reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

navijka jaki tam wieloryb sliczny masz brzuszek i w ogole cud miod orzeszki :-D
I masz racje lez i odpoczywaj ile wlezie bo pozniej nie bedziemy mieli chwili zeby dobrze odpoczac hehe :-)

Czytałam czerwcówki jak się wypowiadały o porodach swoich.. masakra ja sie boje :szok: ;(;(

Kolumnea oj tam powinnas sie na weselu czuc wyjatkowo ze jestes w takim stanie a nie jak slonica :tak: Kazdy pewnie bedzie podchodzil i sie wypytywał jak sie czujesz itp :D

A ja sobie szamam lody bakaliowe z wiorkami czekoladowymi i rurką włozona hehe:D taki deserek mix sobie zrobiłam :D

reklama
Hehe, patrze, ze truskawki nadal kroluja. ;) JA wczoraj kupilam dwie garsci czeresni a maz od tesciowej przywiozl pojemnik truskawek. Zjedlismy wszystko w 10 minut. ;)

A ja chora, buuuu. Na antybiotyku dodatkowo. Zapalenie gardla mnie dopadlo, ale tak paskudne, ze bez antybiotyku sie nie obeszlo. Na szczescie mam preparat wziewny, dzieki czemu nie dosjate sie on do malego. Psikam tez gardlo Septoluxem (tanszy odpowiednik Tantum Verde; roznia ok. 10 zl).

Jutro przychodzi rzeczoznawca w sprawie auta. Nie wiem jak ja sie zwloke z lozka o 6 rano, by go przywitac o 8. ;P No i jutro z mezem chyba zaczynamy w koncu remont. Ale ona w 3 pokojach umyte, szafa oczyszczona z "badziewia" (do wyrzucenia poszlo 5 wielgachnych reklamow w stylu niebieskich idei i 4 kartony smieci, ktore skutecznie zawalaly mi szafe:szok:)

Gorzka Slodka ... dziekuje ci słonko za słowa otuchy ale ja naprawde wygladam jak słonica hehe ale jeszcze 1,5 miesiaca i troche schudne hehe musze wrocic do swojego dawnego wygladu bo wstyd juz nawet mojego P ustawiam ze bede na silke chodzic i on z dzieciakiem zostanie hehe ale pewnie to nie wyjdzie neistety. Oj wiem wiem ze na weselu to bede w centrum zainteresowania i tego sie obawiam kurcze wolalabym pozostac nie zauwazona ale sie nie da.

Koralowa
ty sie kuruj a nie szalejeszz z rzeczoznawca i remontami wykonczysz sie dziewczyno.

Milusia ja raczej myślałam o takim płynie do płukania Dzidziuś
Navijka ja naciszniesz na taką buźkę to powinna otworzyc Ci się taka strona i tam dajesz download i masz cały regilamin itd i wtedy powinnas sobie zainstalować te buźki a jeżeli chodzi o te kolorowe napisy są z tej stronki
Glitter Graphics: the community for graphics enthusiasts! i jak cos napiszesz, wybierzesz sobie czcionkęto potem masz kod i go po prostu wklejasz i sie pojawiają kolorowe literki
ja coś się źle czuje :( ciągnie mnie na dole i nie wiem czy wytrwam do 10 lipca na wizytę
czuje sie troche rozjechana

http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=12&p={07DB9E3D-70FB-48E3-B439-D457C57473DF}

Ostatnio edytowane przez moderatora:
kolumnea, no z tym rzeczoznawca to sie nie da, bo ktos nam "pieknie" drzwi zarysowal i wgniutl... :/ No i po antybiotyku jest juz lepiej, wiec moze sie nie wykoncze. ;) No i remont tez musimy zrobic. Tzn. maz musi, bo ja tylko bede sie wszystkiemu przygladac i nad wszystkim nadzorowac. ;)

reklama
Do góry