reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

samopoczucie u wrzesniówek

reklama
Koreczek fajowa łazienka.
Ja też nie lubię remontów ale nowe lubię bardzo. Najgorszy jest ten bałagan w trakcie trwania remontu. :p :p
My kupiliśmy mieszkanie od kogoś. Więc to była gorsza sprawa niż gołe nowe. Bo trzeba było niszczyć stare a zakładać nowe. Na szczęście już wszystkie pomieszczenia mamy po remoncie. Do następnego jeszcze trochę..... ;D ;D

TAK ALE NIE JEST ZLE BO POKOIK TEZ POWOLI DOBIEGA DO KONCA TYLKO JA BYM ZAMIAST TAPETY DALA SOBIE TYNK OZDOBNY ALE TO MIESZKANIE RODZICOW I JA ZAJMUJE ZALEDWIE NARAZIE POKUJ NA GURZE ;)

Ja też zamiast tapety wolę, np gładź . I u Sary w pokoju mamy gładź. W dużym pokoju jest taka tapeta do malowania. Zostawiliśmy ją więc i tylko odświeżyliśmy. Z czasem może ją zdrapiemy. Pewnie dzieci nam pomogą ;) . Jeżeli Robert wda się w swoją starszą siostrzyczkę, która w swoim natchnieniu, jak jeszcze mieszkalismy z rodzicami, pomalowała całą ścianę. Muszę przyznać, że niezła z niej artystka :laugh: :laugh: :laugh:

my też mamy taką tapetę do malowania, to jest rawfaza, nie wiem czy to tak się pisze :-[
w każdym razie sama odmalowałam cały dom, bo łatwo to się robi potem, grunt to dobrze położyć.
bo nie jestem zwolenniczką zwykłych tapet, ten wzorek szybciej czy później się znudzi.

kurczę, Dziewczyny, zazdroszczę Wam nawet tych remontów, bo po wszytskim będziecie się rozkoszować super chałupką!
u mnie wszystko ładnie jest, ale co z tego jak klub mi w piwnicy muzyką nawala po nocach :(

jak to mówią równowaga musi być - dziecko mi daje spać, to co innego musi mnie męczyć :mad:

reklama
Do góry