reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

Może założymy nowy wątek apropo dokumentów o becikowe, urlopów macierzyńskich, dla ojców?????

DOKUMENTY do becikowego - lekarz może nie mieć formularzu to sobie przygotuję...

Wzory Pism &#183 Ulga podatkowa &#183 Becikowe

1. akt urodzenia dziecka
2. wniosek o becikowe
2. zaświadczenie o opiece lekarskiej
3. oświadczenie o nie nie pobraniu wcześniej becikowego

na tej stronie macie wzory dokumentów:-):-) żeby było szybciej...

reklama
Może założymy nowy wątek apropo dokumentów o becikowe, urlopów macierzyńskich, dla ojców?????

DOKUMENTY do becikowego - lekarz może nie mieć formularzu to sobie przygotuję...

Wzory Pism · Ulga podatkowa · Becikowe

1. akt urodzenia dziecka
2. wniosek o becikowe
2. zaświadczenie o opiece lekarskiej
3. oświadczenie o nie nie pobraniu wcześniej becikowego

na tej stronie macie wzory dokumentów:-):-) żeby było szybciej...

Jestem jak najbardziej za!!!! i tą stronkę tam można wkleić, bo nam sie tutaj z czasem zgubi!!!

oj tak, navijko piękne hafty... bardzo dużo pracy chyba poświęciłaś bo są bardzo starannie wykonane:)
Bombusia a Ci ciśnienie podniósł, chciał dobrze, pewnie w promocji była ta gofrownica... gdyby nie to, że mam tyle sprzętu w całej kuchni, to tez bym sobie zakupiła, ale chyba bym ją na głowie nosiła cały czas...:p
ehtele jestem jak najbardziej za:)

własnie mi brat powiedział, że nie chce mu się jechać dzisiaj... K**************WA!!!:wściekła/y:
jak on sobie to wyobraża? chyba wyjde z tego domu, bo nawet se porządnie bąka nie można puścić, bęcwał jeden...
czy on mysli że kolonie ma ???? przeciez tu nie ma miejsca... boże....:no: wyżera mi wszystko z lodówki i jeszcze ma pretensje że nie ma tego co on lubi... chodzi non stop i pali, wprawdzie na balkonie ale smród czuje... no chyba go tasakiem ubije..

oj tak, navijko piękne hafty... bardzo dużo pracy chyba poświęciłaś bo są bardzo starannie wykonane:)
Bombusia a Ci ciśnienie podniósł, chciał dobrze, pewnie w promocji była ta gofrownica... gdyby nie to, że mam tyle sprzętu w całej kuchni, to tez bym sobie zakupiła, ale chyba bym ją na głowie nosiła cały czas...:p
ehtele jestem jak najbardziej za:)

własnie mi brat powiedział, że nie chce mu się jechać dzisiaj... K**************WA!!!:wściekła/y:
jak on sobie to wyobraża? chyba wyjde z tego domu, bo nawet se porządnie bąka nie można puścić, bęcwał jeden...
czy on mysli że kolonie ma ???? przeciez tu nie ma miejsca... boże....:no: wyżera mi wszystko z lodówki i jeszcze ma pretensje że nie ma tego co on lubi... chodzi non stop i pali, wprawdzie na balkonie ale smród czuje... no chyba go tasakiem ubije..

Ciamajdko:-D:-D:-Dale sie znów uśmiałam, Ty nawet jak masz nerwy to mnie rozwalasz postami, śmieje sie do tego lapka jak głupia,a M sie tylko patrzy i kręci głową he he:baffled:
Brat jak chce siedzieć u Was to zagoń go do pomocy przy remoncie ja bym mu nie popuściła!!!!!

Cimajdko zacznij mu czas organizować i włącz go w remont - świetny pomysł Bombusi - albo się wystraszy - ucieknie i się go pozbędziesz, albo okaże się cudownym bratem i dzięki niemu remont zrobi się raz dwa:p:p

reklama
witajcie! już jestem:)
na koncercie meza nie byłam do końca bo moje stopy nie dają rady:( a po 2 M.chciał jechać do domu spakować sie na delegację, jutro wyjazd o 4 rano:(

ciamajdko-popieram dziewczyny, brata darmozjada zagoniłabym do roboty

navijka ale z ciebie artystka:) śliczne te rzeczy wyhaftowałaś!

bombusia-i u ciebie przyszedł czas na nerw na męża:) chłopina chciał dobrze ale mu nie wyszło, ha ha ha

kasia 2506 współczuje tych bóli, ja miewam też rózne ale takie jak opisujesz to mnie jeszcze nie dopadły.

ehtele- moja teściowa bardzo dobra kuchara! jak wyciąga biszkopt z pieca to żeby nie upadł rzuca blachą o podłogę, widziałam na własne oczy sprawdza się, zreszta moja szwagierka teraz piekła ciasta na chrzciny dla swojej córki i też tak zrobiła:) placuszki wyszły pyszne,dziś skonsumowałam:)
pajkaa sen straszny, ja nie mam jeszcze żadnych snów związanych z porodem ani ciążą!

black-opal ja sobie wymyśliłam prasowanie na siedząco :) ustawiam sobie deske na najniższą wysokość i stawiam ja w nogach łóżka, siadam na łóżku i prasuje, na nogach nie ustałabym 5 minut:(

robiłam w piątek badanie moczu wyszło ok, nie wiem skąd te coraz większe obrzęki dłoni, biorę tabletki które zapisał gin ale nie pomagają, w środę mam wizytę muszę mu powiedzieć.
mam pytanie czy to normalne że od poprzedniej wizyty nie przytyłam nic? wczoraj sie ważyłam i byłam w szoku! mam nadzieję że mały bierze moje zapasy tłuszczu i że rośnie, zobaczymy w środę.

Ostatnia edycja:
Do góry