reklama
marii79
Aktywna w BB
hej dziewczyny
wlasnie wrocilam egzamin na prawko zdany
)))),ale odebralam dzis wyniki i mam fibrynogen 640.481mg/dl i pisze do konsultacji z lekarzem;/;/ martwi mnie to strasznie;/dziewczyny czy ktoras z WAs wie cos co mogloby mnie uspokoic??JUtro mam wizyte ale sie juz niepokoje
((
Ide Was poczytac
wlasnie wrocilam egzamin na prawko zdany
Ide Was poczytac
Maad
Zaciekawiona BB
marii nie znam się więc nie pomogę
R
RiSiA
Gość
witam sie po lekarzu
a wiec pani doktor powiedziała, ze na szczescie tylko gardło zawalone uffff reszta czysto powinno przejsc za dwa dni jak nie minie to dała antybiotyk, ale w sprayu.
zĄBEK NAPRAWIONY
ja rozmawiałam z lekarką własnie nie mozna w czasie ciaży bo ma zbyt bliski kontakt z dzieckiem jeżeli smarujesz duże powierzchnie i szczególnie brzuch a nie wiem jak z karmieniem bo nie pytałam. Na razie mam ten kremik konsystencja fajna
kciuki zaciśnięte
podobno ten Ceban to jest odpowienik tego drugiego leku to samo działanie , ten sam skład, ale cena równa.
Niuunia ja sie szykuje na jutro
herbatka z lisci malin zrobiona mąż mowi dzisiaj sie bzykniemy
o mały włos nie spadłam z krzesła 
No weszłam se na targ zakupiłam wow dwie pary majtów
rozmiar hmmm bez komentarza 
a wiec pani doktor powiedziała, ze na szczescie tylko gardło zawalone uffff reszta czysto powinno przejsc za dwa dni jak nie minie to dała antybiotyk, ale w sprayu.
zĄBEK NAPRAWIONY
pajka ceban.. polecała mi go ta turecka flądra w DOZ, mówiła że wali cebulą ale ponoć na blizny najlepszy - nic nie wspomniała że w ciąży nie mogę czy podczas karmienia... jak będę na wizycie to może mojego doktorka zapytampośmieję się z nim
urszulka lepsza taka obojętność- jeśli jest ok - niż lekarz, który nakręca na poród i mówi ooo widzę że pani już dzisiaj urodzi i czekasz czekasz a tu d... mój też taki obojętny jest i jak zaczynam pytać go o poród to on od razu wymijająco odpowiada - mówi że wszystko jest ok, termin ustalony nie ma o czym dyskutować. termin minie będziemy się martwić.
ja rozmawiałam z lekarką własnie nie mozna w czasie ciaży bo ma zbyt bliski kontakt z dzieckiem jeżeli smarujesz duże powierzchnie i szczególnie brzuch a nie wiem jak z karmieniem bo nie pytałam. Na razie mam ten kremik konsystencja fajna
kciuki zaciśnięte
podobno ten Ceban to jest odpowienik tego drugiego leku to samo działanie , ten sam skład, ale cena równa.
Niuunia ja sie szykuje na jutro

No weszłam se na targ zakupiłam wow dwie pary majtów
Z
zanetka905
Gość
Witam 
mały spi wiec mam chwilke zeby poczytac co tam u Was ;-)
Ciamajdko- mam nadzieje ze dzis juz utulisz swoja kruszynke
Pajeczko-dobrze ze z gardlem nie jest az tak zle, ja sama w 8 miesiau miałam angine, i wiem jak potrafi to meczyc ;-)
Niunia- ja w ostatnim miesiacu tez mialam leczonego zeba, ale dentystka trzymała mnie prawie 2h na fotleu
andzia- po 24h wysliscie do domu
, czy poprostu zle cos zrozumiałam ? slicznego masz Synka 
fiufiu- spokojnie i na Ciebie przyjdzie kolej
a co tam u Shyli ? dawno chyba sie nie odzywała....

mały spi wiec mam chwilke zeby poczytac co tam u Was ;-)
Ciamajdko- mam nadzieje ze dzis juz utulisz swoja kruszynke

Pajeczko-dobrze ze z gardlem nie jest az tak zle, ja sama w 8 miesiau miałam angine, i wiem jak potrafi to meczyc ;-)
Niunia- ja w ostatnim miesiacu tez mialam leczonego zeba, ale dentystka trzymała mnie prawie 2h na fotleu

andzia- po 24h wysliscie do domu

fiufiu- spokojnie i na Ciebie przyjdzie kolej

a co tam u Shyli ? dawno chyba sie nie odzywała....
Ciamajdka
Edusia'2010
wchodzę zakomunikować, że boli i.... nic więcej...
zwariuję.. jutro jadę do szpitala o ile w nocy mnie nie zbierze...
cały dzień z momentami jakiejś regularności, ale ogólnie to o pupsko rozbić takie coś...
choć nie powiem, nadal mam nadzieję, że cos z "tego" będzie najpóźniej jutro..
jak nie to stracę wiarę w swój organizm...
zwariuję.. jutro jadę do szpitala o ile w nocy mnie nie zbierze...
cały dzień z momentami jakiejś regularności, ale ogólnie to o pupsko rozbić takie coś...
choć nie powiem, nadal mam nadzieję, że cos z "tego" będzie najpóźniej jutro..
jak nie to stracę wiarę w swój organizm...
reklama
Pajkaa Twój mąż sam zaproponował?
wow chyba też już chce tulić maleństwo. O rozmiarach majtek nic nie mów - to nie majtki to spadochrony 
Ciamajdka i my także mamy nadzieję, że zarówno u Ciebie jak i u nas rozwinie się akcja ;-)
Wogóle z góry pstrykają co chwilę fotki, a ja taka nieuczesana
no i oczywiście przyjemnie deszczyk pada. Oooo znów zaczęło się mocno i musze zmykać wrr

Ciamajdka i my także mamy nadzieję, że zarówno u Ciebie jak i u nas rozwinie się akcja ;-)
Wogóle z góry pstrykają co chwilę fotki, a ja taka nieuczesana