reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpien 2006

ja tez jestem strasznie ciekawa co ze mna. niedlugo sie przekonam ale z tego co widzialam to nie przytylam, teraz czuje sie troche wieksza, jakbym przystyla sporo...ale to sie zobaczy na wizycje. widac tylko brzuszek no i oczywiscie piersi urosly ;D

reklama
spotkanie nie wypadlo zle , ale teraz pod duzym stresem jestem , nawet w nocy sie z tego powodu obudzilam , boje sie ze konferencja nie wypali , a jest juz we wtorek , dzisiaj myslalam , ze bedzie lepiej , ale od rana nic mi sie nie uklada , klient ma nowe zachcianki , przewodnik nie odbiera telefonu , nie moglam przesunac kolacji , jedna wielka dupa , a jeszcze moj szef ma spotkanie z nowym klientem w poniedzialek i chyba bede musiala przyjsc w sobote do pracy :( jezu niech to juz sie skonczy , ja chyba zrobie pas i pojde na L4

silunia dobrze bedzie..nie martw sie na zapas...pomysl ze ma byc tak jak chcesz i tak bedzie. ja zawsze jak chcialam zeby bylo po mojej mysli prosilam motylka....i wiecie co?....zawsze to dostalam...chcyba dzialaja jakies sily nadprzyrodzone ;D

Wlasnie, kochana, moze nalezy Ci sie troche odpoczynkupo tych wszystkich stresach!!! Ja bym wziela wolne...

czesc dziewczyny , juz mi troche lepiej , dzisiaj przynajmniej mialam spokojna noc , zastanawialam sie troche nad wolnym , niestety przynajmniej do srody musze zostac w pracy , mamy wazna konferencje i jak bym toteraz wszystko rzucila , a nie mowie ze nie mam strasznej ochoty tym wszystkim pizgnac , to pewnie wszystko by sie posypalo , wiec na razie musze zostac , po srodzie jak juz sie troche uspokoi pomysle znowu i prawdopodobnie wezme sobie tydzien wolnego . Tak zeby odreagowac i moze wsluchac sie w siebie i wokoncu poczuc malenstwo
pozdrawiam i dziekuje za wsparcie

Wiecie co dziewczyny, siedze i sie nudze.. i nasunął mi się taki wątek..a mianowicie wiem ,że to normalne bo taka kolej rzeczy na swiecie ,ze jedni umieraja drudzy sie rodzą ale czy macie takie przykłady w rodzinie bo np u mnie rok temu zmarła moja babcia i w tym samym roku urodził sie mojemu bratu syn Antek .. w styczniu zmarł mój dziadek to okazało sie , że ja jestem w ciązy..hmm coś w tym jest .. nie sądzicie..??

reklama
A mi sie wydaje ze babcia przyszla po dziadka z tesknoty nie mozesz tak patrzec naprawde pozdrawiam mamy prawie ten sam okres ciazy ;)

Do góry