reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

samopoczucie przyszłych mam

Oj Laseczki :)) fajnie się tak czyta te nasze "lemanty" :) każda ma to samo, ja tam się troszkę maluję chociaż tyle mogę zrobić, bo po buzi się nie zmieniłam na szczęście, brzucholek tylko sterczy i +13kg, też przed ciążą udało mi się ładnie schudnąć, wyglądać nawet garderobę na wiosnę zmieniłam dość drasstycznie a tu w lipcu przed wyjazdem nad morze taka wieść "dzidzi w drodze" szok, to mało powiedziane, ale na szczęście jakoś zime w domku przesiedziałyśmy, więc teraz jak już dzieciaczki się urodzą mamy cała wiosnę i lato, zeby doprowadzić się do porzadku, bo jakbyśmy na jesień rodziły to sobie pomyślcie, deszcz, śnieg i siedzenie w domu to dopiero nie byłoby motywacji, żeby się po tej ciąży jakoś ogarnąć a tak... jest na co czekać :))
Ale ze mnie optymistka się zrobiła na te ostatnie dni przed porodem, jak nigdy!!! ;p

reklama
Kobiety pomocy!!!
Pewnie pisałyście nie raz o tym, ale mnie to nie interesiło, bo w życiu nie miałam takiego problemu!:wściekła/y::no:
ZGAGA co mi może pomóc? Jak się pozbyć tego paskództwa?? nie wyrabiam normalnie! Poradźcie cosik plisssss:dry:

Ola ja na zgage brałam rennie miętowe 2tabl i przechodziło :)) niestety naturalne sposoby typu mleko, migdały itp na mnie nie działały albo działały ale dosłownie na 5 minut

Kobiety pomocy!!!
Pewnie pisałyście nie raz o tym, ale mnie to nie interesiło, bo w życiu nie miałam takiego problemu!:wściekła/y::no:
ZGAGA co mi może pomóc? Jak się pozbyć tego paskództwa?? nie wyrabiam normalnie! Poradźcie cosik plisssss:dry:

zgadzam sie z lastpetunia - ja biore rennie tylko owocowe - rewelka ; dzialaja swietnie :tak: u mnie naturalne sposoby tez nie na wiele sie zdaly

a jakie są te naturalne? mleko? ale ja pije prawie codziennie szklankę - wieczorem na ciepło tylko że z miodem i masełkiem troszkę, bo lubię po prostu...
a poza tym?

.No własnie bo ja się czuję jak nigdy, dennie i do du.... Ja zawsze optymistka,pełna życia - teraz jak jakiś duch..masakra:no: zróbcie mi coś, jakiś kop w zadek, jakaś terapia wstrząsowa - no nie wiem.
Absolutny brak chęci na cokolwiek, wielka, gruba, nieporadna:no: ktoś mi wyciągnął mózg i chęci i gdzieś schował normalnie....:eek:

O ludzie - nie jestem sama :-D a myslałam że tylko ja tak mam ;-)

To dzis ja bede marudzic-dobija mnie to lezenie w lozku juz mam dosyc mam ochote na jakas rozrywke kino restauracja ech w dodatku mam problemy ze spaniem bo wszystko mnie juz boli i problemy zoladkowe-mam ten Gaviscon ale lipa jak mala sie rusza to wraz z nia wszystko ma ochote wyleciec ze mnie i boli to.buzie to mam tak opuchnieta jak bym pila 9 miesiecy dramat.

a ja się dziś okropnie czuję!!!:-:)no:
masakra, od paru dni... cięzko mi jak cho..., sapie jak smok, dziś mnie zmożyło ostro - głowa masakra, w dzień łapią skurczybyki, wczoraj mnie tak gilgało na wyjściu że myślałam że coś się zacznie, ale walnęłam się szybciutko do wyrka i przeszło, ale teraz zaczyna się od nowa:no: powinnam przynajmniej do sob wytrzymać...
ze strachu spakowałam torbę:-D postęp roku!!

reklama
Olavip wiem co czujesz ja tez jak wyzeta przez wyzymaczke... Do tego jakieś grypsko mnie zaczęło rozkladac !!! :mad: gardło boli, głowa ehhh pojechałam do apteki i włala... Nic nie wolno tylko paracetamol ;( ehhh
Trzymamy sie jeszcze trochę

Do góry