reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Cześć moje Kochane:) Ciamajdka ja też dziś tak miałam spałam na siedząco i mam nadzieję, że z dnia na dzień będzie coraz to lepiej. Dopiero teraz wstałam:-Dhihihi
Jak tam pączki??

reklama
Cześć słoneczka:)
Pączki mąż robił do 3:30:D:D:D ledwo wstaliśmy rano, wyszły baaardzo puszyste, ale kilka nie sprawdził przed wyjęciem z oleju i niestety były surowe w środku:-D:-D:-D Ale większość pyszniuchnaaa, od rana wcinam
buzialki kochane

ooo mniaamm:):) ja to bym musiała do mamy jechać hihi jakbym dostała ochotę na pączki:-) wiecie co chyba za dużo bananów zjadłam bo jak byłam w wc to normalnie kuku miałam zieloną:confused::confused::confused::confused:skąd to się bierze:confused:ja aż się boję:-(

Marc - zielona po bananach?? mało chyba prawdopodobne? a ile ty ich zjadłaś??:confused::confused::confused:
Milusia - jeszcze raz gratulacje dla męża!!:tak: Osobiście mu pzrekaż ode mnie buziaka!!!!:-D:-) TAK TRZYMAĆ!!!!!!!!

Czesc Kobietki:tak:
Wrocilam niedawno od lekarza i dzidzia ma 22mm, serduszka nie slyszalam, ale jak sie przyjrzalam to bylo widac, ze sobie oddycha:-D
Najgorsze jest to, ze rozmawialam z lekarzem o warunkach pracy i pow, ze tak nie moze byc( praca stojaca tylko 3 godz na 8, weekendy odpadaja, nie moge przebywac w zimnie) ale L4 mi nie da bo tak by bylo wygodniej pracodawcy a to pracodawca ma mi zapewnic godne warunki. Jesli tego nie bd chcial zrobic to mam to zglosic do PiP u:no:Przeciez to jasne jak slonce, ze jak wroce z macierzynskiego albo wychowawczego to moge sie z praca pozegnac jak ich PIP em postrasze. Jestem zalamana bo mam wredna kierowniczke:-(

No właśnie nie dużo...hmmm...wyczytałam gdzieś, że to raczej nic złego tylko zmiana diety lub coś takiego pisało..że wszystko wporzadku chyba, że zacznie się coś dziać to wtedy do lekarza.Zobaczymy mam nadzieję, że raczej nic złego się nie dzieje...oby

Wiesz co może faktycznie zmień lekarza ja chodzę wsumie prywatnie i płacę 50zł za wszystkie potrzebne badania...., ale zaświadczenie to faktycznie powinno być za darmo ja bynajmniej nic nie płaciłam, ani nie słyszałam, żeby to było płatne jak chodzisz do tego lekarza???hmmmm....:confused:

reklama
przepraszam ale muszę Cię marc poprawić- bynajmniej( wcale nie,ani trochę) to nie synonim przynajmniej(partykuła wyznaczająca minimalny, możliwy do zaakceptowania przez mówiącego zakres czegoś).

Do góry