reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Pajka gratuluję!!!!!! super że wszystko w porząsiu no i gratuluję zielonego światełka ;>

Alaa chyba starlet pierwsza pomyliła, a ja po niej pomałpowałam... wybacz :D w każdym razie przesłanie było do ciebie ;)

ehtele już tyle tych sukienek, że ja nie umiałabym się zdecydować... a jeśli chodzi o "walenie" ;) to ja też jestem z tych co lubią kiedy wszystko jest jasne i przejrzyste :D

dziewczynki czekam na wasze Wrażenia ze Szkół Rodzenia (hehe dobry tytuł wątku :p) także zakładajcie temat i będziem się kształcić wszystkie ;)

zapełniliśmy lodóweczkę i mążuś zrobił mi kolejną porcyjkę naleśników :D:D:D jestem nażarta, popijam sobie karmi klasyczne i Olek po mnie skacze ;) wieczór zapowiada się nieźle :p
Spokojnej nocy brzuszki! :*

Ostatnia edycja:
reklama
Ja też mam dobry sposób-macham trzy razy w te i wew te maszynką do golenia i spokój:-) krótszy, ale i tak się golę co parę dni cała..

dodam, ze ja i tak mam zawsze kilka włosków na brzuchu, czy to ciąża czy nie.. fujj ale to obrzydliwe..

Już mi lepiej:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
zjadłam pół zrywki ptysiów:huh:

a co to jest 'zrywka'?

Alaa, 'pensetę', a nie 'piencete' skoro juz wspominasz o pisowni ;)

na szkole rodzenia byly cwiczenia, w tym oddechy w trakcie porodu: jak oddychac w trakcie skurczu, jak przec i jak w trakcie rozkurczu. potem koles opowiadal o krwi pępowinowej ze szczegolami co do procedur, szans itp., a psycholog jest przeniesiony na jutro

Alaa chyba starlet pierwsza pomyliła, a ja po niej pomałpowałam... wybacz :D w każdym razie przesłanie było do ciebie ;)

O nie to nie ja pomylilam :-p
Ja cytowalam Alee i od razu jej odpowiedzialam bez podawania nicka :-D ;-)

'
Odpisalam ci na watku cukrzycowym, tez tak po diagnozie sie czulam. Przeryczalam 3 dni, bo oczywiscie szukalam info w necie i sobie wyczytalam piekne rozne rzeczy. Oswoisz sie. Dieta tylko na dobre ci wyjdzie.
Nie jedz slodyczy, produktow w ktorych jest maka pszenna, uwazaj na owoce, nie pij slodkich napojow i bedzie dobrze, zobaczysz :-) Ja juz prawie 6 tygodni jestem na diecie i nie jest tragicznie ;-)

a to niech będzie na mnie ;);) bo ja na pewno pisałam kasikz... aczkolwiek jestem pewna że małpowałam od kogoś ;) nie istotne - grunt że adresat znany ;)

Martuśka85 zrywka to wg regionu radomszczańskiego (woj, łódzkie)- jednorazówka, taka jaką w sklepie dostajemy:)taka rekamóweczka co się rozkłada milion lat ponoć:-)
myslałam że wszyscy tak mówią:-p

Jeju dziewczyny ale ze mnie gapa :baffled:
Kilka minut temu zrobiłam sobie herbatke. I zupełnie niewiem dlaczego i co ja zrobiłam ale szklanka wyslizła mi sie i cala wrząca herbata wylądowała na moich nogach :no::no::no::no: Nie przejmowałabym sie tym tak bardzo ale... mowią ze od takiego czegoś dziecko moze miec znamie :no::no::no: i troche w strachu jestem :-( co o tym myslicie? :-(

nieeee..... ja nie wierzę w takie rzeczy.... nawet jak czytałam Twój post to mi to na myśl nie przyszło, więc spokojnie:tak:

dziewczyny podaję Wam namiary na fajną aukcję STERYLIZATOR MIKROFALOWY AVENT, ja nie skorzystam bo już kiedyś pisałam, że będę wyparzać we wrzątku, ale może któraś z Was chciała takie coś:) http://www.allegro.pl/item1037370800_sterylizator_mikrofalowy_avent_philips_1_zl_bcm.html

w tej chwili cena to tylko 2,25:))) a znalazłam przypadkiem...

Ostatnia edycja:
reklama
Ewelinko Gwarantuję Ci, że prawie każda kobieta w ciąży miała jakiś przypadek o którym opowiadają zabobony, a jakoś nie każde dziecko ma zeza, znamię czy co tam jeszcze ;-) Spokojnie, nie dajmy się zwariować :-)

Kobiety! Nie wyrywajcie sobie włosów z brzucha! One znikną po porodzie, bo to zmiany hormonalne! Poza tym krzywdę tylko sobie można zrobić, bo od szarpania brzucha można skurczy dostać...

Ostatnia edycja:
Do góry