monika8112
Fanka BB :)
Udało się, dziękuję za pomoc![]()
nie ma za co , mi tez dziewczyny pomagały jak byłam tu początkująca
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Udało się, dziękuję za pomoc![]()
polianno - jaki masz laktator ręczny czy elektroniczny ?Co do tych butelek- moja mała nie chciała z nich pić, w późniejszym okresie nie potrafiła nawt chwycić. Była głodna,płakała ale nie piła z tomme tippie.
Zostałyśmy przy Avencie. Dla najmniejszej też kupię Avent,szczególnie że mam dwa laktatory tej firmy i pasują do butelek.
Witajcie kochane
Spokojnie tu jak zwykle w weekend więc wiele do nadrobienia nie miałam:-):-)
Ja dziś na obiadek zrobiłam lasagnięTrochę nie niedzielyn obiad ale mąż sobie zażyczył więc zrobiłam
A ja dziś troszkę zakupów zrobiłam na allegro dla maleństwa...linki wrzucam na wątku o zakupach...
a tutaj mogę powiedzieć, że zdecydowałam się na smoczki i butelki tomme tippee. Mam nadzieję, że któraś z Was używała i może potwierdzić mój wybórGeneralnie mają dobre opinie...co Wy myślicie...
Tippee BUTELKA 260 ml 2 SZT 0% Bisphenolu+SMOCZKI (990350619) - Aukcje internetowe Allegro
Z rzeczy dla dzieciątka zostały mi w sumie kosmetyki...czapeczki i skarpetki...
w przyszłym mieś łóżeczko z kompletami pościeli przewijakiem imam wsio
mam też ręczniczki (bo w Auchanie pięknej foczki już nie było) cen wyższa, ale zwróćcie uwagę na rozmiar 100x100 wcześniej o tym nie myślałam ale podobno (wczoraj koleżanka mamuśka mi to doradziła) dobrze jak jest większe...bo dzieciątka z tych 76x76 szybko wyrastają...;-)
OKRYCIE KĄPIELOWE wielkie BABYONO 100x100 new (999036251) - Aukcje internetowe Allegro
Witam, na początku chciałam się przywitać (nie wiem, czy dobrze trafiłam - jeśli nie, to mam nadzieję, że wybaczycie). Mam na imię Agnieszka (wiek - 28). Na wasze forum trafiłam już jakiś czas temu, ale od niedawna śledzę je uważniej
Jestem w 22 tygodniu ciąży z terminem na 22 sierpnia 2010. Jeszcze nie wiem jak powstawiać suwaczek, ale mam nadzieję, że niedługo rozgryzę to wszystko
Pozdrawiam