reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

reklama
hej dziewczyny:)
wlasnie wrocilam egzamin na prawko zdany:))))),ale odebralam dzis wyniki i mam fibrynogen 640.481mg/dl i pisze do konsultacji z lekarzem;/;/ martwi mnie to strasznie;/dziewczyny czy ktoras z WAs wie cos co mogloby mnie uspokoic??JUtro mam wizyte ale sie juz niepokoje:(((
Ide Was poczytac

witam sie po lekarzu
a wiec pani doktor powiedziała, ze na szczescie tylko gardło zawalone uffff reszta czysto powinno przejsc za dwa dni jak nie minie to dała antybiotyk, ale w sprayu.
zĄBEK NAPRAWIONY :)

pajka ceban.. polecała mi go ta turecka flądra w DOZ, mówiła że wali cebulą ale ponoć na blizny najlepszy - nic nie wspomniała że w ciąży nie mogę czy podczas karmienia... jak będę na wizycie to może mojego doktorka zapytam ;) pośmieję się z nim :D

urszulka lepsza taka obojętność- jeśli jest ok - niż lekarz, który nakręca na poród i mówi ooo widzę że pani już dzisiaj urodzi i czekasz czekasz a tu d... mój też taki obojętny jest i jak zaczynam pytać go o poród to on od razu wymijająco odpowiada - mówi że wszystko jest ok, termin ustalony nie ma o czym dyskutować. termin minie będziemy się martwić.

ja rozmawiałam z lekarką własnie nie mozna w czasie ciaży bo ma zbyt bliski kontakt z dzieckiem jeżeli smarujesz duże powierzchnie i szczególnie brzuch a nie wiem jak z karmieniem bo nie pytałam. Na razie mam ten kremik konsystencja fajna:)

yeahhh...!!!

zaczynają sie takie bóle jak wczoraj....

dziewczyny trzymajcie kciuki żeby nie przeszło, pleaseee!!!!
dopakowałam torbę:)

nadzieja matką głupich... ale ja mądra nigdy nie byłam

kciuki zaciśnięte

podobno ten Ceban to jest odpowienik tego drugiego leku to samo działanie , ten sam skład, ale cena równa.

Niuunia ja sie szykuje na jutro :p herbatka z lisci malin zrobiona mąż mowi dzisiaj sie bzykniemy
zemdlal.gif
zemdlal.gif
zemdlal.gif
o mały włos nie spadłam z krzesła :p

No weszłam se na targ zakupiłam wow dwie pary majtów :p rozmiar hmmm bez komentarza :p

Witam :tak:
mały spi wiec mam chwilke zeby poczytac co tam u Was ;-)
Ciamajdko- mam nadzieje ze dzis juz utulisz swoja kruszynke :tak:
Pajeczko-dobrze ze z gardlem nie jest az tak zle, ja sama w 8 miesiau miałam angine, i wiem jak potrafi to meczyc ;-)
Niunia- ja w ostatnim miesiacu tez mialam leczonego zeba, ale dentystka trzymała mnie prawie 2h na fotleu :eek:
andzia- po 24h wysliscie do domu :szok:, czy poprostu zle cos zrozumiałam ? slicznego masz Synka :tak:
fiufiu- spokojnie i na Ciebie przyjdzie kolej :tak:

a co tam u Shyli ? dawno chyba sie nie odzywała....

wchodzę zakomunikować, że boli i.... nic więcej...
zwariuję.. jutro jadę do szpitala o ile w nocy mnie nie zbierze...

cały dzień z momentami jakiejś regularności, ale ogólnie to o pupsko rozbić takie coś...
choć nie powiem, nadal mam nadzieję, że cos z "tego" będzie najpóźniej jutro..

jak nie to stracę wiarę w swój organizm...

reklama
Pajkaa Twój mąż sam zaproponował? :szok: wow chyba też już chce tulić maleństwo. O rozmiarach majtek nic nie mów - to nie majtki to spadochrony :-p

Ciamajdka i my także mamy nadzieję, że zarówno u Ciebie jak i u nas rozwinie się akcja ;-)

Wogóle z góry pstrykają co chwilę fotki, a ja taka nieuczesana :-D no i oczywiście przyjemnie deszczyk pada. Oooo znów zaczęło się mocno i musze zmykać wrr

Do góry