7
73318
Gość
Ale szybko, juz ma malutką przy sobie, gratulacje dla Bogusi86, to kolejna faza rozpakowań rozpoczęta:-) A ja właśnie ogladałam zdjęcia lipcowych dzieciaczków, polecam:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Martuśka ja się topię
ale mam przeciąg zrobiony więc w tym miejscu w którym sobie leżę jest super
Martusiu mam pytanko bo my kiedyś miałyśmy identyczny suwaczek, ja po genetycznym zmieniłam, kiedy miałaś OM?
BOGUSIA URODZIŁA - pewnie już doczytałyście, ale ja ciągle nie mogę w to uwierzyć!!!!!!!!!!!!!!!! Jestem niesamowicie wzruszona...
GRATULACJE DLA ŚWIEŻO UPIECZONEJ MAMUŚKI
martuśka85 - nie umiem się przyzwyczaić do nowego awatara
acha no właśnie jutro lawina czwartkowych wizyt - wszystkim życzę powodzenia
hmmm, no to która następna??- wbija się któraś przed Kiniusię???? Jeśli tak to trza się ruszyć hehehehhe
Bo nie zdąży...w kolejce Milusia i Polianna...:-):-)
Dziekuje za gratki.
Dziewczyny, ktore maja prawko i auto. Prowadzicie jeszcze? Bo ja szczerze mowiac ostatnio jestem tak rozkojarzona za kierownica, ze autntycznie boje sie za nia wsiadac. W nastepna sobote mam zaproszenie na 1sze urodziny chrzesniaka i jego siostry blizniaczki, ale rodzice wyjechali na wies i tam organizuja przyjecie. Maz w soboty normalnie pracuje, wiec musialabym sama pojechac, a wiem, ze sama 40 km w jedna strone nie pojade, bo najzwyczajniej w swiecie sie boje!Ja, ktora normalnie po miescie jezdze 100 km/h obtrabujac wszystkich wolno jezdzacych.
Przez te "zacmienie" predkosciomierz 50km/h nie przekracza...
Kciukasy mocno zaciśnięte, oczywiście liczę na info, że rozwarcie i szykujesz się do poroduA mała duuuuża i zdrowa
Ja uciekam kochane.....miłej nocki (pocichu liczę, że któraś nas znowu zaskoczy
Polianka szykuj się szykuj w kolejce
![]()
urszulka202 też je wcześniej oglądałam - słodziaki. Niebawem u nas ruszą fotki :-)
ehtele gdzieś wyczytałam, że masaż sutków niby też przyśpiesza akcje
polianna spora grupa nas jutro wizytujęwłaśnie muszę iść pozbyć się zbędnego owłosienia