reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

Sierpień8 - serdeczne gratulacje :-) no proszę i jest kolejna mamusia :tak:
Weny co do obiadu nie znalazłam za dużej więc na szybko ugotowałam ryż i zjadłam z malinami (zrobiłam mus z malin i śmietany:-p) mniam - dobre i szybkie
Ja też nie mam ani butelek ani kapturków ani tej całej reszty, łudzę się że nie będą potrzebne i będę karmić piersią bez większych problemów. A jak trzeba będzie to mąż zakupi. Laktator ma mi pożyczyć koleżanka ale musimy się do niej jeszcze wybrać.
monika8112 - fajnie że bakterie sobie poszły;-)

reklama
sierpień no proszę kolejna niespodzianka rozpakowana - gratuluję :-)

milusia83 wysłałam CI trochę deszczu dostałaś? :-p a brzuch to już normalka przywykłam do tego - przed ciążą bolał, w ciąży boli, aby po ciąży przestało

Pajkaa kurcze współczuję CI z tymi stopami. Nie dość, że puchną to wysypka oj Ty bidulko;

SIERPIEŃ8 GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KOLEJNA MAMUŚKA TULI SWOJE DZIECIĄTKO:-D:-D:-D:-D

Zapowiadała się taka boska burza (dla mnie to coś mistycznego) - ale wszystko trwało pół godziny:(...szkoda...
no ale jest chłodniej....:):):):)

riba_1
po pierwsze to przepraszam, że jakoś nie doczytała, czy nie zarejestrowała Twojej cesarki:zawstydzona/y::zawstydzona/y: - wstyd - Po drugie kobieto na pewno sobie poradzisz - tyle innych dało radę to czemu nie Ty? Jesteś silną i zorganizowana babeczką więc na pewno będzie dobrze...Czy będzie bolało? Na pewno - ale gdyby nie ból to radość byłby mniejsza:-) Głowa do góry...

milusia83 no proszę uspokoiło się u Ciebie...a co do pełni to ona jest w poniedziałek:-D Więc na nią liczę - choć jutro termin z USG:sorry2:

kassia181 wysterylizowałam to co biorę do szpitala - smoczek i osłonki na sutki...

Ciamajdka nie stresuj się - nie bój się - jakby coś się działo ciocia Kalinka przyjedzie i Cię obroni - pomoże hihiihih:-D:-D A tak serio Marcysiu na pewno sobie poradzisz...

jenny83 no to jest nas już czwóreczka:-):-)

Ola_ smoczek myślę, że jednak potrzebny - butelke choć jedną też lepie mieć...co do laktatora kupiłam bo wolałam sama wybrać i taniej zawsze a jakby małżon kupował to pewnie wcisnęliby mu cos drogiego...Ale tego chyba nie musisz...

Pajkaa kurczę nie wygląda to ciekawie:-( Smaruj nózie - smaruj...a uczulenie na słońce niestety też mam:baffled::baffled: Masakra - ale jakoś pojawia mi się tylko po pierwszym wyjściu..potem jak odsłaniam kolejne partie to też pojawia się na nich...ale części ciała, które zasmakowały ciała na szczęście nie reaguję alergicznie...

monika8112
świetnie, że robali nie ma!!!!!!!!:-D:-D

Ostatnia edycja:
sierpień :D:D:D:D:D super!!!!

milusia, martuśka mój mąż dla odmiany jest super-znawcą wszelkich tematów cenowych i doskonałym szperaczem, poza tym zawsze molestuje panie w celu poznania PEŁNEJ OFERTY <na co ja wychodze ze sklepu i idę w najbliższe krzaki spalić się ze wstydu:p> także jak jemu coś powierzam to na 100% będę miała to co w najlepszej cenie.... czasem gorzej z jakością.. ale w sumie ma chłop dużo farta życiowego więc zwykle mu się udaje ;)

ciamajdka nie bój żabci - damy radę... poza tym ja coś czuję że jeszcz eTwoja konwalia posiedzi troszkę. Będziesz sierpniówka z krwi i kości a nie jakaśtam podróbka z lipca ;);) hehe żartuję - nie chłostać mnie mamusie :D

pajka strasznie współczuję i tym bardziej wspieram w smarowaniu.... ja wiem co to znaczy uczulenie spotęgowane słońcem i smaruj te krostki kobieto smaruj... promile sterydów nie zaszkodzą maluszkowi - z resztą to już żaden maluszek tylko kawał dorosłego człowieka - lada moment wszystkie brudy świata na niego spadną a my się tu rozklejamy nad 0,000000000001% jakiegośtam sterydu co przejdzie przez wszystkie możliwe filtry... wahałabym się z podaniem dożylnie.. w maści - smaruj się bez wyrzutu!

Byliśmy na zakupach-M wyszedł na chwilę z pracy, pojechaliśmy kupić chrześniakowi M prezent na pierwsze urodziny-idziemy jutro:tak: Później do warzywniaka i spożywczego, no i bank po drodze-nastałam się jak głupia, żeby wypłacić pieniądze (potrzebowałam wiekszej gotówki) i oczywiście nikomu nie przyszło do głowy, żeby mnie przepuścić w kolejce:no: Słabo się dzisiaj czuję-kręci mi się w głowie, oblewają mnie zimne poty, coś ta chłodniejsza pogoda źle na mnie działa-lepiej się czuję, gdy są upały (dziwne):sorry2: No i mamy to pozwolenie na budowę-ale się cieszę:-)
Szkoda małej Wiktorii, ze trzeba będzie stópki włożyć w gips, ale jak to ma pomóc to nie można się zastanawiać:tak:
Bombusia-śliczna mata:happy2:
Martuska-mi też skacze ciśnienie u lekarza;-)
Ehtele-ja na pewno też dołączę do tej grupy, tylko w moim przypadku dochodzi jeszcze żelazna szyjka;-)
Ciamajdka-czop już Ci odszedł:szok: A Ty przecież z tej drugiej połowy sierpnia:tak:
Ola-ja też tak mam ze stopami-nie widać, że spuchnięte, a jak założyłam moje baleriny to wyglądałam jak baleronek:blink:
Pajkaa-no rzeczywiście nie wygląda to najlepiej-współczuję:sorry2:
Sierpien-gratulacje:-)
Monika-super, że antybiotyk pomógł:tak:

Kasiu z pierwszej połowy bo ja sie rąbnęłam z OM...:-D teraz jestem coś kolo 38 tyg. jesli kurde dobrze liczę, bo już zgłupiałam...

odpisuję na ostatni post bo prasuję cały czas i wpadłam na chwilkę...

sierpień8 gratulacje wielkie!!!! ale nas zrobiłas w konia, wiesz co?:-)

ja z pytaniem głupim, prasujecie śliniaki?
ja juz przy końcówce ciuszków.. nigdy w życiu juz nie będę prasować...

kasia tak odcinałam od bodziaków etc co odrazu na ciałko dzidzi.Mnie starą wku... metki a co dopiero malucha. A niektóre to nie dość, że wielkie to jeszcze chyba z 5 przy jednym pajacu

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry