reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

witam kochane , zapomniałyscie juz pewnie o mnie ale ja o was nie!tylko trudny okres miałam i nie miałam kiedy przesiadywac na bb.
U mnie ok, Hubert ma juz 3 tyg. odpukac zdrowy i wszystko w porzadku.

reklama
ja tez zaraz do lekarza z malym na kontrole rutynowa:tak:czekam jeszcze troche zeby go nakarmic przed samym wyjciem coby ryku w przychodni nie bylo

biedny ten Miloszek Kasiu, mam nadzieje ze szybko mu przejdzie:sad:

bajorekaga- gratuluje

mam nadzieje ze moi mężczyzni nie dadzą mi mocno w kość i bede do Was często zaglądać

Ja tez mam nadzieje Kasiu ze Miłoszkowi szybko przejdzie, biedne maleństwo takie bezbronne a musi cierpiec

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam i ja juz w domku od 13 jestem,tylko musiałam sie zdrzemnąć bo strasznie olała mnie głowa
malutka grzeczna non stop śpi,a reszte napisze potem

ojej, doczytałam o Miloszku... biedactwo... ale jestem przekonana, że będzie dobrze, Kasiu! zobaczysz! że też w szpitalu można złapać takie coś, a potem się człowiek martwi i leczy... smutna rzeczywistość...

co do odbeknięć i ulewania, to nasza mała przez pierwsze 2 tyg. nie bekała i nie ulewała wcale, a teraz coraz częściej (prawie za każdym razem) odbekuje (max po 10 minutach, zazwyczaj w 5 się mieści) i nic nie ulewa;
za to parę razy zwrociła z przejedzenia...

Ninka była dziś ważona u lekarza, ładnie przybiera i waży już 3900:-) za to przy przeciąganiu się czy naprężaniu przy kupkach drży jej lekko jedna nóżka i lekarka stwierdziła, że trzeba to sprawdzić u neurologa; możliwe że to tzw. "zmęczenie poporodowe", ale może coś groźniejszego, więc żeby nic nie zbagatelizować musimy się stawić u neurologa;

Kasiu biedny twój Miłoszek. Mam nadzieje że szybko mu to cholerstwo przejdzie

bajorekaga gratuluje!!

My wczoraj znowu płakałysmy pod wieczór - Julka bo ją bolał brzuszek a ja bo widziałam jak Maleństwo się męczy...
Wypiła pare łyczków herbatki koperkowej ale niechętnie i wątpie czy zadziałało.
mam nadzieje że w końcu znajde jakis sposób na cierpienia mojej córeczki

Za to nocki przesypia super, obudziła sie na jedno karmienie a potem sama zasnęła w swoim łóżeczku i spała do 9 rano :-)

Kasiu biedny twój Miłoszek. Mam nadzieje że szybko mu to cholerstwo przejdzie

bajorekaga gratuluje!!

My wczoraj znowu płakałysmy pod wieczór - Julka bo ją bolał brzuszek a ja bo widziałam jak Maleństwo się męczy...
Wypiła pare łyczków herbatki koperkowej ale niechętnie i wątpie czy zadziałało.
mam nadzieje że w końcu znajde jakis sposób na cierpienia mojej córeczki

Za to nocki przesypia super, obudziła sie na jedno karmienie a potem sama zasnęła w swoim łóżeczku i spała do 9 rano :-)

a probowalas suszarki? trzeba tylko uwazac, zeby strumien powietrza nie byl zbyt goacy, bo mozna poparzyc brzuszek

reklama
Do góry