reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

samopoczucie u wrzesniówek

Dziewczyny, a co można brać na przeziębienie jak się karmi piersią? Wiem że polopiryne, a coś na gardło? Coś mnie rozkłada.

reklama
Ineczka jak tam Milenka po szczepionce bo Kubie raczka się zaogniła i niewiem czy tak może być ::)

Ja też radzę nie brać polopiryny.Na przykład dzieciom do 12 roku życia nie wolno podawać ani polopiryny ani aspiryny itp. tym bardziej matka, która karmi piersią nie powinna tego zażywać.
Na gardełko dobre jest np. tantum verde w aerozolu i dużo picia :)

Izis wczoraj tu juz nie pisalam, ale mam nadzieje, ze przeczytalas na innym watku o samopoczuciu Milenki
bylo ok, choc nozka byla opuchnieta i zaczerwieniona mimo okladu z kwasnej wody

Melanie pisze:
Ineczka ja zawsze czuję, że ty tu jesteś :)
jak Bóg :D
;) jestem zawsze, chyba ze mnie nie ma ;D ;D ;D

Ineczka pisze:
Izis wczoraj tu juz nie pisalam, ale mam nadzieje, ze przeczytalas na innym watku o samopoczuciu Milenki
bylo ok, choc nozka byla opuchnieta i zaczerwieniona mimo okladu z kwasnej wody

Melanie pisze:
Ineczka ja zawsze czuję, że ty tu jesteś :)
jak Bóg :D
;) jestem zawsze, chyba ze mnie nie ma  ;D ;D ;D

tak ineczka dziękuje przeczytałam a co to za kwasna woda ???

reklama
Do góry