reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

kiniusia jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!! trzymajcie się ciepło!!! albo może lepiej chłodno :| byle do przodu :D

my już po wizycie - Franek w miesiąc przytył kilogram waży (usiądźcie) 2945 i nie ma szans, żeby waga porodowa była bliska wagi Olka - 3130... bo ona już jest bliska :p lekarz powiedział że jak młodzież utrzyma tą tendencję to w przypadku porodu w terminie czyli za 4 tygodnie to on nie wie jak ten poród będzie wyglądał a mały może ważyć ponad 4 kilo (sugerował cesarkę) ja mu na to że miałam sobie leniuchować a od początku sierpnia zatrudnić się w kamieniołomie ale skoro tak się sprawy mają to ja DZIŚ idę jeszcze urąbać i przenieść jakiegoś głaza :D

Poza tym młody jest zdrowiutki, duży, proporcjonalny i w ogóle och i ach... Wyniki też perfect - ogólnie ok. Siedzieliśmy ponad godzinę i tak się naśmialiśmy że aż mnie do tej pory chichra bierze jak sobie przypomnę :D:D:D:D

reklama
kasia2506 gratuluję wizyty. Teraz sezon urlopowy to każdy bierze wolne jak tylko morze. Moja już po ale i tak nie pracuje w szpitalu gdzie chce rodzić, więc mi bez różnicy, aby do porodu co tydzień mnie sprawdzała :-p choć dziś fryzjerka mi powiedziała, że 3 koleżanki jej rodziły tam gdzie ja chce i nie są zadowolone :baffled: No ale wiadomo co pacjentka to opinia.

monika no to dobrze, że maleństwo się ładnie ułożyło i wsio oki :-) za 2 tyg? kurcze dobrze, że moja co tydz chce mnie widzieć

marulka to super wieści, że z Frankiem wszystko dobrze i rośnie chłop jak dąb :-) no a na te głazy to może jeszcze się nie rzucaj :-p

marulka po pierwsza gratuluje tylu dobrych wieści:-) Po drugie cesarka:szok::szok::szok: Kiedy się potwierdzi ta informacja? I z takiem spokojem to przyjełaś:tak:

monika373 no cóż - bywają i tacy lekarze...mimo wszystko ważne że dziedzię dobrze ułożone...:tak:

ewelinko - KINIUSIA - NIE KINGUSIA:-p:-p

kasia 2506- gratuluje udanej wizyty wazne ze z maluszkiem ok.

dziewczyny jestem cala mokra wyszlam na dwor aby kupic co nieco do jedzenia i normalnie sie rozplywam teraz jest strasznie to co mosialo byc w poludnie? normalnie można sie usmazyc............ a mi sie dzis zachcialo piec kurczaka to sobie wyobrazcie jak jeszcze wali goraczka od piekarnika co mnie napadlo hehehe ale juz bede miala obiad na dwa dni :) ... dzis juz mykam zycze wam udanego chlodnego wieczorku buzka

Niuunia opiniami od fryzjerki się w ogóle nie przejmuj. Ile rodzących tyle opinii. Tak jak powiedział mi lekarz: "Jak z ciążą i porodem było wszystko ok, to pacjentka będzie chwaliła szpital, a jeśli były choć drobne komplikacje, nawet niezależne od szpitala, to już szpital będzie w oczach pacjentki skreślony".
A jak chcesz sobie polepszyć humor i poczytać też dobre opinie na temat swojego szpitala ( czy też każdego innego) to sprawdz tutaj:
http://www.rodzicpoludzku.pl/szukaj.php

widzę że wizyty mnie i bardziej udane
współczuje nie potrzebnych nerwów szczególnie na końcówce

Bogusiowa Wiktoria cudna kruszyna:-) jejus

ale i tak chłopcy przoduja jak widze..coś bardziej niecierpliwy jakby?;-)

meczy mnie te twardnienie brzucha..juz tak dluuuuuugo...tylko teraz ciagnie przy tym w dół i neiprzyjemne to

Kasia nie strasz mnie..moja w 35 i 4 maila 3 kg

reklama
Cosya dzięki też tak sądzę - co rodząca to inna opinia

ewelinka2106 wiesz co ja miałam co 2 tygodnie wizyty od 22 tygodnia chyba, a teraz mam już co tydzień. Nie wiem jak inne dziewczyny

Do góry