reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

martuska, no ja prowadze bez pasow, ale mi i tak jest wygodnie, bo siedze daleko od kierownicy. Moglabym byc w ciazy blizniaczej a i tak mialabym luz. ;) No i po tych incydentach, ktore mialam to jezdze bardzo zadko, gdy musze. Najczesciej po zakupy (wczesniej jeszcze na zastrzyk do lekarza), bo bym tego wszystkiego nie przytachala co kupuje. A kupuje na 2 porzadnych chlopow plus dla siebie w ciazy, wiec nie takie male te zakupy.

reklama
Z tym masowaniem sutków to mi się przypomniało jak mi położna w trakcie porodu chciała masować ;P Tak się tym speszyłam,że nie dało rady, nie ważne że tyłkiem przed nią świeciłam. Co za bzdury ;)
Też zmykam się przygotowywac. Brzusio twardy cały czas...

Napisałam Bogusi86 sms-a z gratulacjami, odpowiedź na gorącej linii :-)

Ja już się kładę, bo rano jade na KTG. Do jutra :-)

Bogusiu gratulacje! Normalnie poszło ekspresowo... :-) Wszystkie byśmy tak chciały :-D

Koralowa ja jeszcze jeżdzę autkiem. Co prawda coraz trudniej mi, bo wszystkie mięśnie pracują, ale daję radę. Tylko, że coraz rzadziej, raz, dwa razy w tygodniu. Remontujemy nowe mieszkanie, M. pracuje i nie może się wyrwać, więc od czasu do czasu muszę coś załatwić. A przyznam szczerze, że w taki upał, wolę nieraz posiedzieć w autku przy klimie, niż w nagrzanym mieszkaniu ;-)

Koralowa- ja nadal prowadzę i nie czuję się z tym źle, nie mam problemu z koncentracją i śmieje się, że sama się zawiozę na porodówkę :)

Bogusia poszła ekspresowo! no taki poród to ja też bym chciała! GRATULACJE

Jejciu jak super ze Bogusia ma już swoją dzidziunie przy sobie, wogóle jak tak czytam, że co chwila któraś rodzi to smutno mi sie robi, bo ja od dzisiaj mam równo miesiąc do terminu, czyli jeszcze sobie poczekam :-) ale pocieszam sie tym, ze napewno ten dzien nadejdzie i bedzie cuuudownie :happy: a malutka niech siedzi u mamusi jak najdłuzej,
a tak na marginesie, to ostatnio obstawiałam, że Bogusia urodzi w poniedziałek, i tylko 2 dni sie pomyliłam, no no :-p
ehtele kochana zobaczysz hhhmmmm ...... w sobote będziesz tulic synusia :tak::tak:
koralowa ja jezdze furką cały czas, wogóle nie wyobrazam sobie życia bez samochodu, co prawda zapinam pasy bo lekarz kazał ale i tak ciągle je ciągne z brzuszka aby nie uciskały, w sumie to troche głupia jestem bo nawet nie zmieniłam nic w jeździe w trakcie ciązy, a powinnam, bo przecież nie jade sama :zawstydzona/y:

koralowa i ja też śmigam autem. wsiadam i nie muszę się nikogo prosić i nie jestem od nikogo uzależniona. Brzuch do kierownicy ma jeszcze sporo miejsca. Jeszcze wyjdzie, ze do porodu sama pojadę :-D dobra dziewczyny uciekam lulu. Jutro kiniusia ma cesarkę - ciekawe kto jeszcze się rozpakuję hmm... buźki :*

reklama
Ja własnie wrocilam z dzialeczki i zjadlam sobie kalafiorek z buleczka mniammm;p Brzuch mi twardnieje jak ostatnio i znowu po dzialce ...;p Widze Bogusia sie rozpakowala no no;) Fajnie miec juz dzieciatko na rekach...

monika8112-Gratuluje udanej wizytki.A waga
sie nie przejmuj ja mam 25na plusie tak dla pocieszenia

martuśka8
5-No u mnie tez taka duchota masakryczna

koralowa-No tak jak ja nie wiem jak to zrobilam z paznokcimi ze french udalo sie
i tak samo mam koslawce;p

ehtele-Sproboj moze herbatke z lisci malin ja wlasnie sobie kupilam i pije ;p

ŻYCZE POWODZENIA JUTRZEJSZYM WIZYTANTKA!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry