reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

fiuufiuu ojjjj na jedzenie to ja mam siły... ale niestety później też niekiedy zdycham jak za dużo wpierdzielę albo coś ciężkostrawnego :-D Póki co czekam na reakcję po bigosie... bo i bez tego potrafię po 3 razy na dzień na kibelek lecieć :szok:

Bogusia86 to ładnie się nam pochwal sobą w tym kompleciku ;-) :-D:tak:

polianna hahah... "wbrew waszym przewidywaniom"... ale jednak coś się zaczyna :-D dawaj już tu nam Liliannę!!! :-)

kasia2506 gdyby mozarella nie była/był taka droga to codzinnie bym kilogramami jadła :-D ale oczywiście obowiązkowo z pomidorem :-)

OK Brzuchatki uciekam bo M wreszcie skończył pracę i za chwilę bedzie w domciu!!!!!!!!!! yuuuuupiiiiiii :-D

Spokojnej nocki!

I jeszcze raz udanych wizyt!!!

Buziaki

reklama
Miłej nocki kochane.
U nas w Kielcach wkońcu popadało.
Ja mam jutro kontrolne ktg.
Trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty.
Pozdrawiam Was wszystkie:-)

Witajcie kobietki:)
Melduje sie że żyje. W weekend troche się poszwendałam. I nie rodze :) Chcociaż po takim czasie leżenia to strasznie ciężko mi sie ruszać i wogóle cokolwiek robić.
Nic nie zapowiada szybszego porodu. Chociaż nie znasz dnia ani godziny. Brzuch na razie jakos sie nie napina. Jedyne co czuje no to kłucia w kroczu które są czestsze, bo jednak więcej chodzę a Pola jeszcze bardziej uciska szyjkę.
Buziaki . Jutro do was zajrzę. Miłej nocki

Dobranoc wszystkim:) Miłej nocy:)

Ja cos kiepsko sie czuje nadal jeszcze do tego dosyc wysokie cisnienie jak na mnie 147/88 a puls jak zwykle 105 jak jutro tak dalej bedzie to pojade na IP sprawdzic co jest...

Witam z rana i melduje się jako pierwsza :-)

Druga z rzędu udana nocka za mną :-) Wstałam zaledwie 2 razy do wc:-) Biodra nie bolą, ale też skurczów brak... Obudziłam się po 5 tak wyspana jak by to była 10 i już spać mi się nie chce... Zaraz trzeba będzie się przejść do Pań które z uśmiechem na twarzy pobiorą mi krew ;-)

Już się nie mogę doczekać wizyty, a mam ją dopiero za 12 godzin :-( Ech....

Anecia No nie wypada tak w negliżu się pokazywać

witam druga:)
wpadam na chwilę ,żeby życzyć dziewczyna powodzenia na wizytach.
ehtele, bogusia , kasia trzymam kciuki!

ja dziś wybywam do poznania pozałatwiać parę spraw teścia i po ten nieszczęsny wózek, wczoraj niestety sklep był zamknięty:(
po południu zabieramy się za malowanie! jupi

dziewczyny mały chyba fiknął koziołka i znów siedzi dupką przy wylocie:( czuję czkawkę koło żeber, cholera! w srodę wizyta będę atakować gina o usg bo nie miałam teraz mieć, ale muszę wiedzieć bo oszaleje!
trzymajcie sie do popołudnia

trzecia!
Miłego dnia Wam życzę:) mam nadzieję, że wszystkie czujecie się dobrze, a pogoda na dzień dzisiejszy da nam troszkę żyć :)

Witam.
U mnie skurcze przepowiadające coraz częstsze i kłucie w szyjce,ale cisza w eterze,jezeli chodzi o "wyklucie",jak mówi mój synus.
Ogólnie mam doła,mój do tej pory grzeczny synus zrobił sie małym buntownikiem,ktos mi dziecko podmienił chyba.Do tego zle reaguje na przedszkole(a na razie chodze z nim)....eh...A ja wieczorkami płacze juz z bezsilnosci,bo cierpliwosci tez malo,szczególnie w te upały.
miłego dzionka Babeczki.

reklama
To i ja wpadam na chwilke zanim wejde do lozka, 12:30 u mnie
Zycze wizytujacym dobrych wiesci i przyjemnego poniedzialku i oczywiscie czekam na nastepna, ktora bedzie rodzic- mam nadzieje ze to nie ja:)))
Dzisiaj sciagaja mi szew:tak:, i powiem szczerze ze nie czuje sie rewelacyjnie- myslac ze beda mi tam grzebac i to jeszcze na zywca- no ale jak cos nie pojdzie - jak to powiedzial Pan doktor to przewoza mnie na oddzial. Mozeeeee bedzie dobrze musze sie sama pociaszyc.
Zmykam do lozeczka- i zycze jeszcze raz milego popoludnia.

Do góry