reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

Olu no to witaj wśród płaczących, ale masz rację nie damy sie......ja też byłam za Hiszpanią:):-)
Ochhhh duralex, ale mnie pocieszylaś z ta czkawką, ze to oznaka dobrostanu płodu, bo już sobie wmawiałam, ze to niemormalne, ale inne Mamuski tez piszą, ze często czkają więc odpada mi jeden problem do ryczenia:-D:-D
Monika masz rację sobotni mecz o wiele lepszy, ja tez leżę z przysłoniętymi żaluzajami, adrian pozamykał rano wszystkie okna-bezapelacyjnie mam ich nie ruszać do wieczora:wściekła/y:hmmm rozkaz to rozkaz, wiatrak i nawilżacz chodzi więc witaj w klubie zdechłych:):dry:....a środa już za chwilkę:)
Kasia2506 czytam, ze weekend udany i pooopa wymoczona i dobrze, a babcia M ma piękny wiek:):szok::tak:
Sarka, że co???? ze 5 kg oszaleli, może wcale nie będzie tak źle!!!!
Kassiu to pojadłaś sobie pyszności na urodzkinkach i świetnie, lepiej smakuje jak ktoś coś poda, ale podziwam Cię bez wiatraka bym zdechła:((:)shocked2:
Pajko z karmieniem to wszystko wyjdzie w praniu, naprawde nie ma na to reguły, ale przeważnie dzidzi troche sie musi "poduczyć" ssania, trzeba sporo pokory do tego, a potem jest git.:happy2:
Ciamajdko gratuluje dobrych wyników:)))

A ja głupia wariatka.....zachciało mi sie buraczków zasmażanych do gołąbków , no to Adi przytachał i sie gotowały i gotowały....Adi mówi "mamo no na taki upał gotujesz takie produkty" hmmmm nie pomyślałm, w kuchni było zajeb...darmowa sauna,:szok: zaluzje zasłonięte, wiatrach chodził, ale co z tego jak gaz też "chodził" wrrrrrr....ale obiad był przepyszny, najadłam sie i teraz Alanek ma czkawke...norma.:-D:-D

A ja sobie zrobiłam dziś kino na DVD kazałam sobie ściąnąc różne filmy i dziś oglądam starzyzne z 1987r. pt. "Fatalne zauroczenie" z Daglasem i tak se będe czekac na ochłodzenie, codziennie po jednym filmiku:):-D:-D
"paszoł wont ":))))):-D

reklama
nie ma jak drzemka poobiednia :) jeju mam na coś ochotę i nie wiem na co... co by tu sobie zrobić, żeby było mi dobrze... będę się pewnie z 2h zastanawiała teraz :D

riba mówisz, że duże brodawki to też niedobrze...ehh no moje małe nie są...
ciamajdko- wyniki super!
Black- mówisz lody jadłaś...hmmm może ja mam na lody ochotę?

Ciamajdko-gratuluję i zazdroszczę tych dobrych wyników-u mnie to zawsze "coś":blink:
Pajkaa-ja nic nie słyszałam o tym, że przy dużych brodawkach są problemy z karmieniem:confused: Przy wklęsłych tak:sorry2:
Bombusia-babcia M to sybiraczka-ona chyba wszystkich przeżyje;-) Ładną saunę sobie zrobiłaś w kuchni:-D
Riba-super, że w końcu masz tą paczkę:tak:

Ciamajdka super, ze wyniki idealne:) ja jutro odbieram moje i juz sie boje, bo ostatnio z badania na badanie spadala mi hemoglobina... choc przez ostatni miesiac jadlam zelazo:/ we will see:)

Bombusia moja mała też po obiadku czkawki dostała... miłego wieczoru w takim razie - zapowiada się fajnie...:)

Pajkaa odnosnie twojego pytania, ja do tej pory nie puchlam i mam nadzieje ze sie tak utrzyma...pije duzo wody (zalezy od dnia 2-3 litry) i jak jestem zmeczona to wieczorem trzymam nozki do gory

