Tak piszecie o tych bólach - ja dziś w nocy pojedyncze skurczyki miałam ale było mi przy tym tak niedobrze....
Myślałam, że będę wymiotywać - budziłam się, nie mogłma spać...
Przeraża mnie ten dzisiejszy upał...
Pajeczko trzymam kciukasy za dzisiejszą wizytę:-):-) Czekam na info o wadze Sebastianka
A historia w sklepie świetna:-) Waleczna ciężarówka hiihihihiih
Black Opal cieszę się, że lekarz Cię uspokoił no i że wszystko w porządku
I duże te Twoje dzieciątko - gratuluję
martinka26 i jak tam gołąbeczki
Byłaś u lekarza??? Jejciu chyba będziesz pierwsza - trzymaj się mocno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sierpnien8 - bardzo się cieszę, że nie przypałętało się do Ciebie te dziadostwo
Widzę, że jednak większość ma dobre wyniki posiewu...to dobrze...
Różyczko - świetne wieści - super, że wszystko u Was w porządku, gratuluję Ci wizyty:-):-) Ojj dopiero teraz doczytałam, że Twój chłopak to również będzie Olek...
extra...
milusiu - widzę, że szykowanie mieszkanka idzie do przodu
Super - no i jedno z najważniejszych urządzenień w domku jest - zmywarka - co by rączki za dużo nie musiały być maczane w zlewie ihihihih
Jak shrek??? Bo nie wiem czy warto
kasia181 - udanej imprezki...uważaj tylko bo ten upał dla nas nie wskazany...
Ciamajdko - porozmawiaj z nią
Na prawdę uważam, że lata przyjaźni powodują, że warto - przyjaźnie długoletnie są bezcenne - znacie się na wylot i dlatego jest trudniej...ale chyba kiedyś była dla Ciebie wsparciem i zasługuje, żeby w prost powiedzieć co Cię boli...
Jak Twoje dzisiejsze samopoczucie?
Izunia świetnie, że jesteś już z nami;-)
jenny bardzo mi przykro - wiem, że to trudne, ale czytałam, że doświadczone położne potrafią dzieciątko 'urodzić' Głowa do góry kobieto...
Bogusiu86 - jejciu rozumiem Twoje zdenerwowanie - tak to jest jak pracuje się u rodziny...to jest masakra...sama nie wiem co możecie zrobić...Głowa do góry...
Neftis jeszcze dzieciątko się obróci - poczytaj na necie dużo takich ćwiczeń na obrócenie dzieciątka...
riba ja chcę na basen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wuzelku - krótko - po prostu gratuluję
Aga natalia - cudownie - będziesz je miała teraz bliżej siebie;-);-)
cyra - no niestety jeszcze w dwupaku
Gratuluje Ci wizyty - Szymon też już całkiem pokaźnym chłopak:-)
shiraa czuję się dobrze...no ale jestem już zmęczona...muszę cierpliwie czekać...;-);-)