reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Witam sie sobotnio,

Ja dzis jade do kuzynki po pierwsze ubranka dla Naszego Szkraba, a od kuzyna przywiozlam juz posciel do lozeczka.

Eschenbach Czemu tylko tak rzadko do nas zaglądasz????:-D:-D
Ehtele ostatnio to ja wogole rzadko na forum pisze ale staram sie czytac na biezaco.... nie wiem czy to wiosna sprawila ze mam mega niechcieja do wszystkiego....:crazy:

reklama
witam się dzisiaj
ja tylko na chwileczke bo zabieram sie za sprzątanie mieszkania apotem jade do siostry na urodzinki jej troszku pomoc :)
także życzę miłej soboty :)

Dziewczyny witam...

mam nadzieje że oglądacie wiadomości, bo ja od początku jak to sie stało oglądam tvn24...i jestem w takim szoku...

nie wierzę... chodzi mi o katastrofę..

Ja też oglądałam od początku bo przestali nadawać dzień dobry tvn i podali informację o wypadku, a przed chwilą ,że nikt nie przeżył ... Nawet nie wiem co napisać....

reklama
Do góry