Witajcie kochane,
ja właśnie wróciłam do domku, dzień pełen załatwiania itp, potem wizyta u mojego braciszka, widziałam małego miesięcznego Szymonka oraz roczną Zuźkę
nacieszyłam się ich widokiem, a potem wróciłam do domku i znowu zeżarłam truskawki
Darek zasadził rzeżuchę
(chyba zgłupiał od tej pracy) a teraz mam na coś ochotę i boję się bo są to placki ziemniaczane
buziaczki
Aga S-78 fajnie, że jesteś, kurcze ty jesteś tak daleko od nas, pewnie czasami masz takie uczucie samotności i odległości, ale duchowo jesteśmy blisko
No i już niebawem wymarzony 34 tc taki jakby bezpieczny
Moja szyjka ma 2,8, ale lekarz mówi, że to już normalka w tym tygodniu i miejmy nadzieję, że Twoja szyjeczka da radę
Aneciu zobaczysz, że wyrównamy z wagą
ja stale byłam z tyłu, a teraz patrzę, że dobiłam do średniej wagi wszystkich kobietek
Shyla, ale skoro pisałaś, że łatwo zrzuciłaś to i tym razem pewnie będzie łatwo
nie martw się na zapas i wzmocnij trochę grzbiecik
będzie dobrze, a jak tam Twoja córeczka? Jak wizyty?
Pati no to nieźle się obłowiliście
gratulacje, ja też planuję taki "żebracki" dzień
już niebawem podostaję kilka rzeczy
Dziękuję Ci słońce życzenia miłego wieczorku, okazało się, że zasnęłam i tyle było z romantycznego wieczoru
Fiuu normalnie współczuję Ci tego zęba, ja raz miałam w życiu i wyyyyłam w niebiosa, skończyło się na siedmiu apapach i wizycie w szpitalu... Trzymam kciuki zeby dał Ci spokój...
Bogusiu86 to nie jest tak słońce, że nikt nie tęskni, nas jest tyle, że aż trudno zauważyć braki
Ciamajdko mam nadzieję, że z rodzicami już się unormowała sytiacja....
Cayra cieszę się kochana, że z Tobą lepiej, dla pocieszenia idą ciepłe dni i będzie dobrze
Jejku kochana musisz uważać na siebie naprawdę,,,teraz to już nie przelewki....uważaj na siebie
Polianko współczuje Ci tej alergii, wiem jakie to jest męczące, kurcze co do połamania z rana to juz niedługo, naprawdę zleci jak się patrzy zobaczysz
Nie martw się zakupami
ja też nic nie mam oprócz mebli
dosłownie nic
:d
Mf-22 ja naprawdę nie wiem kiedy ten czas mija. Najpierw rozmowa, kontrola wyników, później samolot, później USG dopochwowe, a później normalne, później znowu rozmowa i odpowiedzi na moje pytania....
Kasiu2506 no faceci to tak mają, że wstają, na chwilę do łazienki i siup gotowi, nie rozumieją czasem tego, że my śniadako i pierdanko, a u Ciebie jeszcze córcia....
Ehtele kochana no normalnie u Ciebie maraton
z weselichami, najważniejsze, że się wytańczyłaś i objadłaś za wszystkie czasy
zazdroszczę
Oluś na pewno szalał w rytm muzyczki
co do rozpakowania, oj będziemy musiały być na gorącej linii, bo też mam takie przeczucia, że te nasze chłopaki to coś w tym samym czasie
Ewelinko współczuję ulewy, w sumie mieszkamy niedaleko jeżeli chodzi o województwa, ale bidulko jutro ma być już dobrze...
MArulka ja tez muszę obgarnąć swoje mieszkanie, a tak mi się nie chce
chyba zagonię Darka, a sama pościemniam
Ciamajdko ja dzisiaj dostałam truskawki w cenie 5 zł za kg i oczywiście zeżarłam prawie kg
dobrze, że pilnujesz porządku
Bombusiu oj czuję, że Twój domek będzie pięknie wyglądał
Aga Natalia, najważniejsze, że dziewczynki się dobrze rozwijają, a to puchnięcie to pewnie przez podwójne obciążenie, ja puchnę w dwupaczku, a Ty w trójpaczku to już na pewno. Wszystko będzie dobrze, nie martw się kochana....
Lea28 gratuluję wizytki no i wzruszeń
i niech macica ćwiczy, będzie wytrenowana do porodu
Black Opal gratuluję wizytki.... najważniejsze, że chłop jak dąb
no i teraz będziesz obrastał w tłuszczyk
Wuzelku no to gratuluję udanych zakupków
Moniczko oj odpoczywaj słońce, ja dzisiaj "odpoczywałam" na powietrzu przy sprzątaniu samoachodu
dzisiaj wrócił Darek wcześniej i mieliśmy okazję zajrzeć do niego w świetle dziennym
i był szok i przerażenie, śmieci się uzbierało cały worek - red bulle, mc donaldy, ciasteczka itp
Pajeczko witaj w "domu"
Mls tylko nie szalej za bardzo