reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Dzien dobry wszytkim :)
wstawac slonko swieci - widze ze niebo czyste a tak straszyli ze bedzie szaro przez ten pyl wulkaniczny.... noc minela szybko ale wazne ze sie wyspalam ...

kochane mam pytanko czy ktoras z was zna piece akumulacyjne lub je uzywa bo zastanawiam sie nad ich kupieniem bo chce zapewnic aby bylo w nastepna zime cieplo a zarazem nie drogo bo obecnie mam piec kaflowy przerobiony na elektryczny a to w sumie nie daje rezultatu a ceny za zuzycie prady kosmiczne ... prosze poradzcie co by bylo lepsze ...z gory dziekuje

slonecznego dnia

reklama
kochane mam pytanko czy ktoras z was zna piece akumulacyjne lub je uzywa bo zastanawiam sie nad ich kupieniem bo chce zapewnic aby bylo w nastepna zime cieplo a zarazem nie drogo bo obecnie mam piec kaflowy przerobiony na elektryczny a to w sumie nie daje rezultatu a ceny za zuzycie prady kosmiczne ... prosze poradzcie co by bylo lepsze ...z gory dziekuje
Bogusiu ja niestety nie pomogę...nie znam się, mieszkam w domu i mamy piec węglowy...

właśnie ciekawe gdzie ten pył skoro niebo bezchmurne...ale to dobrze że pogoda piękna :-)

Witam.
bogusia007 ja nie mam pojecia.Może na jakims forum budowlanym poszukaj,często tam specjaliści sie wypowiadaja.

Bogusiu ja niestety nie pomogę...nie znam się, mieszkam w domu i mamy piec węglowy...

właśnie ciekawe gdzie ten pył skoro niebo bezchmurne...ale to dobrze że pogoda piękna :-)

ja tez mam jeden piec weglowy ale juz narazie on taki zostanie ale dwa kolejne to na grzalki a ciepla wogole nie czuc a prad ciagnie nawet w ta zime kupilismy butle gazowa aby dogrzewac bo za bardzo bylo zimno fakt zima byla ostra i dala nam popalic ale juz wole sie zabezpieczyc na nastepna a szczegolnie jak bedzie mala na swiecie ... no i aby koszty byly nie az takie ... ale i tak ci dziekuje ze dalas znac :)

Rozalko- dzieki za info...

ale kochane jak macie inne lepsze propozycje to dajcie znac bo musze to przemyslec bo zastanawiam sie nad zbuzeniem pieca kaflowego

Ostatnia edycja:
WITAM!!!!!:happy:
W Łodzi dziś przepiękna pogoda, słoneczko świeci, nie ma wiatru i pięknie ćwierkają ptaszki na mojej choince przed balkonem, chce się żyć.:tak::tak:
Ja już wrócilam z zakupów najważniejsze, ze zaopatrzyłam się w lody na ten weekend:-)
Wstawać dziewczynki korzystać z pięknej pogody,a moze wy już dawno na zakupach?

Bogusia007 niestety ja też nie mam zielonego pojęcia o piecach, przykro mi nie pomogę.

Ja dzisiaj jadę sobie z mamcią i siostrą do rodzinki do Łasku:)
Dzis rano o 6.00 pierwszy raz dzidzia tak mnie kopała, ze czułam przez brzuch jak położylam rękę, noralnie tak się kręcił z 10 min. szkoda, ze M poszedło do pracy:(
oczywiście wszystko działo się w pobliżu mojego "biednego" pęcherza hi hi:baffled:
Życzę Wam i brzuszkom udanego i spokojnego dnia:happy:

witam dziewczynki!!!!

u mnie piękne słońce - nareszcie :D:D:D:D aż się pyszczek sam cieszy dosłownie.

bogusia007 ja ogrzewam domek kominkiem - nie jest drogo, tylko trzeba się napracować przy obrabianiu i sezonowaniu drewna.. ale mamy cieplutko ;)

Witajcie kobitki,

Widzę, że zapowiada się kolejny spokojny weekend na BB:-):-) U mnie słońce pięknie świeci, więc za chwilę okurzę umyję podłogę i wychodzę na spacerek...;-);-)

rozalka cieszę się, że dzidzia zdrowa i duża:tak::tak: A zdjęcia nie najważniejsze, ja też na ostatniej wizycie nie dostałam...:-)

Bombusia ja biorę PRENATAL codziennie, dodatkowo biorę MAGNEZ, i to co Wam wszystkim serdecznie polecam codziennie biorę WAPNO, a doradziła mi to moja ortodontka, która ma również specjalizację dentystykę...więc ząbki tak Wam się nie zepsują...
Na żyłki biorę CYCLO 3 FORTE:-D:-D
Trochę się nazbierało...

bogusia007 ja mam junkers i ogrzewanie na gaz...więc nic więcej w tym temacie nie wiem...:-):-) Ale dla mnie piece kaflowe są klimatyczne i chociaż dla ozdobym bym go zostawiła...:-):-)

Milusiu mam nadzieję, że lek CYCLO Ci pomoże:-D:-D Trzymam kciuki...

witam sie i ja
dopiero wstałam po wczorajszym byłam tak strasznie zmęczona, ze dzisiaj ledwo chodze. Kręgosłup mnie tak bolał, ze położyć się nie umiałam na plecach.
Maluch chyba zmienił pozycję bo jak mnie kopał po lewej stronie tak teraz kopie przy pępku .
Zjadłam sobie mojego ciasta z biszkoptem, masą ze śmietany kremówki 30 % :p i z owocami i galaretką i chyba pójdę po następną porcję :p
dzisiaj mykamy na urodzinki teścia a jutro mamy gości. Muszę jeszcze lecieć do kwieciarni.
U mnie też sloneczko, ale nie wiem czy tak na 100% jest ciepło :p
życzę miłego dzionka

u mnie jest bosko... sielsko-anielsko... cały ogród zielony, żonkile moje zakwitły... może w tym cieple pokiełkują mi rozsady na maj... mówię Wam - żyć się chce... wpadajcie, bo ogród mam duży powygrzewamy się jak hipopotamy na plaży ;);)

reklama
Wkońcu jakiś słoneczny weekend :-) tylko szkoda, że temperatura nie za bardzo, no ale dobre i to :-p ale widzę, że większość z nas dzięki tej ślicznej pogodzie jest pełna entuzjazmu i energii :-) wczoraj pisałam, że mała hasa jak szalona a dziś cisza :eek: no ale mam nadzieje, że jeszcze da znać - tylko, żeby na łopatki mnie nie rozłożyła :-D
Zapewne mało dziś tu będę, a poza tym znając już Was to i tak wiele się nie będzie działo przez weekend życze miłego i słonecznego weekendu :tak:

Do góry