reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpien 2006

Fajowe foty Sandra ! czasem trzeba sie wyluzowac bo by człowiek zwariował... :D a co do imion to ja mam 2 typy - Alicja i Anielka.. ;D

reklama
Jagaa, Anielka - bardzo ladne imie :) Alicja zreszta tez, ale popularniejsze od Anielki.
Moze zalozymy nowy watek - imionkowy?;)

Witajcie :)
A mi jest dzisiaj baaaardzo słabo :( i źle sie czuje :( to chyba przez ten gorąc :( Spadam leżeć,bo mi głowa pęka :(

sandrusia fotki pierwsza klasa ;)

Buziaczki papa

Podobnonam "ciężarnym " nie wypada to i tamto i wiecie najeżdzałm na "mocherowe" a jak byłam na panieńskim, to myśałam że w knajpie mnie ludzie zeżrą oczami :mad:, patrzyli z taka pogardą wyrzutem jakbym conajmniej była nawalona i siedziała z petem w zębach ::) naszczęście miałyśmy rezerwacje w zaułku gdzie nie widać nas zbytnio było i nie musiałam znosić "znaczących " spojrzeń cały czas, tylko jak wychodziłam do wc (z obstawą bo trzeba było przejść przez cały parkiet i tłumy straszne były i troche sie bałam łokci) zabijali mnie oczami a już w wc to masakra jakby mogli to by mnie zabili oczami ::)
Czyżbym naprawde za dużo sobie pozwoliła, wychodząc na babski wieczór i siedzac , pijąc soczek i gadając?

Daj spokoj, Mada, wazne, ze dobrze sie bawilas i ze wiesz, ze nie szkodzilas dzidziolowi!!! A oni niech sie w dupe pocaluja jak zazdroszcza!!!

A ja sobie dzisiaj zalatwilam pare spraw, miedzy innymi przeniesienie obrony i pisania pracy, mam sie zglosic do goscia dopiero w polowie wrzesnia, wiec mam swiety spokoj!!! Teraz moge sie spokojnie wziac bez stresu i pisac nawet po jednej stronie na dzien i spokojnie do konca lipca zdaze, zanim sie kruszyna urodzi, potem tylko dam przyjaciolce rosjance do sprawdzenia calosc, a potem to juz gosciowi we wrzesniu, niech placze nad moimi wypocinami :D Ach, normalnie powiem Wam, ze mi ulzylo, taki spokoj splynal na mnie znienacka :D Oczywiscie zwalilam na to, ze ciezko ciaze przechodze i wiekszosc czasu leze w lozku :D A to ze to nieprawda - nikt nie musi o tym wiedziec :D

Mada, nie przejmuj sie. Ja wlasnie wrocilam z zakupow spozywczych z moja siostra i panie ekspedientki tak krzywo na mnie patrzyly jakbym im co najmniej kilo pomodorow podprowadzila ;)
U nas jest jakies dziwne wyobrazenie, ze kobieta w ciazy to kobieta chora i powinna lezec, a wychodzic to moze tylko z mezem na spacer po parku...Ale ja mam to gdzies - jezeli mam ochote isc do knajpy dom ide i siedze przy soku, a poza tym o 22 i tak robie sie spiaca, wiec na tym koncza sie moje eskapady :)

Fajnie Karoo, ze masz chociaz na kilka mies. spokoj z ta praca...! Zajmij sie spokojnie przygotowaniami na powitanie maluszka!

Wiesz co, ja juz dawno do 22 nie siedzialam. Zazwyczaj o 21.30 juz pod prysznic ide, bo nie wyrabiam dluzej :)

reklama
Dziewczynki ja mowie o ewentualnym wyjsciu z domu albo o jakiejsc malej domowej imprezce typu grill :) Normalnie to godzinka 19 a ja juz po kapieli w pizamce :)

Do góry