reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

reklama
martitko i WIktorku jak miło, że do nas zaglądacie :-)
Bombusia spokojnie jutro w Łodzi ma być chłodniej, ale wysyłam deszcz. Jaka miła niespodzianka ze strony Twojego - pozazdrościć. Bo mój to tylko bałagani tyle mam porządku co go nie ma, a on od sprzątania to daleko :baffled:
Pajkaa daj frytasa :p normalnie dziś mi smaku narobiłyście na frytki aż idę sobie zrobić, bo na początku ciąży wcinałam, potem ustało frytkomania a teraz znów chyba powraca :-D

Wogóle właśnie doszły 4 kołka mojego maleństwa i póki co jestem zadowolona - obym nie zmieniła zdania

u mnie przeszły nawałnice ale co z tego... dalej duchota... temperatura mniejsza ale tlenu wciąż brak :| wiatrak pracuje pełną parą, a ja dodatkowo umieram z gorąca bo właśnie ugotowałam i przed momentem zjedliśmy obiad.... (dziś później bo jedliśmy wcześniej w mieście- żeby nie było że dziecko głodzimy hehe ;))))

dziewczyny czy przyjdzie taki moment, że przestaniemy się pocić?

martitka witaj słońce! koniecznie opowiedz jak bieżące sprawy: kąpiele, smoczki, cycuchy, laktacja, jak mały śpi itd :D.............

niuunia a jakie to kółka? jest na wątku wózkowym foteczka???

Niunia pewnie, ze dam a co:) podziele sie :)
planuje na niedziele zrobic leczo :)
powiem Wam, ze ja dzisiaj mam dużo skurczyków nieregularnych tych takich bóli jak na @ no i co mnie martwi to to, ze mnłody jest bardzo nisko :baffled:BOJE SIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak patrze na suwak swój to sie załamuje dziewczyny czy to mozliwe, ze za 3 tygodnie bede mamą :errr::errr::errr::errr::errr::errr::errr::unsure:

sierpień- gratuluję :) cieszę się, że u was wszystko dobrze
pajkoo- współczuję tego uczulenia, oby te maści pomogły. Ja miałam smarować brzuch ale jak sobie pomyślę, że maść + upał to zaraz wszytsko spłynie.

Ja nie mam laktatora, kapturków, nakładek. Mam nadzieję, że obejde się bez tego.

W Warszawie ukrop i jakoś na burzę się nie zapowiada.

Niuunia koniecznie wstaw fotkę wózeczka czekam!!!!!.a mój M to taki oryginał jest :-)
Pajko do mnie też to nie dociera, że już za niedługo będe przytulała mojego małego Misia i całowała te nózie:))):-D:-D.......widzisz maść pomaga, dobrze, ze smarujesz:tak:

reklama
Pajka, kazda z nas sie boi, ale zobaczysz ze damy rade :tak:
mnie jakos tez dobija ten obecny czas troche, bo taka totalna niepewnosc czego bardzo nie lubie.. chyba juz bym wolała urodzic

Do góry