reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpien 2006

karoo, bidulko napewno dostaniecie kredyt, trzymam mocno kciuki :)
A co do kredytów to my ostatnio poszliśmy tam gdzie wystarczy dowód i okazało sie ze NIEWYSTARCZY(dodam ze chcielismy tylko tak dla jaj sprawdzic)dowiedzieliśmy sie ze zdolnosc kredytowa jest, ale ze mój mąż nigdy wcześniej nie brał kredytu to nie mogą sprawdzic czy w terminie spłacał i kredytu nie dostanie ::) więc nie jesteśmy niestety "na czasie"!
Spróbujcie w Skoku Stefczyka , całkiem dogodne warunki i oprocentowanie też , my zamierzamy wziąść w maju .
A teraz na ten długi weekend czeka nas malowanko, bo mieszkanie remontowaliśmy 3 lata temu wiec wszystko zrobione ale ściany już nie yej świerzości i postanowiliśmy malować. A tak mi się nie chce :(
No ale ja tylko mam pilnowac i mam zakaz brania nawet malusiej szmatki do ręki, bedzie siostra to o wszystko zadba ;D
Tak więc ok. tygodnia mnie nie będzie :( ale będe miała zaległości ::)
Miłego DŁUGIEGO WEEKENDU dla wszystkich sierpnióweczek!!!

reklama
No, jezeli uda nam sie ten kredyt dostac, to mnie nie bedzie ze dwa tygodnie wtedy, bo wynosimy wszystko z mieszkania i wynosimy SIE z mieszkania na czas remontu. Zostawiamy mieszkanie fachowcom, tylko raz na jakis czas bedziemy zajezdzac na sprawdzenie :)

Ehh, zeby tylko sie udalo :( Na dzisiaj papiery o kredyt rozpatrujemy w WBK, tez maja ok oprocentowanie i raty, no i niby przyznaja kredyty do wartosciu 15 razy pensja, wiec moze juz jutro zaczniemy remontowac... Wielkie MOZE. Trzymajcie kciuki, bo mi sie plakac na razie chce.

Karoo, trzymam kciuki, zeby sie udalo! Ta nasza Polska jest popierd....Wiecznie cos, zawsze jakies problemy! Ja ostatnio tez sie wkurzylam, bo chcialam kupic telefon na abonametn - jestemw POPie i chcialam przejsc z POPa na abonament, wiec wystawila mi ksiegowa zaswiadczenie o zatrudnieniu (mam na czas okreslony, do czerwca 2007, ale z gwarnacja przedluzenia umowy na czas nieokreslony), dowod osobisty i pojechalam. I jak sie okazalo, owszem, moge miec tel. na abonament, ale tylko z umowa na 12 mies.,ale to sie zupelnie nie kalkuluje, bo przy abonamencie np. ok. 100 zl moge zabrac telefon (jakis z modeli Nokia) ale z 5 razy drozszy niz w ofercie na 24 mies. Sprawdzalam pozniej ceny na allegro nowych modeli i kosztuja nowiutkie, z gwarnacja ok. 300-400zl, a w Orange musialabym zaplacic za nia jakies 600 plus abonament placic! Paranoja normalnie!
My sie za malowanie i ogolny remont sypialni bedziemy brac na poczatku lipca. Troche roboty z tym bedzie, pewnie bedziemy musieli kogos wynajac, zeby nam pomogl, ale mysle, ze szybko sie z tym uwiniemy.
Myslicie, ze kolor pistacja z lososiem bedzie odpowiedni dla maluszka? Takie pastelki...:)
Pozdrawiam

Chyba bedzie :)

My do jednego pokoju chcemy wziac brzoskwinke, ale taka jasna, nie taki mocny kolor, pastelowy raczej, a do sypialni bedziemy kolorozowac farby tzw orzechem jasnym - wyjdzie tak naprawde taki cieply bez. Tylko z kuchnia zaszalejemy - bedzie ciemnoczerwona. Farba nazywa sie "truskawka" ale to nie jest taki naprawde truskawkowy kolor, chyba ze takiej naprawde bardzo dojrzalej truskawki. Jest cos w rodzaju takiej ciemnoczerwonej cegly. Kolorek naprawde bardzo mocny, ale mozemy sobie pozwolic, bo: 1. Mamy duza kuchnie, 2. Mamy jasna kuchnie (w znaczeniu ilosci swiatla dostajacego sie do niej) i 3. Mamy biale meble. No wiec taka czerwien bedzie ekstra.

Ehh, zeby tylko wyszlo wszystko :(

Na pewno bedzie fajnie to wygladac. Ja chcialam w sypialni strzelic 'malinke' :) ale jest tam dosyc ciemno, wiec zrezygnowalam, a poza tym dla maluszka chyba lepiej jakies pastelowe kolory, cos jasniejszego...:) Nie wiem, tak mi sie wydaje.

Dostalismy, robimy remont!!! Aaaaaaaa, zaraz sie rozrycze, tym razem z radosci :D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Zaniedlugo moje kochanie idzie podpisac umowe :D

Witajcie

troche mnie nie bylo, mam teraz tyle na glowie. dzis ide na usg...mam nadzieje ze dowiem sie czy to chlopiec czy dziewczynka.
jutro za to mam slub, wiec dzis i jutro cale dnie zawalone praca

reklama
Do góry