reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

reklama
wow Ehtele no ... super:) porządny facet ten Twój Szymon;) widać, że Cię (Was) bardzo kocha... wspaniale jest mieć przy sobie taką osobę

Pajeczko więc możesz śmiało-pewnie, że kupować dżinsów teraz już się nie opłaca. Dużo widzę ciężarówek w leginsach, fajne jak ktoś lubi, to taki mój prywatny uraz i dotyczy tylko mnie:)

Dziewczynki zwijam się, bo muszę wyskoczyć z domku, a jak się będę w takim tempie zbierała, to mąż zdąży z pracy wrócić:)

no Mój tez ma dla mnie jakas niespodzianke, zobaczymy o co chodzi jak wroci z pracy ;-)
ale najpierw czeka mnie kolkwium o 15.30 :-(

dzieki dziewczyny jeszcze raz za rady o przewijaku, jestescie niezastapione. na pewno nabędziemy w takim razie :tak:

ja przypuszczam ze moj mąz nawet nie pomysli o Dniu Mamy :) ale ja mu teg za złe nie bede miala bo ogolnie malego jeszcze nie ma na świecie:)

Ehtele cuuudowny ten Twój Szymon:-)miałaś nosa kurcze:happy2:
Proszę mu się wieczorkiem ładnie odwdzięczyć za taki miły gest:tak:;-)wiesz zwiewna koszulka, itd...itd...:)
No a niedługo dzień ojca (23.06) więc masz szansę również sie wykazać ha ha:)

PS co do przewijaka jestem jak najbardziej za, oczywiście kiedyś nie było takich wynalazków, ale u kuzynki się naprzewijałam synków więc rzecz jak najbardziej ułatwiająca zycie mamie i dziecku:)

Ostatnia edycja:
dziewczynki włąsnie przyszedł ostatni zakup z allegro :p
2gsio43.jpg

reklama
Martuśka no to 3mam kciukasy za kolokwium:))
Pajkaa mój M. być może też nie pomysli, ale nie będę miała mu tego za złe, bo dzidziusia jeszcze przy nas nie ma...:) to wszystko zależy od podejścia; a twój ostatni zakup oczywiście fajniuchny oraz oczywiscie kubusiowo prosiaczkowy;)

Do góry