reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Dzień dobry :)
ale śniegu dosypało...i jak tu na spacer się wybrać.

Kiniusia gratuluję :)zaraz pędzę zobaczyć zdjątka :)

Ja wyspałam się za wszystkie czasy. Zasnęłam o 20 i obudziłam się o 8.20...szok jakiś.
Lęcę zobaczyć zdjątko kiniusi bo się nie doczekam.

reklama
Witam!
Ja dzisiaj też nie mogłam spać... Obudziłam się o 4 i nici ze spania... Jeść mi się za to chciało i musiałam posilić się chlebkiem z masełkiem i szklanka wody do tego:-p Chyba teraz nadrabiam to co straciłam przez ostatnie tygodnie;-) Rano pożarłam jajecznicę (której normalnie nie znoszę:cool2:) i poprosiłam mamę o gołąbki-jedziemy na obiad:tak: Mam nadzieję, że mdłości już nie wrócą:tak:
Kiniusia-widzisz-wszystko jest dobrze-duże to Twoje maleństwo:shocked2::tak:
Ja mam wizytę 14.01, ale najpierw muszę odebrać wyniki awidności...

Witam!
Rano pożarłam jajecznicę (której normalnie nie znoszę:cool2:) i poprosiłam mamę o gołąbki-jedziemy na obiad:tak:
Ale mi smaka narobiłaś tymi maminymi gołąbkami,mmm...Trzeba bedzie sie mamusi przypomnieć,he,he.
Ja tez o 4 sie obudziłam,wcześniej co godzinę,a potem juz kręciłam sie po domu jak zmora...:confused:

Ja Wam kobietki chętnie oddam trochę mojego snu...bo ja to zasypiam w minutę i dobudzić się też nie mogę. Najgorzej jest jak zaplanuję oglądnięcie jakiegoś filmu lub czegoś zrobienie, a tu śpioch mnie dopada straszny i nici z planów.
Też zaraz szykuje jakieś śniadanko :) ale jeszcze nie wiem na co mam ochotę.
Na 13.30 zarezerwowałam bilety do kina na Ciacho :) mam nadzieje że komedia nie okaże się przereklamowana...
Miłego dnia!

o, mam to samo. najchetniej bym jeszcze pospała, ale wole sie przemeczyc i pojsc wieczorem wczesniej spac, bo u mnie wieczory najgorsze objawowo.

ja wreszcie też wygrzebałam się z łóżka... wczoraj wieczorem horror przeżyłam jadąc na wernisaż, tramwaje się wykolejały, totalna masakra śnieżycowa... dzisiaj planowo nauka do egz, ale chętnie zostałabym w łóżku z książką i filmami i czekoladą i kanapeczkami i tymi gołąbkami mmmmmmmmmmmmmm :)

Czesc Słoneczka
ja dzisiaj zero mdłosci - az zaczynam sie martwic :baffled: czyzby tak z dnia na dzien minęły??

Dziewczyny, za chwilę nadrobię zaległości.
Jednak od razu chciałam Wam powiedzieć, że jestem po moim pierwszym USG cała w skowronkach.
Wasze kciuki zrobiły swoje :-)
Bardzo dziękuję :-)
Teraz już normalnie formalnie, mając dokumentację fotograficzną mogę oświadczyć, iż jestem w ciąży :-p:cool2::-) Wg USG jutro zaczyna mi się 10 tydzień, a wg ostatniej @, to tak jak na suwaczkach.
Najpierw coś zjem i wkleję zdjęcia w odpowiednim wątku.:tak:
Nadrobię zaległości i opowiem Wam wszystko :-)

Gratulacje Kochana mówiłam, ze wso dobrze, kiedy Tobie mdłosci odesżły?

milusia - ziarniniak obrączkowy. Choć może powinnam,teraz najmniej się nim martwię. Bardziej przeraża mnie zaniżony poziom IgG i Immunoglobulin Gamma (norma to ok 10 a mała ma 5,6...). Zaczynam ją mega zdrowo odżywiać, chuchać i dmuchać. :-((

Kiniusia- :) gratuluję dobrych wieści!!!!!!:) Szkrab ogromny :-D

U mnie śluz jest taki dziwny...oczywiśie jest go dość dużo ale czasami są aż takie gęste nitki. Raczej nie mam infekcji bo żadnych dodatkowych objawów...hmm...

tez mam taki dziwny sluz własnie, ale podpytam lekarki czy wsio z nim ok.

Ja mam dzisiaj gosci wiec nie posiedze z Wami.

Witam!
Ja dzisiaj też nie mogłam spać... Obudziłam się o 4 i nici ze spania... Jeść mi się za to chciało i musiałam posilić się chlebkiem z masełkiem i szklanka wody do tego:-p Chyba teraz nadrabiam to co straciłam przez ostatnie tygodnie;-) Rano pożarłam jajecznicę (której normalnie nie znoszę:cool2:) i poprosiłam mamę o gołąbki-jedziemy na obiad:tak: Mam nadzieję, że mdłości już nie wrócą:tak:
Kiniusia-widzisz-wszystko jest dobrze-duże to Twoje maleństwo:shocked2::tak:
Ja mam wizytę 14.01, ale najpierw muszę odebrać wyniki awidności...

Kurde smaka na gołąbki mi zrobila :-p:-p:-p

reklama
Do góry