reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

tamtą moją kupił A. na gorąco po urodzeniu Olka, bo okazało się że małego uspokaja "coś nad nim" i to było najbardziej chińskie wydanie chińszczyzny jakie tylko chińczycy mogli zrobić... nie wiem czy produkcja tego badziewia kosztowała choć pół dolara... no ale z racji tego, że Frank ma dużo rzeczy po Olusiu to inwestuję w takie bzdurki, bo większość już po prostu mam. Praktyka pokaże ile warta jest marka ;)

ehtele u mnie zawsze listonosz jest około 11 więc przynajmniej wiem.. kurierzy przeważnie po południu.

Przyszły też Olkowe kalosze... zażyczył sobie żeby mu założyć i biadoli że chce iść do pieska... a niestety pada deszczysko... http://www.allegro.pl/item1048856947_kalosze_gumiaki_demar_rozmiar_24_25_z_wkladka.html model: kaczory ;)

Ostatnia edycja:
reklama
mothers_day_glitter_graphic04.gif

Wszystkiego Najlepszego Mamusie !!! :-D

Marulko i inne juz doswiadzcone mamy - doradzcie: przewijak sie przydaje, czy to zbedny zakup i i tak sie dziecka na nim nie przewija?

Dzień dobry :-) I ja życzę Nam wszystkim dużo zdrówka z okazji Dnia Matki :-):-):-) Ja raczej na nic nie liczę od mojego męża...

Poczytałam Was od rana, ale odnieść się do każdej już nie dam rady. Kilka stron naprodukowałyście :szok: :tak:

Nastawiałam pranie, bo u mnie pogoda, tak bym wyszła do ogrodu coś poplewić, no ale nie mogę. Teraz brzuch ok, ale jak dłużej pochodzę to robi się twardy i "ciągnący".

Miłego dnia :-)

martuśka ja jestem fanką przewijaka - nakładki na łóżeczko - używam go do tej pory przy 2,5 rocznym dzieckutakże doradzałabym właśnie taki... koszt 50 zł a ulga dla pleców, komfort, funkcjonalnośc nie do opisania...

Dla mnie przewijak to rewelacyjny wynalazek. Uzywalam jakos kolo 2 lat. Najpierw na lozeczku a potem jak corze zmienilismy lozeczko na normalnie lozko jak miala 1,5 roku to polozylismy przewijak na biurku. Nie wyobrazam sobie bez przewijaka. Jak z niego zrezygnowalismy to poczatki przewijania na tapczanie byly dla mnie srednie, po prostu znacznie mniej wygodnie. Takze ja zdecydowanie polecam :tak:

Chwilę temu był mąż!!!!!!!!!!!!!!!!
z bukietem czerwonych róż!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Powiedział, że od Olka i niego:-D:-D

Poryczałam się jak wariatka, a widok Szymonowych zaszklonych oczu wzruszył jeszcze bardziej...
Mam Anioła w domu:-):-):-)

Chwilę temu był mąż!!!!!!!!!!!!!!!!
z bukietem czerwonych róż!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Powiedział, że od Olka i niego:-D:-D

Poryczałam się jak wariatka, a widok Szymonowych zaszklonych oczu wzruszył jeszcze bardziej...
Mam Anioła w domu:-):-):-)

Gratuluję tego Aniola , ale fajnie, ze pamiętal :)

Mamuśki wszystkiego najlepszego w dniu naszego święta!!!:)))

Shiraa z zastojem sobie poradzisz, grunt, że maleństwo zdrowe i że jeszcze się nie pcha na świat:) Trzymaj się!

Madziujka gratuluję wizyty:) Nie martw się CC, jak trzeba to trzeba. A na obiad… ja bym zjadła i to, i to:)

Fiuu dużo siły na egzaminy i powodzenia!!!

Marulko opanuj się trochę i nie szalej tak!:)))

Pajkaa ale zaszalałaś z tymi zakupami:) Fajniutkie:) Ruchy maleństwa czuję baaardzo wyraźnie-aż zawyję czasem, jak mi przyłoży… No i wypycha się ciągle:) Tuniczka świetna, ja co prawda jestem z tych nieleginsowych (nanosiłam się ich we wczesnych latach 90tych, i nikt już mnie nie przekona:)), i do takich bluzek wkładam dżinsowe ciemne rurki, ale jak lubisz, to nie ma problemu, bo jest ok, żakiecik pasuje jak najbardziej:)

Ehtele może pamiętać, może…:) Mój mąż dziś rano obudził mnie życzeniami w imieniu dzidzi-wzruszyłam się:))) I to chyba jeszcze nie koniec…:) O, ale właśnie doczytałam, że już nie muszę Cię przekonywać:)

ehtele jak miło :) ja też jestem ciekawa czy mój Angelo coś zaaranżuje... w zeszłym roku kupił w monnari biżuterię i dał Olusiowi torebeczkę żeby mi przyniósł - też byłam wzruszona :D:D

reklama
Mamuśki wszystkiego najlepszego w dniu naszego święta!!!:)))

Shiraa z zastojem sobie poradzisz, grunt, że maleństwo zdrowe i że jeszcze się nie pcha na świat:) Trzymaj się!

Madziujka gratuluję wizyty:) Nie martw się CC, jak trzeba to trzeba. A na obiad… ja bym zjadła i to, i to:)

Fiuu dużo siły na egzaminy i powodzenia!!!

Marulko opanuj się trochę i nie szalej tak!:)))

Pajkaa ale zaszalałaś z tymi zakupami:) Fajniutkie:) Ruchy maleństwa czuję baaardzo wyraźnie-aż zawyję czasem, jak mi przyłoży… No i wypycha się ciągle:) Tuniczka świetna, ja co prawda jestem z tych nieleginsowych (nanosiłam się ich we wczesnych latach 90tych, i nikt już mnie nie przekona:)), i do takich bluzek wkładam dżinsowe ciemne rurki, ale jak lubisz, to nie ma problemu, bo jest ok, żakiecik pasuje jak najbardziej:)

Ehtele może pamiętać, może…:) Mój mąż dziś rano obudził mnie życzeniami w imieniu dzidzi-wzruszyłam się:))) I to chyba jeszcze nie koniec…:) O, ale właśnie doczytałam, że już nie muszę Cię przekonywać:)

Ogólnie nie wiem czy lubie czy nie, ale musiałabyym kupic nowe spodnie a nie oplaca sie na te 11 tygodni.

Do góry