reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

Pajka gratuluję!!!!!! super że wszystko w porząsiu no i gratuluję zielonego światełka ;>

Alaa chyba starlet pierwsza pomyliła, a ja po niej pomałpowałam... wybacz :D w każdym razie przesłanie było do ciebie ;)

ehtele już tyle tych sukienek, że ja nie umiałabym się zdecydować... a jeśli chodzi o "walenie" ;) to ja też jestem z tych co lubią kiedy wszystko jest jasne i przejrzyste :D

dziewczynki czekam na wasze Wrażenia ze Szkół Rodzenia (hehe dobry tytuł wątku :p) także zakładajcie temat i będziem się kształcić wszystkie ;)

zapełniliśmy lodóweczkę i mążuś zrobił mi kolejną porcyjkę naleśników :D:D:D jestem nażarta, popijam sobie karmi klasyczne i Olek po mnie skacze ;) wieczór zapowiada się nieźle :p
Spokojnej nocy brzuszki! :*

Ostatnia edycja:
reklama
Ja też mam dobry sposób-macham trzy razy w te i wew te maszynką do golenia i spokój:-) krótszy, ale i tak się golę co parę dni cała..

dodam, ze ja i tak mam zawsze kilka włosków na brzuchu, czy to ciąża czy nie.. fujj ale to obrzydliwe..

Już mi lepiej:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
zjadłam pół zrywki ptysiów:huh:

a co to jest 'zrywka'?

Alaa, 'pensetę', a nie 'piencete' skoro juz wspominasz o pisowni ;)

na szkole rodzenia byly cwiczenia, w tym oddechy w trakcie porodu: jak oddychac w trakcie skurczu, jak przec i jak w trakcie rozkurczu. potem koles opowiadal o krwi pępowinowej ze szczegolami co do procedur, szans itp., a psycholog jest przeniesiony na jutro

Alaa chyba starlet pierwsza pomyliła, a ja po niej pomałpowałam... wybacz :D w każdym razie przesłanie było do ciebie ;)

O nie to nie ja pomylilam :-p
Ja cytowalam Alee i od razu jej odpowiedzialam bez podawania nicka :-D ;-)

'
Odpisalam ci na watku cukrzycowym, tez tak po diagnozie sie czulam. Przeryczalam 3 dni, bo oczywiscie szukalam info w necie i sobie wyczytalam piekne rozne rzeczy. Oswoisz sie. Dieta tylko na dobre ci wyjdzie.
Nie jedz slodyczy, produktow w ktorych jest maka pszenna, uwazaj na owoce, nie pij slodkich napojow i bedzie dobrze, zobaczysz :-) Ja juz prawie 6 tygodni jestem na diecie i nie jest tragicznie ;-)

a to niech będzie na mnie ;);) bo ja na pewno pisałam kasikz... aczkolwiek jestem pewna że małpowałam od kogoś ;) nie istotne - grunt że adresat znany ;)

Martuśka85 zrywka to wg regionu radomszczańskiego (woj, łódzkie)- jednorazówka, taka jaką w sklepie dostajemy:)taka rekamóweczka co się rozkłada milion lat ponoć:-)
myslałam że wszyscy tak mówią:-p

Jeju dziewczyny ale ze mnie gapa :baffled:
Kilka minut temu zrobiłam sobie herbatke. I zupełnie niewiem dlaczego i co ja zrobiłam ale szklanka wyslizła mi sie i cala wrząca herbata wylądowała na moich nogach :no::no::no::no: Nie przejmowałabym sie tym tak bardzo ale... mowią ze od takiego czegoś dziecko moze miec znamie :no::no::no: i troche w strachu jestem :-( co o tym myslicie? :-(

nieeee..... ja nie wierzę w takie rzeczy.... nawet jak czytałam Twój post to mi to na myśl nie przyszło, więc spokojnie:tak:

dziewczyny podaję Wam namiary na fajną aukcję STERYLIZATOR MIKROFALOWY AVENT, ja nie skorzystam bo już kiedyś pisałam, że będę wyparzać we wrzątku, ale może któraś z Was chciała takie coś:) http://www.allegro.pl/item1037370800_sterylizator_mikrofalowy_avent_philips_1_zl_bcm.html

w tej chwili cena to tylko 2,25:))) a znalazłam przypadkiem...

Ostatnia edycja:
reklama
Ewelinko Gwarantuję Ci, że prawie każda kobieta w ciąży miała jakiś przypadek o którym opowiadają zabobony, a jakoś nie każde dziecko ma zeza, znamię czy co tam jeszcze ;-) Spokojnie, nie dajmy się zwariować :-)

Kobiety! Nie wyrywajcie sobie włosów z brzucha! One znikną po porodzie, bo to zmiany hormonalne! Poza tym krzywdę tylko sobie można zrobić, bo od szarpania brzucha można skurczy dostać...

Ostatnia edycja:
Do góry