reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Witajcie kochane

Spokojnie tu jak zwykle w weekend więc wiele do nadrobienia nie miałam:-):-)

Ja dziś na obiadek zrobiłam lasagnię:-p:-p Trochę nie niedzielyn obiad ale mąż sobie zażyczył więc zrobiłam:-D:-D

A ja dziś troszkę zakupów zrobiłam na allegro dla maleństwa...linki wrzucam na wątku o zakupach...
a tutaj mogę powiedzieć, że zdecydowałam się na smoczki i butelki tomme tippee. Mam nadzieję, że któraś z Was używała i może potwierdzić mój wybór:tak: Generalnie mają dobre opinie...co Wy myślicie...
Tippee BUTELKA 260 ml 2 SZT 0% Bisphenolu+SMOCZKI (990350619) - Aukcje internetowe Allegro

Z rzeczy dla dzieciątka zostały mi w sumie kosmetyki...czapeczki i skarpetki...
w przyszłym mieś łóżeczko z kompletami pościeli przewijakiem imam wsio:-D:-D:-D
mam też ręczniczki (bo w Auchanie pięknej foczki już nie było) cen wyższa, ale zwróćcie uwagę na rozmiar 100x100 wcześniej o tym nie myślałam ale podobno (wczoraj koleżanka mamuśka mi to doradziła) dobrze jak jest większe...bo dzieciątka z tych 76x76 szybko wyrastają...;-)
OKRYCIE KĄPIELOWE wielkie BABYONO 100x100 new (999036251) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Witajcie kochane

Spokojnie tu jak zwykle w weekend więc wiele do nadrobienia nie miałam:-):-)

Ja dziś na obiadek zrobiłam lasagnię:-p:-p Trochę nie niedzielyn obiad ale mąż sobie zażyczył więc zrobiłam:-D:-D

A ja dziś troszkę zakupów zrobiłam na allegro dla maleństwa...linki wrzucam na wątku o zakupach...
a tutaj mogę powiedzieć, że zdecydowałam się na smoczki i butelki tomme tippee. Mam nadzieję, że któraś z Was używała i może potwierdzić mój wybór:tak: Generalnie mają dobre opinie...co Wy myślicie...
Tippee BUTELKA 260 ml 2 SZT 0% Bisphenolu+SMOCZKI (990350619) - Aukcje internetowe Allegro

Z rzeczy dla dzieciątka zostały mi w sumie kosmetyki...czapeczki i skarpetki...
w przyszłym mieś łóżeczko z kompletami pościeli przewijakiem imam wsio:-D:-D:-D
mam też ręczniczki (bo w Auchanie pięknej foczki już nie było) cen wyższa, ale zwróćcie uwagę na rozmiar 100x100 wcześniej o tym nie myślałam ale podobno (wczoraj koleżanka mamuśka mi to doradziła) dobrze jak jest większe...bo dzieciątka z tych 76x76 szybko wyrastają...;-)
OKRYCIE KĄPIELOWE wielkie BABYONO 100x100 new (999036251) - Aukcje internetowe Allegro

Co do tych butelek- moja mała nie chciała z nich pić, w późniejszym okresie nie potrafiła nawt chwycić. Była głodna,płakała ale nie piła z tomme tippie.
Zostałyśmy przy Avencie. Dla najmniejszej też kupię Avent,szczególnie że mam dwa laktatory tej firmy i pasują do butelek.

Witam, na początku chciałam się przywitać (nie wiem, czy dobrze trafiłam - jeśli nie, to mam nadzieję, że wybaczycie ;)). Mam na imię Agnieszka (wiek - 28). Na wasze forum trafiłam już jakiś czas temu, ale od niedawna śledzę je uważniej :) Jestem w 22 tygodniu ciąży z terminem na 22 sierpnia 2010. Jeszcze nie wiem jak powstawiać suwaczek, ale mam nadzieję, że niedługo rozgryzę to wszystko :)
Pozdrawiam

Dziś już nastrój zdecydowanie lepszy-świeci słoneczko, jest cieplutko, mmm:)

Fiuufiuu: co z tymi kanapami? Nadal jesteś zainteresowana? Bo nie wiem, czy dawać namiary...

Bogusia007: O piecach akumulacyjnych rozmawiałam jakiś czas temu z fachowcem (u mnie w pracy mieli takie zakładać), i z tego co pamiętam: przy lekkiej zimie, kiedy zdążysz go „doładować” prądem na taniej (nocnej) taryfie- może i ok, ale przy porządnej zimie to nie wystarczy, będziesz musiała go ładować też na taryfie dziennej-można pójść z torbami-wiadomo, jakie są ceny prądu… Poza tym trzeba mieć naprawdę porządną instalację elektryczną i przyłącze siłowe.

Ciamajdka: kot mnie rozwalił-popłakałam się ze śmiechu, tusz mi się rozmazał, ale co tam-pogłaszcz go ode mnie!

Witam, na początku chciałam się przywitać (nie wiem, czy dobrze trafiłam - jeśli nie, to mam nadzieję, że wybaczycie ;)). Mam na imię Agnieszka (wiek - 28). Na wasze forum trafiłam już jakiś czas temu, ale od niedawna śledzę je uważniej :) Jestem w 22 tygodniu ciąży z terminem na 22 sierpnia 2010. Jeszcze nie wiem jak powstawiać suwaczek, ale mam nadzieję, że niedługo rozgryzę to wszystko :)

Pozdrawiam

witam dobrze trafiłaś!

Dziękuję za przyjęcie :) postaram się udzielać częściej i dzielić się swoimi doświadczeniami.
p.s. Dalej nie mogę dojść do tego, jak wstawić suwaczek. Czy któraś z Was może mi pomóc?

Dziękuję za przyjęcie :) postaram się udzielać częściej i dzielić się swoimi doświadczeniami.
p.s. Dalej nie mogę dojść do tego, jak wstawić suwaczek. Czy któraś z Was może mi pomóc?

Oj dziewczynki pomóżcie nowej koleżance, bo ja oczywiście posłużyłam się synem jesli chodzi o suwaczek....i inne rzeczy:)

aguś najpierw stwórz sobie suwaczek, poźniej skopiuj jego link i wejdz w ustawienia , tam jest edytuj sygnatury, tam go wklej .powinno zadziałać:)

reklama
Do góry