reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

reklama
Ola- ja swoją mamę i siostrę też ustawiłam, mój M zobowiązał się to załatwić z teściem,więc czekam na efekty.:cool2: Dzisiaj ma mu powiedzieć. Teściowie przy mojej córci nie palą,bo wiedzą,że my nie palimy, ale mają jeszcze 4 letniego wnuczka,którego rodzice palą i przy nim palą na legala:no::no::no::no:(chyba wychodzą z założenia, że skoro rodzice sobie na to pozwalają to oni też mogą). Tak jak napisałaś ten dym wszędzie wsiąka i cały czas się go wdycha, a wietrzenie ma słabe skutki:crazy::crazy::crazy:
Ehtele- nie wykluczam wcześniejszego pójścia na l4. Zobaczymy. Jeżeli chodzi o rozmiar to każda firma ma inną rozmiarówkę.Zależy też jaki dzidziuś się urodzi. hmm 74-moja córcia ma komplet na którym pisze 74 i jest dopiero teraz dobry :) a inne rzeczy to ma na 80,86,92 :) zależy od firmy;-)

Ostatnia edycja:
O cholera nadrobić Was to nie lada wyczyn !
Niestety mimo wszelkich prób i starań nie uda mi się tego zrobić, bo nie było mnie w sumie od piątku, no ale cóż ... Może troszkę mi sie jednak uda :p Teraz postaram się być w miarę na bieżąco :tak:

Polianna nieszczęścia niestety chodzą parami ... Nie przejmuj się tak ;-) Wszystko w końcu się ułoży, a Ty nie będziesz pamiętać o tym złym :happy2:
Fajnie, że Lilka główką w dół - oby tak została do końca :rofl2:
Zastrzyków szczerze współczuję i zastanawiam się jak Ty je robisz :eek: Nie wiem czy byłabym w stanie wbić sobie igłę w brzuch ... :dry:

Cayra ale ten Twój lekarz to gbur ! Nie wiem jak można tak nagadać swojej pacjentce ... Tym bardziej, że się starasz ! Ale nie martw się, olej go i myśl tylko o swoim synusiu, który zdrowo rośnie, bo to najważniejsze !!
A i pocieszę Cię, bo w sumie jesteśmy na tym samym etapie i ja mam już 16 kg na +.
Przestałam się tak tym przejmować ... Jak urodzę to dopiero się tym zajmę :tak: A wierze, że wszystkim Nam uda się zrzucić te zbędne kilogramy :-D

Anecia wielki szacunek, że wszystko nadrobiłaś ! :-D Fajnie, że do Nas wróciłaś :tak:

Ciamajdka ojej kochana ... Nie przejmuj się tak T. Faceci z natury są jacyś nierozumni i ranią Nas czasem chyba nieświadomie. Wszystko dobrze będzie - zobaczysz :-) Trzymaj się cieplutko i zajrzyj do Nas jak już wszystko sobie wyjaśnicie.

Nektarynka ! Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :* Życzenia spóźnione, ale szczerze :*

Monika zazdroszczę weekendu nad Morzem ;-) My niestety nigdzie w tym roku nie wyjedziemy, ale za to spędzimy cudowny czas we trójkę jak już Maleńka przyjdzie na świat :-D Mój P. specjalnie trzyma urlop, także jest super :-D

Milusia widzę, że nie jestem sama z tymi dołkami ... Wczoraj wyłam jak zbity pies, bo się trochę posprzeczałam z moim P. :sad: w ogóle to mam podły humor ostatnio. Wszystko mnie denerwuje, wszystko mi przeszkadza, czuję się taka ciężka, gruba, nieatrakcyjna, nic mi się nie chce, na nic nie mam ochoty ... Kiedy to minie?

Koralowa witaj :-D

Malagonia dobrze, że białko zniknęło :happy2: i że serduszko bije jak dzwon :-)

Ehtele gratuluję udanej wizyty :-) Olek już duży chłopak, 1.8 kg no no, a niedawno On jak i wszystkie sierpniowe Maluszki były jak kropeczki :tak: Niewiarygodne jak ten czas szybko leci ...

Bogusiu gratuluje powiększenia rodziny i 4 małe, słodkie kotki :-D

Martuśka :szok: 53 kg rany jak to możliwe ?! Nie potrafie sobie nawet wyobrazic jak ta kobieta musiała wyglądac ... :szok:

Starlet az miło popatrzec na Twój suwaczek :tak: To już 8 miesiąc :rofl2: cudownie :laugh2:
Już się nie mogę doczekac kiedy i mi przeskoczy ;-)

Kassia181 powodzenia na szkole rodzenia :happy2:

Super, że u Pajki lepiej ! Kamień z serca :-) niech szybko do Nas wraca !

