reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

samopoczucie u wrzesniówek

reklama
izis pisze:
a może byc taki w tabletkach co sie go rozpuszcza w wodzie?
jasne ze tak, tylko trzeba go przygotowywac, a ja z tubeczka ide na szczepienie i od razu smaruje, to sie super wchlania i nie trzeba opatrunku ;D

Melanie pisze:
Ineczka pisze:
Melanie pisze:
Ineczka ja zawsze czuję, że ty tu jesteś :)
jak Bóg :D
;) jestem zawsze, chyba ze mnie nie ma ;D ;D ;D

jak Cie nie ma, to ja i tak wiem, że jesteś ;D

nic w przyrodzie nie ginie ;D
teraz mala wola na spacer, wiec wiecie gdzie nas szukac ;D

my juz wróciłyśmy z lasu
to był prawdzimy rajd terenowy dla mnie :p
albo błoto po pachy
albo grzązki śnieg

ale wózek zdał egzamin ;D
a dziecko spało cały czas mimo ostrej trzęsiawki jaką zafundowała mamusia :D

ooo u nas własnie przebija się słonko przez chmury