reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

reklama
czesc dziewczyyny!!!
nie bylo mnie jeden dzis a tyle napisalyscie ze nie ejstem w stanie was nadrobic!!!!!!!!
mam nadzieje ze wszytsko ok, udanych wizyt gratuluje i trzymam oczywiscie kciuki za kolejne.
ja pochlonieta jestem ostatnio remontem i ciagle cos sie dzieje- dzis np zalallismy sasiadke boz awor nie trzymal- mowie wam zawsze cos. dzis juz tylko dyrygowalam bo wczoraj tak sie narobilam ze nie mialam na nic sily a zakwasy do teraz mnie mecza. oby to wytrzymac tylko!!!!!!!!

Ehtele ja spać nago bym nie mogła z powodu mojego męża :p chyba nie wytrzymałby przy mnie 2 minut :p jak mamy wstrzemięźliwość prawie 6 miesięcy.
Martitka gratuluję udanej wizyty
Alaa u mnie zdecydowanie pomaga oliwka - kremów w ogóle nie używam a skórę niestety też mam napiętą i czasami swędzi, ale to normalny objaw.

Ja już po pracy, ale dziś to padam... cosik męczący był ten dzień, rano trochę sprzątałam potem obiad praca - a zmęczenie wychodzi teraz,
Kolumnea gratuluję udnaej wizyty, ja tez mam niskie ciśnienie, ale w ciąży to podobno nie jest źle. Co do lekarki to chyba przegięła, przecież ci może powiedzieć co jej zdaniem jest, lub co jej się wydaje - a nie potwierdzać ci płeć na 100% jak to robią niektózy.
Milusia powodzenia na wizycie; co do cytologii to tak jak ty zawsze miałam dwójeczkę - a też raczej porządna jestem;p;
Pajkaa ja też mam wrażenie jakby opuchniętych brodawek
Kasia2506 3maj sie jakoś z tym przeziębieniem; brrr pogoda nie sprzyja, a ma być podobno jeszcze gorzejAle za to córeczka

Witajcie mamusie :-) Gratuluję udanych wizyt :-) Ja po wczorajszej też jestem zadowolona. Byliśmy tylko na usg 3d. Dzidziuś zdrowy, co było/jest dla mnie najważniejsze :-):-):-):-) Waży 415g. Mamy na pamiątkę zdjęcia i płytkę :-) Noi zaraz na początku, pokazał Kim jest. A mianowicie będziemy mieli SYNKA :-):-):-):-):happy:

Pozdrawiam Was wszystkie :-)

Witajcie mamusie :-) Gratuluję udanych wizyt :-) Ja po wczorajszej też jestem zadowolona. Byliśmy tylko na usg 3d. Dzidziuś zdrowy, co było/jest dla mnie najważniejsze :-):-):-):-) Waży 415g. Mamy na pamiątkę zdjęcia i płytkę :-) Noi zaraz na początku, pokazał Kim jest. A mianowicie będziemy mieli SYNKA :-):-):-):-):happy:

Pozdrawiam Was wszystkie :-)

Gratuluję synka :)) kolejny facet :))

Melduje sie po wizycie.Moja szyjka jest zamknieta i nie skrocila sie nawet o 1mm:):), wracam do zycia:):)

no to super:-D:-D:-D Teraz możesz się wziąć za zakupowe szaleństwo, dekoracje pokoju...:-:)-(

Alaa ja mogę dodać jeszcze delikatne peelinigi połączone z masażem na brzuszku...kremy lepiej się wchłaniają.....:-D:-D

fiuufiuu, Pajkaa, monika8112
w sumie też zimno, tym bardziej, że Szymon ma fioła pod tytułem okno powinno być otwarte, pokój w którym śpimy przewietrzony hehe:-D:-D ale daję radę, przytulam się do męża...:-p:-p a przutulanki u mnie już prawie odpadają...są inne metody, a na tradycyjne brzuch mi przeszkadza...:happy:

panienka serdecznie Ci gratuluję synka. Teraz pozostaje wybór imienia..

Olek coś za cicho siedzi...

reklama
no to super:-D:-D:-D Teraz możesz się wziąć za zakupowe szaleństwo, dekoracje pokoju...:-:)-(

Alaa ja mogę dodać jeszcze delikatne peelinigi połączone z masażem na brzuszku...kremy lepiej się wchłaniają.....:-D:-D

fiuufiuu, Pajkaa, monika8112
w sumie też zimno, tym bardziej, że Szymon ma fioła pod tytułem okno powinno być otwarte, pokój w którym śpimy przewietrzony hehe:-D:-D ale daję radę, przytulam się do męża...:-p:-p a przutulanki u mnie już prawie odpadają...są inne metody, a na tradycyjne brzuch mi przeszkadza...:happy:

Olek coś za cicho siedzi...

Ehtele ja już nie pamiętam jak przytulaski z meżem wyglądają. Czekam tylko na zielone światełko od ginki, ale ona niezbyt chętnie chce mi go dać - ostatnio powiedziała, ze w 9 miesiącu moge :p myślałam, ze ją zastrzele:)
nie wiem kto jest gorszy ja czy mąż :p
a młody znowu kopie dzisiaj cały brzuch mi latał aż mój mąż zauważył i udało mu się poczuć kopniaczka i się strasznie ucieszył :) tak fajnie było patzreć na jego radość

Do góry