Witam;-)
Ja ostatnio jestem jakaś nie do życia... głowa mnie ciągle boli i nie mam na nic ochoty
No więc po wczorajszej wizycie u nefrologa wszystko ok
tyle dobrze. Mamy zrobic kontrolne usg nerek i badanie moczu za miesiąc i na następną kontrolę
Pokazałam pani doktor również tą wysypkę niby skazową i odrazu padło pytanie w jakim proszku piorę... mówie że zmieniłam już na sensitive, a ona że niedobrze i to może być przyczyną
no więc od wczoraj smaruje Emi tą maścią co dostałam od pediatry i wracamy do prania w proszku dla niemowlaczków
miejmy nadzieję że wszystko szybko minie i to jednak nie skaza
No ale z drugiej strony od proszku miała by obsypane cale ciałko a tu tylko nóżki
juz sama nie wiem... zobaczymy co czas pokaże
No i musze pochwalić Emilkę bo wczoraj i dziś sama zasypia odłożona do łóżeczka
bez zadnego nucenia, trzymania za rączkę i bez mojej obecności w pokoju
oby tak dalej
Nikaa z niekapka pijemy tylko wodę bo większość jest rozlewana na boki
bardziej traktuje to jako zabawę niż picie;-)a co do karmienia na śpiocha to nikt Cie ganił nie będzie, wkońcu Ty jesteś matką i wiesz co dla Twojego dzieciaka najlepsze
;-)tylko może warto pomyśleć choć o jednym wybudzeniu na kąpiel, bo tak jak już kiedyś wspominałam że jak się mała przyzwyczai to coraz częściej będzie przesypiać porę kąpieli a im będzie starsza tym trudniej będzie ją tego oduczyć
ale zrobisz jak zechcesz, ważne by Oliwka była szczęśliwa - nawet jeśli wybiera sen zamiast kąpu kąpu:-)
Madlen ciesz sie ze przynajmniej w nocy synek daje Ci sie wyspac
a wątek napewno przetrwa jeśli tylko się o to postaramy
ja ze swojej strony dołożę wszelkich starań
olich to żeś sobie narobiła
obyś tylko dała radę sie z tym uporać i Cypis Ci nie przeszkadzał za bardzo;-)
Pozdrawiam i mam nadzieję że wkońcu minie mi ten zły nastrój to będę tu częściej zaglądać