reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

samopoczucie przyszłych mam

ahoj Kobitki, no ja już sama nie wiem czy to jest puchnięcie, bo kostki nie zwiekszają swojej objetości, w ich wyglądzie nic się nie zmienia, chyba,że to jakaś taka wewnętrzna opuchlizna bez widocznych objawów

reklama
Amandla ja też tak nie mam, porozmawiaj z lekarzem ale jakoś mi się wydaje, że to chyba nic niepokojącego

Amandla - być moze te stopy tak dokuczają od ciężaru. Krew inaczej płynie, coraz więcej żył jest uciskanych... ja tak mam jak dluzej pochodze, albo postoje... stopy nie wytrzymują takiego ciężaru :) ja staram sie codziennie znalezc 15 -20 min na to by odpocząć z nogami uniesionymi powyzej serca zeby je odciążyć. Pogadaj z doktorkiem przy wizycie, ale to zapewne nic niepokojącego:)

ja za to sie zastanawiam czy mi czasami brzuch twardnieje czy to dzidzia sie tak juz wypina... nie moge wyczuc:) raz stwardnial mi brzuh i wiedzialam,z e to to...- lekarz o tym wie. Ale teraz? mam wrazenie ,z e to maluszek się tak obraca , ze napiera od srodka... trwa to 5-10 sekund...po czym dostaje małe kopki... Brzuch jest twardszy ...ale.... no nie wiem.... nie znam sie. :)

Ostatnia edycja:
ja mam też od czasu do czasu takie pieczenie, stopy pieką w trakcie brania prysznicu i też żadnych wizualnych zmian nie ma, a jak dłużej chodzę to pieką mnie ręce i robią się czerwone. Jednak wystarczy chwile poleżeć i już mi przechodzi:)
też wydaje mi się że to problemy z krążeniem krwi.

no dziewczyny...w koncu teraz nasze ciało pompuje niezłą ilość krwi;-)))
ja w dodatku mam jasną karnację i wszystko widac jak przez bibułkę u mnie. hehe

mnie wykańcza prawie codziennie... chociaż (tfu! tfu!)... od 3 dni jakby spokój...
za to pewnie się jutro pojawi taka, że zas zamienię się w wiedźme.
Jak zgaga to znaczy, że włosy dzidzi rosną - hahaah :-D

reklama
Ty się nie śmiej, bo i mój ojciec i Lubego mieli bujne czupryny typu afro itd... teraz teściu ma nawet burze włosów.
Ja to tam cienkie i blond, za to mój to czarny jak węgielek. Ciekawe co to za mieszankę ulepiliśmy wspólnymi siłami. ahaha:-D
ja teraz mandarynki kilogramami moge wcinać...a po cytrusach przeciez zgaga wlasnie sie nasila... no cóż:p

Do góry