milusiu jesli chodzi o nazwisko to patrza z twojego dowodu. natomiast mozesz wziasc ze soba akt malzenstwa gdzie ejst napisane jakie nazwisko dziecko bedzie nosilo i wtdy z tego dokumentu wpisuja. bo moglas po prostu nie zdazyc wymienic dowodu- my tak robilysmy na porodowce.
izunia ja robilam prywatnie wymaz. i to bylo tak- moja gin pobrala mi wymaz a ja zawiozlam go do laboratorium i placilam 25 zl.
w weekend ma byc chlodniej wiec napewno sie nie rozpuscisz a zabawa bedzie super!!!!!!!!!!
andzia trzymamy kciuki za USG!!!!!!!!
marii79 to trzymamy kciuki za wizyte i spokojnie!!!!!!!!!
marulka to masz podobna sytuacje jak ja. u mnie w poniedzialek ma zapasc decyzja czy dostane skierowanie do szpitala na wywolanie czy mam dalej chodzic w ciazy!!!!!!!!
kasia2506 super z tymi podpisaniem dokumentow!!!!!!!! w koncu bedzie mogli zaczac budowe swojego domku!!!!!!!!
wuzelek super ze u was dobrze i ze dajecie rade!!!!!!!!!!!!!!!
pati ja tez mialam zajac sie prasowaniem ale tez mam takiego lenia ze szok. super ze paczka do ciebie doszla!!!!!!!!
i ja przez ta pogode jestem strasznie senna- dzis wstalam po 11.
ethele u mnie pada i jest burza takze zapraszam- we dwie bedzie nam razniej leniuchowac
)))))))
riba no to przygotowania pelna para- juz niedlugo bedziesz tulila malenstwo!!!!!!!!!!!!
martuska tylko bez nerwow!!!!!!!!!! po prostu kontroluj cisnienie i juz- napewno bedzie dobrze skoro bylo ok wczesniej.
ola z ruchami mam tak samo!!!!!!!!! raz jest bardzo bardzo aktywna a dzis np bardzo malo sie rusza i tez sie juz denerwuje. ale pod koniec ciazy to normalne i jeszce ta pogoda- to tez ma wplyw na nasze dzieci.
u mnie pogoda super- chlodniej, pada i burza idzie a ja ciagle mokra jestem i nic mi sie nie chce. ja juz chyba mam zmeczenie materialu- nic a nic mi sie nie chce.
wczoraj mialam niezapowiedziana wizyte- odwiedzilymnie kolezanki z pracy i bylo bardzo sympatycznie- dlatego tez sie nie odzywalam wczoraj.
mala cos malo sie rusza ale to chyba normalne.