R
RiSiA
Gość
Witam Was Dziewczynki Jestem tutaj po raz pierwszy i chcę się podzielić swoim szczęściem Jestem według USG z 28.12. w 4 tyg ciąży (tzn od ostatniej miesiączki minęło już 6 tyg ale jak wiemy nie odrazu zachodzi się w ciąże :-)) Tzn teraz już jestem w 4 tyg 4 dniu :-) Terminu konkretnego nie mam jeszcze oczywiście ale wedłgu wstępnych obliczeń mojego ginekologa wychodzi 29 - 31.08.2010. Teraz tylko modlę się żeby wszystko było dobrze i żebyśmy za 9 miesięcy mogli cieszyć się naszym Skarbem. A tak w ogóle to słyszałyście już bicie swoich maluszków? Bo mi ginekolog powiedział że w tym tygodniu to jeszcze nie możliwe i że mam przyjść w połowie stycznia to wszystko powinno być już widać i słychać. Tzn na USG fasolka jest wyraźna, ale serduszka nie słyszałam. A jak to było u Was? Pozdrawiam
Ja myłam na usg w 4 tyg i 6 dc i było widac sam pęcherzyk ciążowy a tydzien pozniej słysząłam juz serduszko to wszystko zależy od fasolki inne dziewczyny słyszą dopiero w 7 tc więc się nie martw na zapas będzie dobrze - wiem, ze sie dobrze pisze, bo ja sama się denerwowałam, ale musi byc dobrze