reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

reklama
pisze.zkomorki.pozdrawiam.was.wszystkie.okropnie.sie.czyta.i.pisze,z.tel.jeszcze.raz.dziekuje.za.wszystkie.smsy.mam.nadzieje.ze.w.poniedzialek.rano.bede.juzz.wami.buuziaczki...

no to czekamy czekamy :))

a to tak na rozluźnienie :p
Dziadek dał Jasiowi 20 zł na urodziny. Mama obserwuje Jasia, wreszcie
mówi:
- Jasiu, podziękuj dziadziusiowi.
- Ale jak?
- Powiedz tak, jak ja mówię, gdy tatuś daje pieniążki.
Jasiu zwraca się do dziadzia:
- Czemu tak mało?

Rozmowa w sprawie pracy:
- A jak wygląda u Pana sprawa języków obcych?
- Znakomicie... Poza polskim wszystkie języki są mi obce.

Na dyskotece Jasiu podchodzi do siedzącej dziewczynki i pyta:
- Zatańczysz?
- Tak.
- To dobrze, bo nie mam gdzie usiąść.

Do Nowaków przyjechała w odwiedziny babcia:
- Wnusiu, dobrze się chowasz? - pyta.
- Staram się-wzdycha Pawełek. Ale mama i tak zawsze mnie znajdzie i
wykąpie...

Dwóch chłopców rozmawia w przedszkolu:
- Mój tata pływa w marynarce - chwali się pierwszy.
- A mój w kąpielówkach - odpowiada drugi.

Rozmawia dwóch mężczyzn:

- Podobno Twoja żona rozbiła Twoje nowe Ferrari? Stało się jej coś?

- Jeszcze nie, zamknęła się w łazience...

- Tato, co robią bałwany latem?
- Pracują u mnie w biurze.

Młoda, śliczna sekretarka w pierwszym dniu pracy stoi nad niszczarką
dokumentów z lekko niepewną miną. Oczarowany kolega z pracy postanawia

wybawić dziewczynę z opresji.
- Mogę ci w czymś pomóc?
- Pokaż mi jak to działa.
Chłopak bierze z jej rąk dokumenty i wkłada do niszczarki.
- Bardzo ci dziękuje! a którędy wychodzą kopie?

Wuzelek gratuluję dobrych wieści o dzidziusiu:-)a Ty dziewczynko wypoczywaj jak najwięcej nie masz wyjścia:tak:
Pajka super leżaczek:-D u nas też lało, świeciło słońce, aktualnie zaczyna się chmurzyć no:szok::szok:
Niuunia współczuję Ci z ta klawiaturą szczękową:no:nieciekawie:no:
Wow Ciamajdka ....no nie ona jest niemożliwa, buziaki ślę i wracaj zaraz po weekendzie:happy2:;-)!!!

A mnie mały dziś 2 dzień tak daje czadu po pęcherzu, ze nie wyrabiam już naprawdę, mam uczucie jakby wziął go sobie do rączki i tak mintosił,aż boli chwilami, już na podłodze robiłam różne dziwne pozy:confused::eek:,a by udał się w inną część brzucha, a gdzie tam nawet nie zamierza,a ja latam siku co chwila:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:!!!!Pomocy:(

wlasnie, obiecałam Wam zdjątka ze ślubu, to macie:

matko jaka ty chudzinka jesteś:-D:-D jakoś wydawało mi się, że ty blondynka jesteś:-p:-p Cudownie.
Jakby ta se stanęła obok Ciebie to narmalnie kompleks na całego...ja to tłuściutka w ciązy jestem...

Wuzelek i tak najważniejsze, że Twoje maleństwo tak wzorcowo się rozwija...niech szyjka nie zmąci Twojego szczęśćia:-p:-p:-p Wypoczniesz, poleżysz i będzie ok...nie martw się kochana:-D

Bombusiu współczuję, poproś ładnie Alanka może się przesunie...;)

Wuzelek - dobrze ze z maluszkiem wszystko ok, a ty dbaj o siebie i też będzie wszystko dobrze:tak: trzymam kciuki, żebyś jakoś wytrzymała ten tydzień
ciamajdka - czekamy czekamy:tak: dobrze że już lepiej się czujecie
martuśka85 - no leci czas leci, mnie się też wydawało tak daleko do wizyty i spotkania z maluszkiem a to już we wtorek:-D, a brzuszek to faktycznie zostawiłaś w domku, tak z ciekawości w którym tygodniu byłaś jak brałaś ślub?
A u nas rano lało a popołudniu wyszło słoneczko i teraz mi radośnie w okna zagląda. Za mną chodziła ostatnio jarzynowa zupka z młodych warzywek i dziś zrobiłam - męża nie będzie (dziś z 1 pracy jedzie do 2 i w domku będzie pewnie koło 2 w nocy:-() więc nie gotowałam 2 dania, dla siebie tylko to się nie chce:-( Ale zupka wyszła pyszna:-D

Pajeczka, Niuunia, Bombusia, Ehtele, Pati dziękuję, jesteście kochane!:)

Ciamajdko jak fajnie Cię przeczytać:) Wracaj do nas!

Uciekam już dziś na kanapę, mężuś przyniósł mi jakąś gazetkę i film na wieczór, i słodkości, więc idę poprawiać nastrój:)
Do jutra, bo oczywiście nigdzie się nie wybieram, choć plany były ambitne, ale samochodowe, a nie będę przesadzać. Pa pa!

reklama
Do góry