reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Pajeczko- wszytkiego naj naj w rocznice slubu aby szczescie dalej wam towarzyszylo :-) Cheers.gif wiadomo bez alkoholowe heheh

a ja nie dawno wrocilam z malych zakopow i zabieram sie za podgrzewanie rosolu no i beda kopytka dawno nie jadlam :-)

reklama
Kurcze kochane nie powinno się pisać na tematy polityczne, ale ja już mam dość naprawdę, smutek, żal na początku, ale teraz już mnie to męczy. Tym bardziej, że dla rodzin ofiar jest przeznaczonych 40 mln zł, a taka biedna rodzina po górniku, który zginie w kopalni nie może się doprosić marnej ręciny. Smutny ten nasz kraj........wszystko na pokaz. Wcześniej wszyscy z góry na dół wyśmiewali się z polityków, z prezydentem na czele, nawet w telewizji bez żadnych oporów robili sobie żarty z prezydenta, a teraz? Nagle wszyscy go kochali, nie lubię tej obłudy......Gdybyśmy zawsze szanowali prezydenta Polski to by nas szanowali jako Naród, tak jak w Stanach, co powie prezydent to jest niemal święte, a w Polsce sami się kompromitujemy krytykując prezydenta.....Przepraszam o polityce się nie mówi,nie pisze ale mnie to normalnie dusi....Dopiero teraz telewizje pokazują piękne ujęcia z wizyt, ze spotkań z mądrych przemówień, a wcześniej stroili takie montaże, że tylko siedzieć i płakać...
Kochana , dlatego ja się nad tym nie rozczulam ,nie rozpaczam bo nie mam za KIM ! :)
Niestety ale to się robi już śmieszne ;)

ps- widocznie ten u góry miał już dość patrzenia na to, zrobił porządek i całkiem nie źle mu to poszło ;) hehe

Ostatnia edycja:
Dziewczynki wybieracie się do szkoły rodzenia? Macie już coś zarezerwowane?

ja się wybieram , czekam właśnie na telefon od położnej która organizuje u mnie w mieście, ona jest oddziałową u mnie w szpitalu na ginekologi, moja mama która pracuje w szpitalu zapisała mnie jakieś 3 tyg.temu więc myślę że w ciągu 2-4 tyg.powinny zacząć się zajęcia jak się grupa zbierze.

No właśnie ja też jestem zapisana na maj - bezpłatnie, zobaczymy jak będzie
Shyla też mi taka myśl przeszła przez głowę, ale ją wyrzucam niech ucieka jak najdalej.....

Ostatnia edycja:
Dziewczynki wybieracie się do szkoły rodzenia? Macie już coś zarezerwowane?

ja bardzo bym chciała chodzić do szkoły rodzenia, ale po pierwsze nie wiem gdzie będę rodzić czy Szczecin czy Łódź, więc gdzie chodzić na zajęcia - jak macie jakieś szkoły to jakie polecacie?a po drugie z kasą licho.aaaa no i najważniejsze samej to tak jakoś dziko, bo mój od rana do nocy w pracy :baffled:

reklama
Do góry