Shyla witaj po długiej nieobecności :-p

Marulka
dobrze czasami pobyc takim egoistą ... Z podłym humorem sama nie jesteś, także główka do góry :-p

Różyczko
dbaj o siebie kochana ! :*

Bombusia
zazdroszczę, że mąż zgodził sie uczestniczyc w porodzie, mój P. niestety nie chce :sad: No ale nie będę Go zmuszała. Nie to nie, łaski bez ;-)

Lea
faceci są jednak bezmyślni ... Ty wyłaś, a mąż w najlepsze gapił się w TV. Skąd ja to znam ... Ehh.
Co do brzucha to mi też twardnieje kilka razy dziennie i nie cieprię tego uczucia :wściekła/y:

Ehtele czekam na zdjęcia łóżeczka :-D
My łóżeczko dostaliśmy w sobotę od chrzestnej mojego P. :-) Nówka funkiel nie śmigane ! Także jesteśmy mega zadowoleni, bo zaoszczędziliśmy parę groszy :-D

Własnie przeczytałam to opowiadanie ... Piękne! Aż łży stanęły mi w oczach ... To opowiadanie chyba już na zawsze pozostanie w mojej pamięci.
Jesteś niesamowita, wiesz? nie wiem dlaczego, ale wydajesz mi sie taka niezwykła we wszystkim co robisz ...
No i sama kiedyś chciałabym dostac od kogoś takie pudełeczko :happy2:

Ostatnia edycja:
:unsure: nie no Ehtele no lezki mi polecialy !!!!!!!! oj to trzeba bedzie sie bardziej starac z tym gotowaniem:eek:

ja płakałam jak bóbr jak to przeczytała, jak dostałam tę puszkę...życzę każdej żeby kiedyś od kogoś dostać tak niesamowity prezent z duszą...

Shiraa na prawdę jest miłe to co piszesz...może jest tak, bo ja po prostu jestem bardzo sentymentalna i przywiązuję wagę do drobiazgów:):) Dlatego właśnie kocham robić albumy i ine takie rzeczy...Bardzo Ci dziękuję za miłe słowa...

melduję, że dotarły do mnie staniki

_____Biustonosz do KARMIENIA - ALLES Mama NEW 75 E (1045806051) - Aukcje internetowe Allegro

gorąco Wam je polecam!!!!!!!!!!!!!
materiał rewelacyjny, delikatny nie drażniący piersi,
sztywna fiszbina, która nadaje piersiom ładny kształt...Dla mnie to było ważne, żeby stanik ndo karmienia nie był tylko niekształtnym workiem na piersi...

kasia2506 dziękuję za polecenie firmy alles:) Sama pewnie bym nie dotarła:) Jestem bardzo zadowolona...!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
O, Ehtele, nie wiedzialam :-)
rozumiem, ze skoro polecasz, znaczy ze Ci sie podoba i Ci sie z nim dobrze zyje :tak:
a zgadza sie opis, ktory jest tutaj: KALINA. Imiona
bo jesli tak, to Moja Córka bedzie moim totalnym przeciwienstwem :-D
znam tylko 1 Kaline (no i teraz Ciebie ;-) ) i jest piękna i inteligentna, co rzadkie raczej, takze zlych skojarzen absolutnie nie mam. zobaczymy tylko, czy mąż sie zgodzi, bo na razie z tych to pełna zgodnosc jest tylko co do Amandy. no i po urodzeniu tez musi pasowac, wiec pewnie i tak ostateczna decyzja bedzie w sierpniu :tak:

ja jako Kalina nie zgadzam się z:

Bliska jest im tradycyjna rola kobiety w rodzinie i chętnie pozostawiają swoim mężczyznom zarabianie pieniędzy (tylko nie to!!!!!)
nie lubią zaś zmian ani zbyt szybkiego tempa życia (kocham szybkie tempo:p)
są z natury trochę konserwatywne (może właśnie trochę:)

yhm, no to spoxik :D
a jak na Ciebie wołali jak byłaś mała a jak teraz? sorki, że tak wypytuje, ale imie to jednak wazna kwestia na całe zycie..

reklama
Do góry