reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Łaaaaaaaaaaaa, kakao!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja też chcę :zawstydzona/y: Ostatnio mogłabym pić litrami mleko, a w szczególności kakao, ale tylko ciepłe :tak: Kiedyś lubiłam tylko zimne mleczko :baffled:
No mam nadzieję, że wszystko jest ok, ale wiecie, póki nie zobaczę to różne myśli się w głowie tlą ;-)

reklama
Tak, dopiero pierwsze, bo na nfz :-(
Ogólnie mam też USG mieć zrobione 13 stycznia, ale poszłam do przychodni i błagałam o wcześniejszą datę, no i jest...dzisiaj :tak: Niby godz. 18, ale pójdę wcześniej kilka minut :tak: Dlatego tak proszę o kciuki :zawstydzona/y:

To ja zaciskam bardzo mocno kciukaski, zeby wsio było OK no i daj koniecznie nam tutaj znac. Ja sie ciesze, ze przynajmniej mam na miejscu usg i juz miałam 3 razy robione a teraz 26 stycznia bede miala juz genetyczne

No właśnie dziewczyny, mówicie że mdłości to bardzo dobry objaw. I przez to wkręcam sobie nie wiadomo jakie rzeczy.
Dołek mnie łapie, bo myślę, że jak mi mdłości odpuściły i piersi bolą znacznie mniej niż bolały, to że może być coś nie tak :-:)no:
Ale znów nie miałam żadnych plamień czy krwawień, więc chyba powinno być ok...
Dzisiaj dopiero pierwsze USG ...
Ja zwariuję :-(

Kiniusia nie martw się, to znaczy, że kosmówka powoli zamienia się w łożysko, które przejmuje funkcje ciałka żółtego:) I nie ma już takiego wyrzutu hormonów:)
I pochwal się tu od razu zdjątkiem:) Trzymam kciuki, żeby serducho biło jak szalone (jak przystało na malucha)

Marc zapomniałam o Tobie bidulko, zobaczysz, że wszystko będzie dobrze, musi być, każdemu to się w końcu kończy....

Oj ja mam nadzieje, ze za 2 tydognie juz skoncza sie te mdłosci :-p ale jak pomysle, ze moga treymac do 20 tc to az mi zimno sie robi :-D

Dziewczyny a powiedzcie mi czy Wy macie jakis śluz w ogóle teraz??

reklama
Ja własnie tez mam duzo, ale jest strasznie zbity i to mnie troszku martwi, ale moze to przez dupka - pewnie sie dowiem jak wyniki krwi i moczu dostane

Do góry