reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

reklama
Ehtele nie przejmuj się, że mały cicho siedzi, u mnie dzidziolek siedział cicho dwa dni, martwiłam się aż, ale wczoraj to dał takiego czadu, że kopał cały dzień, calusieński od rana do późnego wieczora, a jak się obudziłam w nocy na chwilkę to też czułam kopniaki... no i dziś znowu cichutko, ale teraz już wszystko rozumiem;))

na dzień dzisiejszy wybraliśmy dla syneczka imię Mikołaj :-D Ale jeszcze nie jest pewne na 100% czy się nam nie odmieni.... ;-)

mnie Mikołaj również się bardzo podobał, ale nie mojemu Szymonowi...i szukaliśmy jakiegoś wspólnego kompromisu:p

Pajeczko a potem po 6 tyg od porodu jak się rzucicie na siebie/ czy my z Szymonem jak się rzucimy na siebie to będzie ogień:-D:szok::-p

Kobietki, my z mężem postu nie mamy:/ na początku tylko lekarz w pierwszym trymestrze kazał pościć, ale potem powiedział, że można;) staramy się nie przesadzać, no ale potrzeby są;p

jak się Wam będzie chciało ;-) po 6 tygodniach nie przespanych nocy ;-) mozliwych bólach
nie straszę...u mnie poprostu tak było...
Panienko gratuluję synusia

Ehtel
moja tez cichsza..daje znaki ale w porównaiu do tego co wyczyniała to spokojniejsza..ale i pogoda do bani a dzieci też to czują

Zielona26, słońce pij ten *spam* i próbuj domowych sposobów. Jak nie pomaga, to przejdź się do lekarza, zbada i doradzi. Trzymam kciuki, żeby choróbsko odpuściło. Super, że wyniki badań w porządku.:-)
Bombusiu, co u Was???!!! Melduj się szybciutko :tak:

Niuunia, trzymaj się kochana. Będzie dobrze .:tak:
Martitka, super, ze z szyjką wszystko ok. i się nie skróciła. Super wieści.:-)
Milusiu, gratuluję ciociu. Gratulacje dla bratowej i dumnego taty . Super wieści :-D

Kolumnea, gratuluję udanej wizyty.:tak:
Madziujka, i ja bym tylko spała i spała. :-)

Panienko, super, ze wszystko ok, no i gratuluję synusia.:-D
Marulka, m-f22, Lola2108, Monika373, Martuśka85, Pajeczko, Ola_, Polianna, Cayra1984,Black_Opal, Monika8112, Aga_Natalia, AgaS-78, Kasia2506, Alaa, Kassia181, buziaki dziewczyny :-):-):-)

A ja pół dnia śpię i dlatego potem siedzę i nadrabiam Wasze pościki :tak::-)
Jeszcze tydzień do wizyty i dwa tygodnie do usg. Oby szybko zleciało :-)
Mały stał sie dla mnie delikatniejszy, zamiast mocnych kopniaków, raczej robi to delikatniej, ale za to czuję pod ręką jak się np. obraca, albo jak wypina pupkę (chyba pupkę ;-)).
Super uczucie :-):-):-)
Co do siary, to ja u siebie kompletnie w ogóle nie zauważyłam ;-)

mnie się teraz nie chce seksić, bo oczywiście pęcherz mi nie pozwala na dłuższą rundkę niż 2o min, i nie powiem- ale demotywuje mnie to, że muszę się w tym czasie zmieścić i jeszcze ma mi się podobać. Czasami po prostu robię to dla J. - nie, że nie czuję wtedy przyjemności ale jakoś tak w ciąży czuję się mało ruchawa i ochota mi spadła zdecydowanie

mnie się teraz nie chce seksić, bo oczywiście pęcherz mi nie pozwala na dłuższą rundkę niż 2o min, i nie powiem- ale demotywuje mnie to, że muszę się w tym czasie zmieścić i jeszcze ma mi się podobać. Czasami po prostu robię to dla J. - nie, że nie czuję wtedy przyjemności ale jakoś tak w ciąży czuję się mało ruchawa i ochota mi spadła zdecydowanie

ja po ostatnim krwawieniu mam zakaz przytulasków do porodu, a ogólnie to chęci tez mi spadły i w sumie to robiłam to też bardziej dla mojego M.

panienka
gratuluje synusia i imie też sliczne

reklama
Do góry