reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

reklama
Co do tych butelek- moja mała nie chciała z nich pić, w późniejszym okresie nie potrafiła nawt chwycić. Była głodna,płakała ale nie piła z tomme tippie.
Zostałyśmy przy Avencie. Dla najmniejszej też kupię Avent,szczególnie że mam dwa laktatory tej firmy i pasują do butelek.
polianno - jaki masz laktator ręczny czy elektroniczny ?
chcę kupić avent-u - tylko zastanawiam się który ?- elektroniczny jest trochę droższy od ręcznego ale zapewne wygodniejszy ?

Ostatnia edycja:
Witajcie kochane

Spokojnie tu jak zwykle w weekend więc wiele do nadrobienia nie miałam:-):-)

Ja dziś na obiadek zrobiłam lasagnię:-p:-p Trochę nie niedzielyn obiad ale mąż sobie zażyczył więc zrobiłam:-D:-D

A ja dziś troszkę zakupów zrobiłam na allegro dla maleństwa...linki wrzucam na wątku o zakupach...
a tutaj mogę powiedzieć, że zdecydowałam się na smoczki i butelki tomme tippee. Mam nadzieję, że któraś z Was używała i może potwierdzić mój wybór:tak: Generalnie mają dobre opinie...co Wy myślicie...
Tippee BUTELKA 260 ml 2 SZT 0% Bisphenolu+SMOCZKI (990350619) - Aukcje internetowe Allegro

Z rzeczy dla dzieciątka zostały mi w sumie kosmetyki...czapeczki i skarpetki...
w przyszłym mieś łóżeczko z kompletami pościeli przewijakiem imam wsio:-D:-D:-D
mam też ręczniczki (bo w Auchanie pięknej foczki już nie było) cen wyższa, ale zwróćcie uwagę na rozmiar 100x100 wcześniej o tym nie myślałam ale podobno (wczoraj koleżanka mamuśka mi to doradziła) dobrze jak jest większe...bo dzieciątka z tych 76x76 szybko wyrastają...;-)
OKRYCIE KĄPIELOWE wielkie BABYONO 100x100 new (999036251) - Aukcje internetowe Allegro

Ja przy Natalii wypróbowałam wszystkie rodzaje butelek. Z żadnej nie chciała, tylko pierś. To była masakra, aż w końcu zaskoczyła Tomme Tippee.
Każde dzieciątko jest inne, ale u nas się sprawdziły.

Witam, na początku chciałam się przywitać (nie wiem, czy dobrze trafiłam - jeśli nie, to mam nadzieję, że wybaczycie ;)). Mam na imię Agnieszka (wiek - 28). Na wasze forum trafiłam już jakiś czas temu, ale od niedawna śledzę je uważniej :) Jestem w 22 tygodniu ciąży z terminem na 22 sierpnia 2010. Jeszcze nie wiem jak powstawiać suwaczek, ale mam nadzieję, że niedługo rozgryzę to wszystko :)
Pozdrawiam

witaj wśród sierpniówek
a u mnie humor nie tego :( jest mi źle wyć mi się chce a żyć w ogóle:( nie bede Wam tutaj smęciła pojawię sie jak humor będzie lepszy...
buziaczki

Aguś1981 bardzo dobrze trafiłaś :-) Witaj wśród Sierpniówek :-) A powiedz coś o sobie? To Twoje pierwsza ciąża? Masz już pomysł na imię dla córeczki?

Pajkaa Od tego tu jesteśmy żeby pocieszać i radzić (o ile umiemy;-)) więc nie uciekaj jak masz zły humor tylko wykrzycz się w klawiaturę :-)

A Ja miałam bardzo aktywny weekend, wczoraj długie spacerki, dzisiaj też :-) Piękna pogodę mieliśmy na weekend trzeba było więc z Niej skorzystać :-)

A jutro mam wizyte u ginka i znowu zobaczę moją małą gwiazdeczkę :-D Hura!!!!

może cosik uda mi się choć na szybko napisać
Pajeczko oby humor jednak wrócił :tak:
ehtele ja używałam TT i byłam bardzo zadowolona moja córcia chętnie z nich piła i do dzisiaj mleczko jeszcze z butelki pije :sorry2:naprawdę są trwałe i u mnie się sprawdziły co do okryć kąpielowych to pisałam gdziesik na początku żeby jednak zwracać uwagę właśnie na te większe my do dzisiaj używamy tych w rozmairze 100x100 cm a córcia do drobniaczków nie należy :tak:
Shyla bardzo mi przykro i wiem że nie da się o tym nie myśleć :-(
witam wszystkie nowe sierpnióweczki :tak:oj przybywa nas przybywa

Pajkaa ja tez nie mam humoru niestety :(

Ja już mowie dobranoc, jutro mam wizytę u lekarza także trzeba sie przygotować...oprocz tego mnóstwo innych terminów...
słodkich snów

Aguś1981 witamy i zapraszamy...może napiszesz coś więcej o sobie. To Twoje pierwsze dzieciątko? Pracujesz czy już na l4? :-):-)

Bogusia86 udanego podglądania Twojej gwiazdeczki życzę:-D:-D

Puchatka no widzisz a przeoczyłam wcześniej Twoją wypowiedź:-p A to pewnie dlatego że nie byłam na etapie zakupów...ale dzięki za komentarz o butelkach;-)

Shyla kciuki zaciśnięte za Twoją jutrzejszą wizytę;-);-) i głowa do góry:-p:-p

Pajeczko mam nadzieję, że Twój podły humor nie jest spowodowany tym, że ktoś konkretnie Cię wkurzył tylko tak po prostu...;-);-) Jutro będzie lepiej...:-)

a co butelek to właśnie ile dzieci tyle opinii, ja właśnie dużo o Avencie się naczytałam, że twarde, że dzieci nie chcą z nich pić dlatego wzięłam te...nie przyjmą się to kupię inne:sorry2::sorry2:

reklama
Piekny dzionek dzisiaj był:tak: spacerek bardzo przyjemny ale duuuzo ludzi było dzis nad zalewem i w lesie z dziecmi. Dzieki temu pooogladałam sobie wózki:) i doszlismy do wniosku z moim Skarbusiem ze kupimy jednak 3w1 a nie wielofunkcyjny. Nie ma co oszczedzac na wózku (i moze któraś babcia sie dołozy bo u nas taki zwyczaj jest)- oczywiscie bez szaleństw;-)

Aguś witamy serdecznie:) skad jestes? Napisz coś o sobie wiecej:tak:

Pajkaa nie martw sie, jutro bedzie lepszy humorek:tak:

Bogusia86, Shyla też mam jutro wizytke:-D i USG połówkowe już nie mogę sie doczekać!!!!! JUPI!!! Ale szybko leci ten czas;-)

Ostatnia edycja:
Do góry