reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Ja mam wszystkie oryginały wyników...

idę dziewczynki, mam nadzieję że dzisiaj będę spac normalnie, chociaz odespałam rano i w dzień 2 razy, także chyba będzie bezsenna noc...

do jutra:tak:

Pajka pijaczki tez ludzie, każdy ma problemy w życiu.. jedni sobie radzą, drudzy nie.. ale każdy ma prawo do życia...

reklama
Pajkaa no właśnie w moim tak samo. Kurde jutro koniecznie muszę pogadać z lekarzem o tym

Ja też uciekam, bo roztapiam się. Wpadne jeszcze później :)

mnie właśnie rodzinka odwiedziła, więc nie posiedzę z Wami. Co do tego kremu do depilacji to można go używac w miejscach intymnych- veet mnie strasznie podrażniał i odpuściłam, a ten najwidoczniej jest ok, bo nic ni epiecze i nie boli. Zauważyłam, że na mnie dobrze działają kosmetyki z niższej półki, bo te droższe to mi wysypkę fundują.

Co do miejsca w torbie- owszem jeszzcze trochę go zostało. Dopakuję na końcu komórkę, ładowarkę i inne pierdy włącznie z książką jakąś jak pisała niegdyś marulka.
A właśnie ni eodzywa się dziewczyna- ciekawe co u niej :)

witam kobietki!!!

melduję się na posterunku.. od soboty przez burze byliśmy odcięci od świata (internetu znaczy ;)) ale już informatyk się uporał... nie próbuję Was nadrabiać więc ciamajdko, albo którakolwiek inna dobra duszyczka pliiiiis o jakiś skrót najnowszych niusów... heheh leniuszek ze mnie wiem - jutro wrócę w pełni sił już od porannej kawy :D NARESZCIE... tęskniłam za Wami okrutnie :) a Wy za starą ciocią-marulką???

buźka lasencje! słodkich snów :)

jestem:)

bogusia, andzia gratuluję udanych wizyt!
ja już po mały na szczęście nie fiknął koziołka i jest nadal głową w dół,nie wiem co za wibracje odczuwam pod biustem?
nie ma juz miejsca żeby sie obrócić więc tak zostanie:) waży 2900, moja szyjka długa zamknięta więc raczej będę na termin albo po:) na ktg serducho bez zastrzeżeń, i wyszedł jakis jeden mały skurczyk! kolejna wizyta 11 sierpnia chyba że nie dotrzymam, powiedział że wszystko może się zdarzyć. pobrał kolejny posiew do kontroli wynik w piątek ale z racji tego że mam gronkowca to raczej się nie ulotnił po antybiotyku, więc będzie kolejna porcja od poniedziałku:) ogólnie jestem zadowolona tylko trochę mniej z wagi kolejne 2kg na plus czyli razem 13:(

ciekawe co z Bogusią czy jej się akcja rozkręci czy będą ja trzymać w tym szpitalu?

trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty a wiem że jest ich sporo!

Marulciu słoneczko no pewnie, że tęsknilim:) ale ja przez ostatnie dni też tak jakoś nie byłam aktywna:) obecnie u Bogusi86 coś tam się kluje, ale nie ma rozwarcia, za to czop jej odszedł i ma skurczybyki, kobietki, które urodziły są wpisane:) Po tej burzy to faktycznie mogło nie być prądu.....A jak się kochana czujesz?

Moniczko to nie jest też powiedziane, że jak szyjka długa i piękna to będzie długo i pięknie, mnie się naprawdę bardzo szybko skróciła, a skoro masz skurcze dosyć silne to może być tak, że popchną troszkę dziecię i zacznie się rozwierać:)

Ja na razie jak zwykle z twardnieniem brzucha....ale nic się nie dzieje

Polianko jak u CIebie, przyszły wieczorne skurczybyki:) w końcu to już u nas tradycja:) ?

o hej Marulko zajrzyj na wątek gratulacyjny ;-)

wlasnie ze spaceru wrocilismy. kurcze taka pozna pora a duchota nadal niesamowita. u Was tez tak?
a co do wynikow, to tez mam wszystkie oryginaly :tak:

Ostatnia edycja:
Martuśka ja się topię
ale mam przeciąg zrobiony więc w tym miejscu w którym sobie leżę jest super:)
Martusiu mam pytanko bo my kiedyś miałyśmy identyczny suwaczek, ja po genetycznym zmieniłam, kiedy miałaś OM?

Jutrzejsze wizytujące chyba w przygotowaniu...
Ja już po, pierwszy raz z lusterkiem-niezła frajda i pierwszy raz na zero czyli łysinka.

reklama
Ciamajdko ja nie mowie, ze nie mają prawa życ :no: mowie tylko, ze tacy ludzie , którzy się znęcają są alkoholikami itd żyją dłużej niz taki poczciwy człowiek i to mnie denerwuje, ze Bog bierze do siebie zawsze tych dobrych ludzi.
Ja miałam taką sytuację w rodzinie. Moj dziadek był nałogowym alkoholikiem, bił swoją rodzine, wiele razy pozostawiał bez środków do życia , okradał nas jak bralismy go na Wigilie. I żył 80 lat natomiast oj tata, który w życiu nam nie ukrzywdził był człowiekiem kochanym zmarł w wieku 43 lat i gdzie tutaj sprawiedliwość??
Nie mnie jest oceniać czy ktoś ma prawo żuyc a kto nie, ale mówie, ze jest to niesprawiedliwe i tyle:-(

ja juz sie zegnam bo jutro wstaje na badania rano tulam brzusie

Do góry