Ostatnia edycja:
ja zauwazyłam słuchajnie, ze jak tak posiedziałam 10 minut z wodą to ta woda zrobiła sie ciepła :p ale nie od siedzenia tylko moczenia stóp :p

mam pytanie do mam :)
kiedyś słyszałam, ze kobieta z dużymi brodawkami moze miec problem z karmieniem dziecka. Jak to jest mi w ciąży brodawki mega urosły ogólnie cyc mi się powiększył i zastanawiam się czy mały da rade ssac takie gigant brodawy :p

Pajkaa ja też mam duże, po pierwszej ciązy urosły, ale na dzień dzisiejszy się tym nie martwię bo 1 synek dał radę. Chociaż na oddziale była dziewczyna, ktora urodzila kruszynkę i niestety miała problem, bo mała miała malutką buźkę. Nakładala wtedy jakieś sylikonowe nakładki i odciągała pokarm do butelki. To wszystko zależy od dzieciątka czy potrafi mocno pyszczek otworzyć, najlepiej popatrzeć na siebie czy Wy z mężulem macie małe usteczka czy z tych szerszych, bo dzidzia prawdobodobnie po Was odziedziczy. Wiadomo, że przy dużych brodawkach całych nie obejmie, ale wystarczająca ich część by się najeść, ja synka na tych ogromnych brodawkach karmiłam aż do 18miesiąca życia
:-D Nie zamartwiaj się za wczasu na pewno będzie dobrze ;o)

Odebrałam wyniki: wszystko idealne, tzn. podwyższone leukocyty o 2,5 ale to normalne w ciazy no nie? mocz idealny, tsh w normie... aż w szoku jestem...:)
na dworze umieralnia...

super, że wszystko Ok!

Zajrzałam tutaj sprawdzić czy jest wiadomośc od GSC a tu cisza ;(
może ją na oddziale zatrzymali, oby wszystko dobrze się skończyło.

Wyszła właśnie ode mnie koleżanka z pracy (pooglądała ten bałagan:-D) i przywiozła mi leżaczek po swojej córci... jest jaki jest, musze go wyprać ale jestem bardzo zadowolona:-)

tak w ogóle to idę ogarnąć kuchnię bo pełno garów, i przed chwilą stłukłam szklanke bo postawiłam na skrawku szafki...
i pojade po T. to podjedziemy po kontakty...

Ostatnia edycja:
Polianna to faktycznie z tymi żylakami masz niewesoło i trzymam kciuki, żeby Ci się udało urodzić naturalnie... na brzuszkowych zdjęciach nic nie widać, że masz takie kłopoty.
Pajka ja mam duży biust 75G i brodawki też niczego sobie :) Niki urodziła się 3200 g z groszem i nie miała żadnych problemów z ciągnięciem cycka.
Bombusia.. co do tej czkawki, to ja właśnie na ostatnie wizycie się pytałam gin, bo młody czka na potęgę i gin powiedział, że tylko się cieszyć, bo to bardzo dobry objaw :)..

A mnie tak ten upał wqur.. że poszłam i umyłam dwa okna :)

Polianna to faktycznie z tymi żylakami masz niewesoło i trzymam kciuki, żeby Ci się udało urodzić naturalnie... na brzuszkowych zdjęciach nic nie widać, że masz takie kłopoty.
Pajka ja mam duży biust 75G i brodawki też niczego sobie :) Niki urodziła się 3200 g z groszem i nie miała żadnych problemów z ciągnięciem cycka.
Bombusia.. co do tej czkawki, to ja właśnie na ostatnie wizycie się pytałam gin, bo młody czka na potęgę i gin powiedział, że tylko się cieszyć, bo to bardzo dobry objaw :)..

A mnie tak ten upał wqur.. że poszłam i umyłam dwa okna :)

jesteś niesamowita 2 okna!!!!!!!!! no szok nic tylko Cię wkur... hi hi hi:)))))

reklama
Do góry