reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

reklama
Pajkaa pastowaniem podłogi mnie rozwaliłaś:) Dobrze, że mój mąż tego nie czyta, bo dziś mi posprzątał całe mieszkanie (ja tylko kurze wytarłam…), jeszcze by następnym razem nie miał takiej motywacji…:)

Niuunia 3majcie się:)

Bogusia007 wspieram myślami, bądź dzielna! Pamiętam jeszcze co to za męka…remont…

Losowanie to w sumie niezły pomysł na wybór kolejności imion-sprawiedliwy na pewno:) My w końcu zdecydowaliśmy się na imię dla synka-Jaś, ale po tym, jak ostatnio widzę wysyp Majek, chyba zrezygnujemy z tego imienia (wkurza mnie to, czy ja zawsze jak coś wymyślę, to musi przyjść na to moda…!)…tylko nie wiem, na rzecz jakiego…Emilka?

witam sie
ja poszłam spać o 1 w nocy, ale pokoik wytapetowany popołudniu wkleję foteczkę brzoskwiniowego pokoiku aż mi sie z tamtą wychodzić nie chce jest tak przytulnie :p
zaraz wychodzimy do teściów więc życzę słodkiej słonecznej soboty :)
GRatuluje ukończenia pokoiku zaraz obejrze

Hej dziewuszki :-) Nie nadrabiam Was, bo nie dam rady - wróciłyśmy właśnie ze szpitala. Dostałyśmy 2 kroplówki i mamy brać nospe 3 razy dziennie :baffled: ja mam wrażenie, że brzuch ciągle jest twardy ale lekarz stwierdził, że jest dobrze, że szyjka ma 4 cm, nie ma rozwarcia, że ciąża jak tra la la. I stwierdził, że jak chce iśc do domu to mogę iść - zdrażnił mnie, bo to on powinien wiedzieć czy mogę czy nie. Przyjmował mnie wogóle jakis obcokrajowiec i nie dał mi kroplówki na którą mnie wsyłała moją pani doktor, dopiero na drugi dzień inny lekarz powiedział, że musze mieć kroplówke. A sączyły się okropnie 6 godz ;/ ale za to malutkiej serce słyszałam min 2 razy dziennie - nawet dziadkowie załapali się raz :-) a teraz dalej uciekam do łóżka - mamy dużo leżeć i odpoczywać zwłaszcza przez ten pierwszy tydzień po wyjściu ze szpitala.
Mam nadzieję, że u Was wszystko jest ok. Rośnijcie duże i zdrowe - buziaki :*
Dobrze ze już jesteś odpoczywaj i dbaj o siebie życze zdrówka

Pajkaa pastowaniem podłogi mnie rozwaliłaś:) Dobrze, że mój mąż tego nie czyta, bo dziś mi posprzątał całe mieszkanie (ja tylko kurze wytarłam…), jeszcze by następnym razem nie miał takiej motywacji…:)

Niuunia 3majcie się:)

Bogusia007 wspieram myślami, bądź dzielna! Pamiętam jeszcze co to za męka…remont…

Losowanie to w sumie niezły pomysł na wybór kolejności imion-sprawiedliwy na pewno:) My w końcu zdecydowaliśmy się na imię dla synka-Jaś, ale po tym, jak ostatnio widzę wysyp Majek, chyba zrezygnujemy z tego imienia (wkurza mnie to, czy ja zawsze jak coś wymyślę, to musi przyjść na to moda…!)…tylko nie wiem, na rzecz jakiego…Emilka?
Ja sie już przyzwyczaiłam u mnie w 1 ciązy miał być Kuba a dziewczynka Maja urodził sie syn wiec został Kuba a wysyp wtedy był Kubów co drugi chłopiec teraz bedziemy miec dziewczynke wiec decyzja prosta bedzie Maja jak miało być i wysyp znów bedzie no cóż ale i tak nie zrezygnuje za bardzo mi sie podoba męzowi zresztą też wiec byliśmy zgodni

Ja się tylko przywitam, mieliśmy z mężusiem dzisiaj gości - troje dobrych znajomych. Naszykowałam się pyszności teraz juz padam na mordkę... :-) Miłego wieczorku życzę :-)

reklama
Do góry