reklama
Kochana , dlatego ja się nad tym nie rozczulam ,nie rozpaczam bo nie mam za KIM !Kurcze kochane nie powinno się pisać na tematy polityczne, ale ja już mam dość naprawdę, smutek, żal na początku, ale teraz już mnie to męczy. Tym bardziej, że dla rodzin ofiar jest przeznaczonych 40 mln zł, a taka biedna rodzina po górniku, który zginie w kopalni nie może się doprosić marnej ręciny. Smutny ten nasz kraj........wszystko na pokaz. Wcześniej wszyscy z góry na dół wyśmiewali się z polityków, z prezydentem na czele, nawet w telewizji bez żadnych oporów robili sobie żarty z prezydenta, a teraz? Nagle wszyscy go kochali, nie lubię tej obłudy......Gdybyśmy zawsze szanowali prezydenta Polski to by nas szanowali jako Naród, tak jak w Stanach, co powie prezydent to jest niemal święte, a w Polsce sami się kompromitujemy krytykując prezydenta.....Przepraszam o polityce się nie mówi,nie pisze ale mnie to normalnie dusi....Dopiero teraz telewizje pokazują piękne ujęcia z wizyt, ze spotkań z mądrych przemówień, a wcześniej stroili takie montaże, że tylko siedzieć i płakać...
Niestety ale to się robi już śmieszne
ps- widocznie ten u góry miał już dość patrzenia na to, zrobił porządek i całkiem nie źle mu to poszło
Ostatnia edycja:
monika8112
Fanka BB :)
Dziewczynki wybieracie się do szkoły rodzenia? Macie już coś zarezerwowane?
ja się wybieram , czekam właśnie na telefon od położnej która organizuje u mnie w mieście, ona jest oddziałową u mnie w szpitalu na ginekologi, moja mama która pracuje w szpitalu zapisała mnie jakieś 3 tyg.temu więc myślę że w ciągu 2-4 tyg.powinny zacząć się zajęcia jak się grupa zbierze.
My jasteśmy zapisani na maj. Mam nadzieję że przydadzą się informacje tam zdobyte.
ja sie wybieram- zaczynam od 24 maja- juz jestem zapisana
ja bardzo bym chciała chodzić do szkoły rodzenia, ale po pierwsze nie wiem gdzie będę rodzić czy Szczecin czy Łódź, więc gdzie chodzić na zajęcia - jak macie jakieś szkoły to jakie polecacie?a po drugie z kasą licho.aaaa no i najważniejsze samej to tak jakoś dziko, bo mój od rana do nocy w pracy
![Zaskoczona(y) :baffled: :baffled:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/baffled5wh.gif)
reklama
u mnie jest raz na 10 i raz na 17 takze pewnie tez sama bede chodzila. w ogole to jest cztery razy w tyg po 2 godziny ale pewnie podziela na grupy i bedzie dwa razy w tyg.A kochane w jakich godzinach macie szkołę rodzenia, bo kurcze moja jest od 13:30 - 16:30 i chyba sama będę śmigać