reklama
jeśli występowanie zgagi ma zwiastować rośnięcie włosów to moje dzieciaczki też będą kudłate hehe.
Czasami po nocach aż się budzę, bo taka zgaga mnie pali, że treść żołądka próbuje wyjść na wolność
MantaZG - moja kuzynka jest jasną blondynką a jej mąż brunet to pierwszy syn urodził się rudy, a drugi szatyn
ale może ta zgaga zwiastuje, że mały brunecik/brunetka z bujną czupryną rośnie
Czasami po nocach aż się budzę, bo taka zgaga mnie pali, że treść żołądka próbuje wyjść na wolność
MantaZG - moja kuzynka jest jasną blondynką a jej mąż brunet to pierwszy syn urodził się rudy, a drugi szatyn
kamilaedi
Fanka BB :)
moje w takim razie bedzie lyse jak kolano :-)jeśli występowanie zgagi ma zwiastować rośnięcie włosów to moje dzieciaczki też będą kudłate hehe.
Ewstra
dziewczyny ciaza to pieky okres tak mowia a ja mam duze problemy z opuchnietymi nogami nie mieszcze sie w zadne buty dlonie mam tez opuchniete wygladaja jak nadmuchana rekawiczka,w nocy budza mnie skurcze tak od lokcia do czubkow palcy i w sumie caly dzien mam te dziwne uczucie odretwienia mrowiena, oddech mam taaki ciezki, bola mnie kolana jak kucne to juz ciezko wstac i krwotoki z nosa ech a ile jeszcze mi zostalo?chyba na koniec bede lerzec i sie nie ruszac .
nusia181
Moje nogi, dokładniej mówiąc kostki wyglądają jak piłki tenisowe albo gorzej. Prawa noga jestw miarę o, ale lewa to okropnie wyglada tak spuchnięta. Mój maż dziś do mnie mówi : " niech te twoje goloneczki troszke odpoczną". no ale co się dziwić, 7-8 godzn dziennie stoję w pracy:/ po pracy biorę nogi do góry. smaruje żelem bodajże perfecta dla kobieta w ciązy do zmeczonych i opuchnietych nów, ale nie widze poprwy:-/ w pitek idę do lekarza no mu powiem, a za tydzien w poniedzielk mam wizytę w Polsce to moze bardziej sie zainetresuje tymi moimi nogami. Bo ręce mi nie puchną.............
Ewstra
nusia no ja tez po 9 h na nogach a moj gp twierdzi ze to normalne , dobrze ze cisnieniem sie zainteresowali i 5 grudnia bede miec ten holter. Tutaj pewnie doktorka bedzie mowic ze na zwolnienie idz.... a kiedy planujesz na macierzyński isc?
Angel.
Zwierzoholik;)
Podziwiam Was dziewczynki bardzo.. troche przejde sie po sklepach czy na spacerze i pleci mi zaczynają dokuczac masakrycznie Nie jest to permanentne, usiade odrazu ok.. Ale jednak nie wyobrazam sobie stac 8-9 godzin jeju..
Perelandra
ja przejdę 400 m i mam nockę z głowy, bo z boku na bok nie mogę się przekręcić z powodu bólu pleców
a zgaga to już w ogóle - po wszystkim... różne bóle, dolegliwości, szpital, od początku zagrożona ciąża ale i tak uważam, że ciąża to najpiękniejszy okres w moim życiu
a zgaga to już w ogóle - po wszystkim... różne bóle, dolegliwości, szpital, od początku zagrożona ciąża ale i tak uważam, że ciąża to najpiękniejszy okres w moim życiu
reklama
miska271
oj u mnie strasznie dokucza kręgosłup nie dość że mam w ogóle problemy to i teraz w ciąży jest obciążony i spacer na miasto to już wielki wysiłek i jak wracam do domu to zero siły na cokolwiek
co do zgagi i włosków dziecka to powiem,że ja z synem miałam okropną zgage nić nie pomagało paliła mnie okropnie,a syn urodził się łysy jak kolano
co do zgagi i włosków dziecka to powiem,że ja z synem miałam okropną zgage nić nie pomagało paliła mnie okropnie,a syn urodził się łysy jak kolano
Podziel się: