reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

w sumie nie dziwie się Ciamajdce ze jest wkurzona umawiac sie z kims a nie przychodzi.. Mój tata tez robi na budowie i jest "rozchwytywany" i tez czesto dzwoni do ludzi w ostatniej chwili ze nie przyjdzie i ja na ich miejscu juz dawno bym sobie go darowała ale oni czekaja bo podobno moj tata jest dobrym fachowcem :-)

reklama
1..2...3...4...15...150...2990...14879....uffff..... luzik....

ale jak sie będzie grzebał do przyszłego tygodnia to czeka mnie Lubliniec...

nienawidze bałaganu!

1..2...3...4...15...150...2990...14879....uffff..... luzik....

ale jak sie będzie grzebał do przyszłego tygodnia to czeka mnie Lubliniec...

nienawidze bałaganu!

Ciamajdko jak bedzie sie obijał i nie bedzie przychodził to mu powiedz, ze chyba bedziesz musiała sie zastanowic nad rozliczeniem kasowym w inny sposób bo za opóźnienia w robocie normalna firma płaci kare:p u nas to podziałało robotnicy grzebali sie 4 miesiace z remontem a jak maz powiedzial,z e jak do konca dwóch tygodni mu nie zapłaci szybko skonczyli :) a tez mielismy tak jak Ty

Ciamajdko czy Ty sie dowiadywalas moze jak u nas jest z macierzynskim trza jakis wniosek składac czy cos?

Pajeczko jeszcze nie jestem pewna jak to wygląda w praktyce i w jakim czasie po porodzie trzeba to zrobic ale wniosek sie składa, tzn. ja złożę u swojej dyrektorki... dowiem sie jak 13 lipca zawiozę l4...

Pajeczko jeszcze nie jestem pewna jak to wygląda w praktyce i w jakim czasie po porodzie trzeba to zrobic ale wniosek sie składa, tzn. ja złożę u swojej dyrektorki... dowiem sie jak 13 lipca zawiozę l4...

no ja własnie wysłałam maila do mojej kadrowej, ale ona taka niekumata jest, ze szok zobacze co mi odpisze - ostatnio napisała, ze info sa w intranecie a ja jej, ze jakbym miała do niego dostęp to bym se zobaczyła:no::wściekła/y:

No nie mogę...!!!!!!!!!!! w intranecieteraz to mnie rozśmieszyłaś:-D babka naprawdę niekumata!!!

trzebabyło jej powiedzieć żeby Ci konto odblokowała a Ty pójdziesz na jeden dzień do pracy i sobie sprawdzisz... dobra jest!:-)

No nie mogę...!!!!!!!!!!! w intranecieteraz to mnie rozśmieszyłaś:-D babka naprawdę niekumata!!!

trzebabyło jej powiedzieć żeby Ci konto odblokowała a Ty pójdziesz na jeden dzień do pracy i sobie sprawdzisz... dobra jest!:-)

a jak w pracy pytam to one nie wiedzą no masakra wiec napisałam z domowego maila i jestem ciekawa czy mi na niego odpisze:baffled: jak nie to jak tam wparuje to nie bedzie miała nic do śmiechu

zmykowam bo meza zaraz bedzie a w domu burdello jest jak nic :p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wróciłam, czekam... i telefon...
dzisiaj nie przyjdzie robić!!!!

nosz kurza twarz i krzywe giry!!!!

odechciewa mi się... ale przeprosił, że musi w pracy dłużej zostać....

biorę sie za obiad i za karpatkę...:wściekła/y:

Widzisz... a nie mówiłam olać gnojka ;-) Nie no oczywiscie żartuję i nie wkurzam Ciebie jeszcze bardziej bo jeszcze mi się oberwie :-D
A poza tym nie złość się tak bo wtedy zwykle ciasto nie wychodzi, przynajmniej ja tak mam że w złości mi nie wyrasta :szok:

Widzisz... a nie mówiłam olać gnojka ;-) Nie no oczywiscie żartuję i nie wkurzam Ciebie jeszcze bardziej bo jeszcze mi się oberwie :-D
A poza tym nie złość się tak bo wtedy zwykle ciasto nie wychodzi, przynajmniej ja tak mam że w złości mi nie wyrasta :szok:

spokojnie, odprężam sie przy obieraniu kilograma fasolki:-D:-D

Pajko nie będe najeżdżać na centrale bo sama "stamtąd pochodzisz" ale momentami to aż podziwiam, że ten kto powinien cos wiedzieć, to wie niewiele...:/

Ostatnia edycja:
reklama
Witam wieczorkowo :-)

Do nadrobienia Waszych postów zmotywowała mnie Ciamajdka - dziękuję, "siostro biodrowa" :-D

Monika8112, to straszne, z Twoją koleżanką i jej synkiem... oby operacja się udała i wszystko było ok...

Bogusia007, mój dzień dziś wygląda podobnie :-D

Bombusia - jak tam po zebraniu? :-)

Urszulka202, ale akcja z tym gościem... dobrze mu powiedziałaś :-)

Lea28, za kąpanie piesia, powinnaś dostać w pupkę :sorry2: nie wolno dźwigać !!

Milusia83, współczuję tych zastrzyków... :-(

Pajka, fajnie, że byłaś u kosmetyczki :-) Mi by się tez przydało...

A co do macierzyńskiego, to moja kadrowa mi mówiła, że nie trzeba pisać żadnego pisma, wystarczy ponoć dostarczenie aktu urodzenia dziecka... Ale muszę to sprawdzić, bo j\moja kadrowa też mega-wiedzą nie grzeszy... :-D

Dziewczyny, ostatnio obiło mi się o uszy, że do porodu nie można mieć pomalowanych paznokci u rąk - to prawda??

Ewelinka2106, super, że wizyta udana i że wsio ok :-)

Polianna, współczuję przeżyć z ząbkiem... Ja dla odmiany męczę się w tej ciąży z alergią/ uczuleniem... :-( A do studiów, to faktycznie dobrze, że zaczynasz :-) Odżyjesz tam troszkę :-)

Cholewcia, ale ja się roztargniona zrobiłam pod koniec tej ciązy... Wszystko przypalam, robię nie tak... Ja już nie chcę być w ciąży!! :baffled:

Ostatnia edycja:
Do góry