reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Ale szybko, juz ma malutką przy sobie, gratulacje dla Bogusi86, to kolejna faza rozpakowań rozpoczęta:-) A ja właśnie ogladałam zdjęcia lipcowych dzieciaczków, polecam:-)

reklama
Kciukasy mocno zaciśnięte, oczywiście liczę na info, że rozwarcie i szykujesz się do porodu;) A mała duuuuża i zdrowa:D Ja uciekam kochane.....miłej nocki (pocichu liczę, że któraś nas znowu zaskoczy:) Polianka szykuj się szykuj w kolejce :D

Ehtele słoneczko, a ja coś czuję, że Ty urodzisz przede mną, mówię CI mam takie przeczucie, ja się tu będę podniecać skurczami, pierdołami, rozwarciami, a u Ciebie ni z gruchy ni z pietruchy się zacznie :) mówię Ci, ciocia Karolinka ma takie przeczucie:D a jak mówię, że mam to mam, pogodę też super przepowiadam po bólach stawów:)

Koralowa no właśnie ostatnio kochana zrezygnowałam gdy wjechałam pod prąd, stwierdziłam, że to znak z nieba i mam już nie jeździć, jeszze podczas parapetówy wyskoczyłam po wodę do sklepu obok, ale z Darkiem, wolałam prowadzić, bo właśnie w tym momencie, wktórym się skończyła on napił się łyczunia martini....

Ostatnia edycja:
Milusia, mnie tez to zastanawia. ;) Co ciekawe ja jeszcze za swoim bablem nie tesknie. Ciesze sie, ze na razie jest tak, ze go wszedzie ze soba zabieram, ale nie musze sie martwic, zeby mu pieluche zmienic, nakarmic, itp. :p Ale nie ukrywam - jak widze zdjecia dzieci to sie rozczulam i chcialabym zobaczyc juz swego synka, moc go przystulic, wysciskac, wycalowac. :)

Ciociu Karolinko - dziękuję:-D Zobaczymy czy wróżba się sprawdzi, ale ja niestety w to już zwątpiłam...może ta pełnia coś zadziała:sorry2:
ajjj ja też też tak za nim tęsknię, choć on stale jest ze mną...to na prawdę bardzo dziwne uczucie...:-:)-(

Martinko jak tam naskrobiesz nam opowieść z porodówki???:p Czy czasu brak?

Martuśka ja się topię
ale mam przeciąg zrobiony więc w tym miejscu w którym sobie leżę jest super:)
Martusiu mam pytanko bo my kiedyś miałyśmy identyczny suwaczek, ja po genetycznym zmieniłam, kiedy miałaś OM?

Milusiu, OM mialam 31.10, teoretycznie 30-dniowe cykle.

BOGUSIA URODZIŁA - pewnie już doczytałyście, ale ja ciągle nie mogę w to uwierzyć!!!!!!!!!!!!!!!! Jestem niesamowicie wzruszona...

GRATULACJE DLA ŚWIEŻO UPIECZONEJ MAMUŚKI

martuśka85 - nie umiem się przyzwyczaić do nowego awatara:-p:-p

acha no właśnie jutro lawina czwartkowych wizyt - wszystkim życzę powodzenia:szok::-D:-D

hmmm, no to która następna??:tak: - wbija się któraś przed Kiniusię???? Jeśli tak to trza się ruszyć hehehehhe:-D:-D Bo nie zdąży...w kolejce Milusia i Polianna...:-):-)

WOW !!!! GENIALNIE !!! jaka szybka akcja, zazdroszcze i coraz bardziej chce mi sie rodzic :-D
hehe, nie wiedzialam ze te avatary takie widoczne ;-) jakby co ta owlosiona ręka to nie moja tylko męża :-p

Dziekuje za gratki. ;)

Dziewczyny, ktore maja prawko i auto. Prowadzicie jeszcze? Bo ja szczerze mowiac ostatnio jestem tak rozkojarzona za kierownica, ze autntycznie boje sie za nia wsiadac. W nastepna sobote mam zaproszenie na 1sze urodziny chrzesniaka i jego siostry blizniaczki, ale rodzice wyjechali na wies i tam organizuja przyjecie. Maz w soboty normalnie pracuje, wiec musialabym sama pojechac, a wiem, ze sama 40 km w jedna strone nie pojade, bo najzwyczajniej w swiecie sie boje!:szok: Ja, ktora normalnie po miescie jezdze 100 km/h obtrabujac wszystkich wolno jezdzacych.:zawstydzona/y: Przez te "zacmienie" predkosciomierz 50km/h nie przekracza...

ja nie prowadze, bo nie lubie bez pasow, bo mnie uciskaja. no i jak jade to czuje ze Małej ciasno, a u pasazera zawsze sie wygodnie ułoże :tak: poza tym nie jezdzimy po Wawie prawie wcale, bo sie nie oplaca, tylko na zakupy wieksze.

Kciukasy mocno zaciśnięte, oczywiście liczę na info, że rozwarcie i szykujesz się do porodu;) A mała duuuuża i zdrowa:D Ja uciekam kochane.....miłej nocki (pocichu liczę, że któraś nas znowu zaskoczy:) Polianka szykuj się szykuj w kolejce :D

tak tak, czekamy na info :tak:

Hurra!!!! Bogusia86 urodziła!!! :-D:-D:-D

Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

...Też bym chciała taki szybki poród :-D

Ale niespodzianka-Bogusia ekspresowo poradziła sobie z porodem:-):-):-) Po sms do Milusi myślałam, że odesłali ją do domu, a tu proszę-jaka niespodzianka:tak: Oby każda kolejna miała taki szybki poród:happy::happy::happy:
Ja właśnie szykowałam się na jutrzejszą wizytę-depilacja i te sprawy:rofl2:
M dalej nie ma-w pracy siedzi od samego rana i podejrzewam, że przyjdzie późno w nocy-do jutra musi zrobić kilka aparatów...
Koralowa-ja jeszcze prowadzę od czasu do czasu:tak:
Milusia, Ehtele-no to teraz czekamy na Was;-)

urszulka202 też je wcześniej oglądałam - słodziaki. Niebawem u nas ruszą fotki :-)
ehtele gdzieś wyczytałam, że masaż sutków niby też przyśpiesza akcje
polianna spora grupa nas jutro wizytuję :-D właśnie muszę iść pozbyć się zbędnego owłosienia

reklama
urszulka202 też je wcześniej oglądałam - słodziaki. Niebawem u nas ruszą fotki :-)
ehtele gdzieś wyczytałam, że masaż sutków niby też przyśpiesza akcje
polianna spora grupa nas jutro wizytuję :-D właśnie muszę iść pozbyć się zbędnego owłosienia

jesteś kochana - też już próbowałam i mąż też masował hihiihih:p

Kasia2506 - Bogusie odesłali do domu miała przyjść później...i poszła później i urodziła:):):):) Już za niedługo dowiemy się o szczegółach:):):) Powodzenia jutro...

Do góry