Pajkaa
A ja zauważam siarę przede wszystkim po nocy...śpię nago, ale z rękami podwiniętymi więc ręce są mokre...:-):-) nie używam wkładek laktacyjnych...
Ethele- ja to Cię podziwiam za spanie nago. mnie by zimno było
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pajkaa
A ja zauważam siarę przede wszystkim po nocy...śpię nago, ale z rękami podwiniętymi więc ręce są mokre...:-):-) nie używam wkładek laktacyjnych...
Ethele- ja to Cię podziwiam za spanie nago. mnie by zimno było![]()
Ethele- ja to Cię podziwiam za spanie nago. mnie by zimno było![]()
Witajcie mamusie :-) Gratuluję udanych wizyt :-) Ja po wczorajszej też jestem zadowolona. Byliśmy tylko na usg 3d. Dzidziuś zdrowy, co było/jest dla mnie najważniejsze :-):-):-):-) Waży 415g. Mamy na pamiątkę zdjęcia i płytkę :-) Noi zaraz na początku, pokazał Kim jest. A mianowicie będziemy mieli SYNKA :-):-):-):-)
Pozdrawiam Was wszystkie :-)
Melduje sie po wizycie.Moja szyjka jest zamknieta i nie skrocila sie nawet o 1mm, wracam do zycia
![]()
no to superTeraz możesz się wziąć za zakupowe szaleństwo, dekoracje pokoju...:-
-(
Alaa ja mogę dodać jeszcze delikatne peelinigi połączone z masażem na brzuszku...kremy lepiej się wchłaniają.....
fiuufiuu, Pajkaa, monika8112 w sumie też zimno, tym bardziej, że Szymon ma fioła pod tytułem okno powinno być otwarte, pokój w którym śpimy przewietrzony heheale daję radę, przytulam się do męża...
a przutulanki u mnie już prawie odpadają...są inne metody, a na tradycyjne brzuch mi przeszkadza...
Olek coś za cicho siedzi...