reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Wszystkie porody miałam SN,nawet nie myślałam o CC bo i po co.Nie miałam żadnych problemów tylko z Mikim bo ważył prawie 4 kg ale dobrze poszło,nawet położna była ze mnie zadowolona.
I powiem że 4 dziecko to wcale nie do śmiechu mi.Mamy kiepskie warunki,z mieszkaniem to wiesz jak jest bo pisałam i dodatkowo pracuje tylko mój mąż,dobrze że chociaż starsi mają pomoc ze szkoły.

Monisiu ja nie wiem jakie macie warunki, bo może nie czytałam, ale jestem pełna podziwu dla Was jako rodziców, naprawdę, bo 4 dzidziolek to nie lada gradka. Bradzo sie cieszę, ze udało Ci się w miarę przejść te porody bez CC, trzymam kciuki.
Napisz ile Twoje skarby mają lat????

Ostatnia edycja:
reklama
Bartosz jest z 18.03.97-13lat,Zuzia 14.10.98 czyli 12,5 a Miki z 17.01.08.A Twój syn ile ma lat?

No mój to już 16 skończył 23.02.:)
Ale chyba Zuza ma 11.5 lat ????
To też spora różnica między pierwszym, a 4 dzieckiem będzie u Ciebie, ale u mnie to już kosmos ha ha :) no cóż tak widocznie ma być:) oby do sierpnia.

Ostatnia edycja:
Witajcie drogie mamy,

zastanawiam się czy nie zadzwonić do lekarza mojego i spytać poprostu czy mnie przyjmie jutro. Chyba tak zrobię skoro radzicie. Dzisiaj wszystko ok, nic nie boli, nic nie leci. Mała rusza się malutko,ale rusza,widocznie jest jakoś dziwnie obrócona bo kopie bardzo nisko i tylko jak si zegnę do jakiejś niewygodnej pozycji.

No mój to już 16 skończył 23.02.:)
Ale chyba Zuza ma 11.5 lat ????
To też spora różnica między pierwszym, a 4 dzieckiem będzie u Ciebie, ale u mnie to już kosmos ha ha :) no cóż tak widocznie ma być:) oby do sierpnia.
No tak-Zuzia ma 11,5lat.
I powiem Ci że 16 lat to jeszcze nie tak żle,moja znajoma z podstawówki została siostrą mając 18 lat.To już różnica.A teraz jej brat to jak starszy kolega jej starszej córki.

Ostatnia edycja:
Witajcie drogie mamy,

zastanawiam się czy nie zadzwonić do lekarza mojego i spytać poprostu czy mnie przyjmie jutro. Chyba tak zrobię skoro radzicie. Dzisiaj wszystko ok, nic nie boli, nic nie leci. Mała rusza się malutko,ale rusza,widocznie jest jakoś dziwnie obrócona bo kopie bardzo nisko i tylko jak si zegnę do jakiejś niewygodnej pozycji.

Polianna lepiej isc sprawdzic tak dla świętego spokoju po co masz się denerwować

Mój nick-imię,3-od ilości dzieci,73 to rok urodz.A Ty Ciamajdka,pisałaś czemu taki?

pisałam pisałam:rofl2::rofl2::rofl2: pod spodem przypomnienie->
Ciamajdka- mi zawsze wszystko leci z rąk, czymś się obleję, albo ubrudzę, albo potknę o coś, dlatego Tobi mówi na mnie "moja Ty Ciamajdko:)", stąd ten oczywisty nick:))))))

a ja znalazłam takie cos :p KOMPLETY FROTTE ŚPIOCHY + KAFTANIK roz 56 (1020689313) - Aukcje internetowe Allegro juz widze mine mojego męża :p jakbym to kupiła.

hahhaha:rofl2: mój gdzies już to widział i powiedział, że niedługo dla niemowlaków zrobią specjalne stringi:sorry::sorry::sorry:

możecie mnie bić... jak wyłączyłam komputer to położyłam się i zaczęłam czytać książkę, i zasnęłam...:oo2: obudziłam się o 16:30 i dopiero skończyłam robić zdjęcia książek...
teraz biorę się za robotę:-) naprawdę:-D:-D:-D

No tak-Zuzia ma 11,5lat.
I powiem Ci że 16 lat to jeszcze nie tak żle,moja znajoma z podstawówki została siostrą mając 18 lat.To już różnica.A teraz jej brat to jak starszy kolega jej starszej córki.

Moja mama miała siostrę 18 lat starszą( i 7 lat starszą ma) i właśnie z tą pierwszą najlepiej się dogadywały, umawiały na różne wyjścia, imprezy i spotkania, normalnie jakby nie było różnicy wieku......gdy zmarła, baaardzo to przezyła:(

Ciamajdko to mój syn jest z takich "osóbek" jak Ty, ciągle coś wylewa, tłucze, lecą mu różne rzeczy z rąk, ja mówię na niego "Ty Siantrapko":)))) ostatnio nalewał maślanke do szklanek i hurtem potłukł dwie, oczywiscie już z nalanymi maslankami, masz wyobraźnie co było w kuchni????

Ostatnia edycja:
reklama
witam sie my wróciliśmy ze wsi przywiezliśmy 2 reklamówki ciuszków dla naszej dzidzi muszę dokupić tylko śpioszki wiec do przodu mam ,mala dostała też prezent huśtawkę wiec ogólnie jestem zadowolona ale powiem wam ze juz zupełnie nie mam siły wszystko mnie meczy nie wiem co bedzie dalej ,jesli juz ledwo chodzę .

Do góry