reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpien 2006

Bielsko-Biała. Chcialabym zaczerpnac opinii na temat szpitali w mojej okolicy - nie moge sie zdecydowac :)

reklama
Silunia,

te suwaczki to rzeczywiscie fajna sprawa - chociaz z USG wychodzi mi troszke inaczej - bylam na wizycie w zeszla srode i wyszlo ze to 17t4d wiec powinien juz byc teraz 18 tydzien :) Zreszta jakos mam niewielkie trudnosi z doliczeniem sie tych tygodni. Kiedy zaczyna sie 5-ty miesiac? bo w roznych ksiazkach sa rozne opinie na ten temat :)) to moja pierwsza ciaza i zaczytuje sie w tego typu publikacjach ;) A do lekarza moglabym chodzic codziennie zeby tylko mi mowil, ze z malenstwem wszystko ok :)

Sandra kotku , to ze masz na suwaczku 17 tydzien i 4 dzien wlasnie oznacza , ze jestes w 18 tygodniu , czyli wszystko jest cool ;D

Hej Sandra! widze ,ze masz termin na 23 sierpnia a ja mam na 22 ..zobzaczymy kto pierwszy ;D pozdrawiam

JAAGA,

no zobaczymy :)) Ale w tej kwestii nie ma "kto pierwszy, ten lepszy" hahah :) Z ostatniego USG wyszedl termin na 21 sierpnia, ale zostaje przy 23 :)) Zobaczymy, bo pewnie jeszcze sie to zmieni.

Dziewczyny, jeszcze jedno. Znacie juz plec Waszego malenstwa? W ktorym tyg. ciazy najlepiej sprawdzic, zeby bylo juz wiarygodne? Ostatnio lekarz pow. mi, ze stawia na dziewczynke, ale jeszcze do konca nie wiadomo i ze okaze sie za jakies 6 tyg.

;D u nas za kazdym razem jak jestesmy u gina to pytamy i za kazdym razem slyszlymy to samo , ja niestety nie widze ale moze nastepnym razem ;D
teraz idziemy 29 na specjalne usg genetyczne wiec moze bedzie juz widac :) jezeli tak to odrazu sie pochwale ;D

Silunia, koniecznie! Ja juz nie moge sie doczekac az bedziemy wiedziec na 100% :) Oczywiscie przyszly tatus liczy na synka, ale jak to sie mowi "facet ma corke, zeby ja rozpieszczac, a syna dla zaspokojenia wlasnej ambicji" hihi

reklama
Dziewczyny, jeszcze mam problem jeden z tym forum :) Skad wiecie czy sa nowe odpowiedzi na Waszego posta, do ktorych forum sie dopisywalyscie itd.? :) Myslalam, ze tam na gorze beda sie pokazywac, ze mam nowe wiadomosci, a caly czas jest "0". Tak to jest byc nowa :))

Do góry