AgaS-78
Fanka BB :)
Pajka idź do innego lekarza na konsultację. I nie myśl naprawdę o chorobach jakiś, bo jeśli by to miało takie ogromne komplikacje ze sobą nieść to tak jak przy opryszczce robili by CC...
No niestamowity bol- moj Tato mial problemy reumatologiczne wiec czesto narzkal ze go bola kolana i inne stawy- ja jako dziecko nie potrafilam tego zrozumiec- jak to moga bolec nogi- a on mi powiedzial ze kidys sama sie przekonam i przekonalam sie i to nie pierwszy raz teraz w ciazy(( Ja pracowalam od 19 roku zycia na nozkach- kelnerka i zawody do tego podobne- ech- nie dosc ze wracalam do domu z bolacymi nogami to nadodatek mam ta wade - czyli jestem pogodynka, przezywam najmniejsza zmiane atmosferyczna. Szkoda gadac- szybko sie przekonalam ze taki bol potrafi byc okropny.AgaS-78 no witaj mnie stawy też cały czas bolą i powiększył mi się rozmiar stopy ;/ lipa to... starsi ludzie co mają problemy reumatyczne to muszą naprawdę cierpieć...
Pajeczko - nie czytaj neta...na pewno lekarze cos wymysla.A nie mozna teraz juz jakies kuracji na niego zapodac? Koniecznie dopiero w trakcie porodu??? Nie smutaj wiecej. bedzie dobrze wszystko!!!
No tak Navijka tutaj czlowiek moze miec wszystko ale sorry ciaza to nie choroba i nikt na nia nie zwraca uwagi- kazdy stoi ile trzeba- a w tej kolejce to moze i tak bylo 15 kobiet w ciazy- i naprawde duzo schorowanych ludzi- chyba nawet nie dalabym sie przepuscic schorowanym ludziam-nie stoje tutaj co dzien w kolejkach, wiec nie czuje tez jakis krzywdy ze nie przepuszczaja. Ameryka to inny system-inne myslenie ludzi- wszsytkie rzczy urzedowe mozesz zalatwic z domu, przez telefon lub internet- ale ja sie zagapilam i juz na neta i tel. bylo za pozno- bo od jutra musze plakietke przykleic na szybe samochodu- a gdybym tego nie kupila na czas stracilabym 160$ * 2 - bo mamy 2 samochody. Mus to mus. Stac sie zle nie stalo - tylko jak co dzien nawet w pobliskie mijsca jezdzi sie samochodem to sama czujesz ze pozniej stac 3 godz. to ciazar.
Ehh Bogusia - chamy to gatunek ktorego nigdzie nie brak....Ja sie juz nauczylam....uwazac na ludzi, lezie toto slepe nikogo dokola nie widzi...gdybym ja nie uwazala to juz by mi ze 100 razy wozkiem w brzuch wjechali
AgaS - ale jak to ciezarna 3 godz. w kolejce?????Toz u Ciebie ponoc bardziej cywilizowany kraj?
Rozyczko - nie zazdroszcze przebojow z wodami, chyba bym osiwiala z paniki ze to juz
Pajeczko- och jak mi przykro ze masz tego paciorkowca- i ze w dodatku jestes uczulona na pencyline- echhh czasem to czlowiek ma tak pod gorke- ale glowa do gory - faktycznie jak sie mocno martwisz to idz do iinedo lekarz na konsultacje. Sam jeszzce nie mialam sprawdzane czy go czasem nie mam((
A ja wam dziewczyny powiem ze mimo iz w tamtej ciazy co 2 wizyte bylam badana palpacyjnie to w tej ciazy tylko jak narazie 2 razy- i wcale nie jestem zla - bo sama sobie mysle ze nie dosc te czeste usg- to jeszcze oni mi maja tam grzebac( i nawet mi sie nie chce myslec zebym sie musial tam rozbierac)- pewno sprawdza mi ta bakterie przy okazji sciagniecia szwa.
Bombusia- z tym wrsnieciem szwa- chmmm to byly niezle jaja- najpierw P.Doktor w gabinecie na zywca mi zacza wyciagac i nie dal rady- aja omalo nie zemdlalam - bo tak tam gmeral- cukier mi spadl i szybko przewiezino mnie na oddzial. W ten sam dzien milam podane znieczulenie do kregosupa i drugie podejscie- lekarz grzebal 20 min- i przyszedl do mnie z przykra wiadomoscia ze nie moze tego sznureczka znalezc(
Wiec sprawa wygladala tak , ze musialam miec przez usg- zlokalizowany szew ( znalaz sie siedzial sobie tam mocno wcisniety w cialo)- podpisalam papiery na cesarke jesli nie znajda szwa w ciagu 20 minut to rodzimy przez cc zeby nie doszlo w razie skurczy do rozerwania szyjki. no i kobieta szukala 15 min. i nic wkoncu przyszedl taki maly chinczyk kolo 70 zagladnal i przynis mi sznureczk na tacce- a moj maz czekal ze juz tatusiem zostanie- a jednak okazalo sie ze jeszcze 3 tyg, chodzilam w dwupaku.
W sumie to lekarz mieli z tej sprawy niezly ubaw i tak naprawde nie martw sie Bombusia- bo powiedziano mi ze im sie to piewrszy raz trafilo. Nawet jak szlam korytarzem to mi lekarz mowi- o patrz szew ci wypadl)) najwazniejsze ze chinczyk znalazl i ze nie musialam miec cesarki- chociaz moj maz juz sie ciaszyl ze zostanie tego pamietnego dnia tatusiem.
Ostatnia edycja: