witajcie dziewczynki :-)
ciekawe co tam u naszego trojpaczka:-(? ale napewno wszystko bedzie dobrze i bedziemy mieli pierwsze dzieciatka sierpniowe:-):-):-).
moj M juz wybyl do pracy, a ja leze w lozeczku i wlanie ogladalam wczorajsze fakty, ale upaly w Pl. ponad 40 st w sloncu, matko
, uwazajcie na siebie. jak nie trzeba, lepiej nie wychodzic. a u mnie deszczyk pada, ale cieplo. czeka nas ciezki weekend, bo wkoncu bierzemy sie za malowanie pokoiku
. wczoraj dokupilismy jeszcze wykladzine i od jutra rana - dawaj!!!!!!!!!!!! kurcze szkoda, ze nie moge malowac, zawsze malowalismy razem:-
-(. jak tylko wszystko uporzadkujemy, poukladamy, wstawie zdjecia w odpowiednim watku
wczoraj bylismy w szpitalu, zapisac sie na porod. mam juz termin
. 27.07 o 7 rano :-). wczoraj zapisy robil sam ordynator, konkretny ale barszo mily. chcialabym aby to on robil mi cc, ale mimo to ze jestem prywatnie ubezpieczona, nie mam opcji na ordynatora, wiec pewnie zwyklego lekarza bede miala :-(. zrobil mi przy tym usg. maly wazy prawie 1900, ma 45 cm i wszystko w porzadku. mamy sie zglosic 26go na ostatnie usg i na rozmowe z anastazjologiem
. potem przeszlam sie na oddzial noworodkow aby porozmawiac z polozna o rzeczach, ktore musze miec. pytalam sie ordynatora, a on ze szczoteczke i ksiazke
, wszystko inne daja, ale mam sie jeszcze poloznych zapytac. no wiec sie zapytalam i rzeczywiscie. dostane tam wszytsko. dla dziecka nie mam miec kompletnie nic (ale i tak wezme swoje ubranka), a dla siebie, kosmetyki, ksiazke, jak chce swoja koszule czy pizame (od 3 dnia mozna pizame, a 2 pod prysznic). malego bede miala od razu, na tym lozeczku dostawianym do duzego lozka. jesli bede chciala pospac, albo odpoczac to go zabiora. moj M oczywiscie bedzie ze mna podczas cc, i to on dostanie jako pierwszy synka. ja tylko na chwile bede mogla go przytulic, a potem wiadomo mierzenie, mycie itp. i wszystkie te czynnosci moze robic moj M razem z polozna:-):-):-) a wiec zmienilam sobie jeden z suwaczkow
i odlicza mi teraz dni do spotkania z naszym malenstwem:-)
troszke sie rozpisalam.
trzymym kciuki za wizytujace dzisiaj
i oczywisicie za AgeNatalie:-):-)
milego dnia:-):-):-):-)