O cholera nadrobić Was to nie lada wyczyn !
Niestety mimo wszelkich prób i starań nie uda mi się tego zrobić, bo nie było mnie w sumie od piątku, no ale cóż ... Może troszkę mi sie jednak uda
Teraz postaram się być w miarę na bieżąco
Polianna nieszczęścia niestety chodzą parami ... Nie przejmuj się tak ;-) Wszystko w końcu się ułoży, a Ty nie będziesz pamiętać o tym złym
Fajnie, że Lilka główką w dół - oby tak została do końca
Zastrzyków szczerze współczuję i zastanawiam się jak Ty je robisz
Nie wiem czy byłabym w stanie wbić sobie igłę w brzuch ...
Cayra ale ten Twój lekarz to gbur ! Nie wiem jak można tak nagadać swojej pacjentce ... Tym bardziej, że się starasz ! Ale nie martw się, olej go i myśl tylko o swoim synusiu, który zdrowo rośnie, bo to najważniejsze !!
A i pocieszę Cię, bo w sumie jesteśmy na tym samym etapie i ja mam już 16 kg na +.
Przestałam się tak tym przejmować ... Jak urodzę to dopiero się tym zajmę
A wierze, że wszystkim Nam uda się zrzucić te zbędne kilogramy
Anecia wielki szacunek, że wszystko nadrobiłaś !
Fajnie, że do Nas wróciłaś
Ciamajdka ojej kochana ... Nie przejmuj się tak T. Faceci z natury są jacyś nierozumni i ranią Nas czasem chyba nieświadomie. Wszystko dobrze będzie - zobaczysz :-) Trzymaj się cieplutko i zajrzyj do Nas jak już wszystko sobie wyjaśnicie.
Nektarynka ! Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :* Życzenia spóźnione, ale szczerze :*
Monika zazdroszczę weekendu nad Morzem ;-) My niestety nigdzie w tym roku nie wyjedziemy, ale za to spędzimy cudowny czas we trójkę jak już Maleńka przyjdzie na świat
Mój P. specjalnie trzyma urlop, także jest super
Milusia widzę, że nie jestem sama z tymi dołkami ... Wczoraj wyłam jak zbity pies, bo się trochę posprzeczałam z moim P.
w ogóle to mam podły humor ostatnio. Wszystko mnie denerwuje, wszystko mi przeszkadza, czuję się taka ciężka, gruba, nieatrakcyjna, nic mi się nie chce, na nic nie mam ochoty ... Kiedy to minie?
Koralowa witaj
Malagonia dobrze, że białko zniknęło
i że serduszko bije jak dzwon :-)
Ehtele gratuluję udanej wizyty :-) Olek już duży chłopak, 1.8 kg no no, a niedawno On jak i wszystkie sierpniowe Maluszki były jak kropeczki
Niewiarygodne jak ten czas szybko leci ...
Bogusiu gratuluje powiększenia rodziny i 4 małe, słodkie kotki
Martuśka 53 kg rany jak to możliwe ?! Nie potrafie sobie nawet wyobrazic jak ta kobieta musiała wyglądac ...
Starlet az miło popatrzec na Twój suwaczek
To już 8 miesiąc
cudownie
Już się nie mogę doczekac kiedy i mi przeskoczy ;-)
Kassia181 powodzenia na szkole rodzenia
Super, że u
Pajki lepiej ! Kamień z serca :-) niech szybko do Nas wraca !
Shyla witaj po długiej nieobecności
Marulka dobrze czasami pobyc takim egoistą ... Z podłym humorem sama nie jesteś, także główka do góry
Różyczko dbaj o siebie kochana ! :*
Bombusia zazdroszczę, że mąż zgodził sie uczestniczyc w porodzie, mój P. niestety nie chce
No ale nie będę Go zmuszała. Nie to nie, łaski bez ;-)
Lea faceci są jednak bezmyślni ... Ty wyłaś, a mąż w najlepsze gapił się w TV. Skąd ja to znam ... Ehh.
Co do brzucha to mi też twardnieje kilka razy dziennie i nie cieprię tego uczucia
Ehtele czekam na zdjęcia łóżeczka
My łóżeczko dostaliśmy w sobotę od chrzestnej mojego P. :-) Nówka funkiel nie śmigane ! Także jesteśmy mega zadowoleni, bo zaoszczędziliśmy parę groszy
Własnie przeczytałam to opowiadanie ... Piękne! Aż łży stanęły mi w oczach ... To opowiadanie chyba już na zawsze pozostanie w mojej pamięci.
Jesteś niesamowita, wiesz? nie wiem dlaczego, ale wydajesz mi sie taka niezwykła we wszystkim co robisz ...
No i sama kiedyś chciałabym dostac od kogoś takie pudełeczko