reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Hej dziewczyny.
Pozwolę sobie podczepić się narazie pod Was...
2 dni temu zrobiłam pierwszy test z bladą drugą kreską, dzisiaj już zdecydowanie wyraźne obie...
Terminowo wychodzi mi przełom sierpnia i września, chyba bardziej wrzesień, ale cykam się zaczynać sama nowy miesiąc ;-) więc posiedzę narazie tutaj, jeśli mogę :happy2:

GRATULUJE :)

Witajcie!!!!
Ja już po wizycie. Juuupiiiiiii
Serduszko bije, widziałam i słyszałam (niesamowite...łzy w oczach mi staneły).Dzidzia ma 12mm co daje mi 7 tydzien i 3 dni (muszę więc chyba suwaczek nieco pozmieniać). Wrzucę zdjęcia może jeszcze dziś...:) Kolejna wiztyta dopiero 1 lutego,już na badanie genetyczne.
a ja musze o 1 dzien cofnąc suwaka bo wg "wzrostu" ma 6 tydzien i 6 dzien bo ma 8 mm
Gratuluje dobrych nowin

reklama
Witam.
Z nami już lepiej choroba odpuściła na szczęście.
Ale nas duuuużo na sierpniówkach,prawdziwy Baby Boom:-)

Witajcie! Gratuluję wspaniałych fasolek-fotki niesamowite:-).Ja wczoraj zrobiłam betę,mam już wynik-404,7 oraz progesteron-43.Mam nadzieję ,że wszystko oki.
Pozdrawiam Sierpnióweczki i Wrześnióweczki:-).

Gratuluję wszystkim nowym mamusiom :-D

Właśnie, co myślicie o poziomie prg u mnie? 18.12(3t6d)- 10,4; potem 22.12(4t3d)- również 10,4. Jutro kolejne badanie- jak nie wzrośnie to powinnam się martwić? Nie miałam i nie mam żadnych plamień ani bóli brzucha. Biorę duphaston.

bonusowa ...przyznam- że lekarz nigdy nie wspominał mi o badaniu progesteronu. Ale skoro nie masz plamień a beta rośnie to nie wydaje mi się by były jakieś szczególne powody do strachu. Najlepiej jak zadzwonisz do lekarza i spytasz.
W razie czgo powinnaś brać tabletki zwiększając ten hormon,dlatego konsultacja z lekarzem wydaje mi się niezbedna.

Ponoć imbir jest dobry na mdłości - spróbuj. Można rzuć lub dodawać do pokarmów. moja siostra kupowała sobie imbir kandyzowany do przegryzania - znajdziesz w sklepach ze zdrową żywnością.

Hallo Wszystkim:tak:

Ja już po wizycie. Juuupiiiiiii
Serduszko bije, widziałam i słyszałam (niesamowite...łzy w oczach mi staneły).Dzidzia ma 12mm co daje mi 7 tydzien i 3 dni (muszę więc chyba suwaczek nieco pozmieniać). Wrzucę zdjęcia może jeszcze dziś...:) Kolejna wiztyta dopiero 1 lutego,już na badanie genetyczne.

Ciesze sie ze wszystko w pozadku:tak:Zreszta czemu mialoby byc inaczej?:-D
Bonusowa na mdlosci dobrze z rana (zanim jeszcze wstaniesz) jest zjesc suchego krakersa. A w ciagu dnia moze pomoc kiszony ogorek albo kapusta kiszona:tak:Poza tym bardzo male a czeste posilki:tak:

reklama
Do góry