony
Ciamajdka i my także mamy nadzieję, że zarówno u Ciebie jak i u nas rozwinie się akcja ;-)
Wogóle z góry pstrykają co chwilę fotki, a ja taka nieuczesana no i oczywiście przyjemnie deszczyk pada. Oooo znów zaczęło się mocno i musze zmykać wrr
Ciamajdka i my także mamy nadzieję, że zarówno u Ciebie jak i u nas rozwinie się akcja ;-)
Wogóle z góry pstrykają co chwilę fotki, a ja taka nieuczesana no i oczywiście przyjemnie deszczyk pada. Oooo znów zaczęło się mocno i musze zmykać wrr